Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az önce alıp geldim, OLASILIKSIZ'ı okuyan Gökçe sevinçten çığlık attı ve okuma sırasını elimden aldı :))
Son dönemce okuduğum en sürükleyici ve sonucuyla beni şaşırtan bir kitap...
Ancak olasılıksızdan aynı keyfi aldığımı söyleyemiyeceğim..
Bende de tam tersi fikir oluşmuştu Mehalimcim.. Olasılıksız daha çok ilgimi çekmişti.. yerimseniben
ben olanaksızlığa bayılmıştım. Hele o sendeleyip birine çarpıp ondan sonra gelişen olayların çılgınlığı beni benden almıştı. Hatırlar mısınız bilmem Gwyneth patrol'un oynadığı bir film vardı adı aklımda değil. Kadın metroyu kaçırır ve olaylar farklı gelişir, aynı paralelde ise metroyu kaçırmadığı versiyon ve ona göre gelişen olaylar vardır. Beni çok etkileyen filmlerden biri olmuştu. O zamandan beri düşünürüm şu durumda bu olmasaydı acaba hayat nereye giderdi, alternatifim ne olurdu diye. Tesadüf dediğimiz şeyler gerçekten sadece tesadüf mü yoksa büyük bir şeyin adımlarından biri mi? İŞte bu nedenle Olanaksızlık benim kitabım oldu. Empati de güzeldi, onu da bir gecede bitirdim ama Olanaksızlık yanında bana daha çok bir film senaryosu gibi geldi. Daha fazla Dan Brown etkisi hissettim. Yani hızlı, keyifli okunan ancak sonrasında çok da fazla düşünmediğin kitaplardan.
Şimdi taktım aklıma filmin adını.. Sabaha kadar düşünürüm artık..