- 4 Ocak 2011
- 1.341
- 1.057
-
- Konu Sahibi _citygirl_
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım.
tatlım bazı yerlerin adeti farklı oluyo bizim memlekette
başsaglığı dilerler eşimin memleketinde çoğu ayıplıyo
ne için geldiğini zaten biliyoruz niye hatırlatıyo tekrar
söyleyipte bizi niye üzüyo diye kv yin dbaşsağlığı
dememesini ayıplamadım artık bende diyemiyorum
ayıplarlar beni hatırlatıyorum diye
Allah razı olsun. eşim karışmıyor ailesinin yanlış yaptığının farkında ama bir şey söyleyemiyor bu yüzden yalnızım ya zaten..Eşinin bu konuda tavrı nedir?
Bu arada başın sağolsun.
haklı olabilirsin ama evimede gelmediler cenazeden sonra umursamıyorlar zaten buda çok zoruma gidiyorAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım.
tatlım bazı yerlerin adeti farklı oluyo bizim memlekette
başsaglığı dilerler eşimin memleketinde çoğu ayıplıyo
ne için geldiğini zaten biliyoruz niye hatırlatıyo tekrar
söyleyipte bizi niye üzüyo diye kv yin dbaşsağlığı
dememesini ayıplamadım artık bende diyemiyorum
ayıplarlar beni hatırlatıyorum diye
mesafemi koydum zaten ama kv bunu görmüyor. çat kapı geliyor bir sürü şey istiyor bir sürü dedikodu falan.. hiçmi görümesem diye düşünüyorum ama nasıl olacak aynı binada bilemiyorum. Eşim benim yanımda sağolsunAllah rahmet eylesin. Geride kalanlara sabirlar versin. Esinle araniz iyiyse kv ile mrsafeli durabilirsiniz. Guclu olun. Ezik durmayin. Insanlar ezik gorunenin ustune daha cok gider maalesef. ezdirmeyin kendinizi. Esinizle de birsorun yoksa kv ye azicik mesafe koyun.
Başınız sağ olsun... Onlar sana bunları yaparken eşin ne yapıyor canımmerhaba bayanlar sonunda olan oldu.. geçen ki konumda babamın hastalığından ve kvlerin acımasızlıklarından bahsetmiştim. 3 hafta önce babamı kaybettimo kadar büyük bir acı ki rabbim kimseye yaşatmasın. ve bu insanlar yine değişmedi. Dayanamıyorum artık zaten acın çok büyük takma diyorum ama olmuyor işte.. babamı, arkamda duran koca adamı, en sevdiğim insanı kaybettim. Cenazeye kvlerde geldi (4 saatlik uzakta) 1 saat oturduktan sonra artık eve gitmek istediğini söyledi herkesin içinde çok zoruma gitti. daha ağzından bi kere başın sağolsun lafıda çıkmadı. hiçbirşey olmamış gibi hatta fazla kötü davranıyorlar. çok üzülüyorum belkide hayatım bundan sonra hiçte iyi olmıcak. daha bir sürü şey var ama başınızı ağrıtmak istemiyorum. sadece çok yalnız hissediyorum. Babamın yokluğundan dolayı beni ezeceklermiş gibime geliyor. Bu insanlara nasıl davranmalıyım fikirlerinize ihtiyacım var
(altlı üstlü oturuyoruz ve burdan taşınmamız maalesef mümkün değil)
hiçbirşey.. benimde ailem böyle deyip oturuyor ilgisini eksik etmez ama ailesinede hiç bir şey diyemez bundan sonrada demeyecek ve benim hayatım bitecekOnlar sana bunları yaparken eşin ne yapıyor canım
Bende tuhaf buluyordum ilk zamanlar ama şimdi hak veriyorum yeniden hatirlatma gibi oluyo ilk bikac gun söylüyorlar sonraki gunlerde zaman gectiyse bassagligi dilemiyorlar sadece oturup konusuyorlarBunu ilk kez duydumÇok ilginç..
Valla ezdirme kendini. Sen böyle konuşunca üzüldüm. İçimden ne fenalıklar geçiyor inanamazsın...Allah rahmet eylesin, babana da çok üzüldüm.hiçbirşey.. benimde ailem böyle deyip oturuyor ilgisini eksik etmez ama ailesinede hiç bir şey diyemez bundan sonrada demeyecek ve benim hayatım bitecek
Yaa olmamış tabiki yaniniza gelmeleri gerekiyoduhaklı olabilirsin ama evimede gelmediler cenazeden sonra umursamıyorlar zaten buda çok zoruma gidiyor
Allah razı olsun. bu ev için kredi çektik ve yaptırdık eşimde askeri ücretle çalışıyor ve durumumuz yok olsa bende çıkıcam diyorBasin sagolsun.
Mekani cennet olsun babanin.
Nurlar icinde yatsin.
Neden tasinma ihtimaliniz yok?
Esine acsan bi konuyu, kim bilir.