- Konu Sahibi oznurali1603
-
kızlar ben kitap okumaya bayılırım ama yabancı yazarları okuyamıyrm ordaki isimler i aklımda tutamıyrm kimin naptını anlamıyrm.olasızlızlığı aldım ama 50sayfa okudum hiç bişi anlamadım.adam kumar oynuoo sadece o kadar biliyrm bana yardımcı olurmusunuz.birde başında ne anlatmak istio biraz bilgi, verirmisinizzz
Evet başta biraz bilimsel terimler var. Ama onları anlamak için fazla kafa orma. Ben şahsen okudum geçtim. Başta biraz kafan karışıyor fakat sonrası mükemmel. Kesinlikle okumaya devam etmelisin.
kesinlikle katılıyorum...ve sadece roman tadında okuyup geçmeyin arkadaşlar.hani olay kurgu olsa da anlattıkları bilimsel nitelikte.oturup düşünürseniz,günlük hayatınızın nasıl olasılıklar üzerine kurulu olduğunu,bu bilime vakif olursanız eğer olayları nasıl lehinize çevirebileceğinizi anlamaya başlarsınız.gerçekten çok ilginç bir kitap....Ben de okudum bu kitabı. Herkese öneriyorum.Kitabın başları biraz sıkıcı gelebilir ama azcık sabredip devam ederseniz kitabın başında o sıkıcı şeylerin nelerle bağlantılı olduğunu anlarsınız. Kesinlikle çok güzel bir kitap. Ah bir de bazı kişiler kitabın bazı yerlerini anlamakta güçlük çekebilir çünkü çok fazla fizik terimi içeriyor. Benim önerim kitapta gördüğünüz fizik terimleri araştırın. Böylece yeni şeyler de öğrenmiş olursunuz. Şahsen bende öyle oldu. Bu kitabı okumadan önce Laplace'in Şeytanı diye bir teori olduğundan hiç haberim yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?