olan oldu sonunda :((((

başınız sağ olsun. allah sabır versin çok zor. varsa abiniz kız kardeşiniz abiniz anneniz teyzeniz dayınız halanız yine arkanızda durur. kendinizi yalnız veya çaresiz hissetmeyin. kimse kanından canından olan birine eziyet edilmesine izin vermez. sizde eşinizi kullanın ona anlatın bu yalnızlığınızı tek sığınağım sensin artık babamda sensin hayatımda güvenip yaslanabileceğim tek adamda sensin. kimsenin beni üzmesine izin verme beni hep koru ben sana babamın emanetiyim artık onun eksikliğini hissettirme diyin. erkek egosu böyle şeylere hassas oluyor.
sağolun. eşim ben demeden kendisi söyler zaten böyle şeyleri söyledi de. ama ne olursa olsun annesine ve babasına bir şey diyemiyor. zaten bana yapılanlarda eşimin yanındayken yapılmıyor hep o yokken

merhaba bayanlar sonunda olan oldu.. geçen ki konumda babamın hastalığından ve kvlerin acımasızlıklarından bahsetmiştim. 3 hafta önce babamı kaybettim :KK43: o kadar büyük bir acı ki rabbim kimseye yaşatmasın. ve bu insanlar yine değişmedi. Dayanamıyorum artık :KK43: zaten acın çok büyük takma diyorum ama olmuyor işte.. babamı, arkamda duran koca adamı, en sevdiğim insanı kaybettim. Cenazeye kvlerde geldi (4 saatlik uzakta) 1 saat oturduktan sonra artık eve gitmek istediğini söyledi herkesin içinde çok zoruma gitti. daha ağzından bi kere başın sağolsun lafıda çıkmadı. hiçbirşey olmamış gibi hatta fazla kötü davranıyorlar. çok üzülüyorum belkide hayatım bundan sonra hiçte iyi olmıcak. daha bir sürü şey var ama başınızı ağrıtmak istemiyorum. sadece çok yalnız hissediyorum. Babamın yokluğundan dolayı beni ezeceklermiş gibime geliyor. Bu insanlara nasıl davranmalıyım fikirlerinize ihtiyacım var
(altlı üstlü oturuyoruz ve burdan taşınmamız maalesef mümkün değil)

merhaba bayanlar sonunda olan oldu.. geçen ki konumda babamın hastalığından ve kvlerin acımasızlıklarından bahsetmiştim. 3 hafta önce babamı kaybettim :KK43: o kadar büyük bir acı ki rabbim kimseye yaşatmasın. ve bu insanlar yine değişmedi. Dayanamıyorum artık :KK43: zaten acın çok büyük takma diyorum ama olmuyor işte.. babamı, arkamda duran koca adamı, en sevdiğim insanı kaybettim. Cenazeye kvlerde geldi (4 saatlik uzakta) 1 saat oturduktan sonra artık eve gitmek istediğini söyledi herkesin içinde çok zoruma gitti. daha ağzından bi kere başın sağolsun lafıda çıkmadı. hiçbirşey olmamış gibi hatta fazla kötü davranıyorlar. çok üzülüyorum belkide hayatım bundan sonra hiçte iyi olmıcak. daha bir sürü şey var ama başınızı ağrıtmak istemiyorum. sadece çok yalnız hissediyorum. Babamın yokluğundan dolayı beni ezeceklermiş gibime geliyor. Bu insanlara nasıl davranmalıyım fikirlerinize ihtiyacım var
(altlı üstlü oturuyoruz ve burdan taşınmamız maalesef mümkün değil)
Başınız sağolsun :KK43: öncelikle sen bir böcek değil bir bireysin kimse seni ezemez ! Eşin sana sahip çıkmıyorsa da inceldiği yerden kopar iplerini ve yasal tüm haklarını talep et , iş başvurularında bulun zamanını değerlendir ...

Önceki konunu biliyorum canim basın sağolsun
Bundan sonra dik durup akıllıca hareket etmekten başka caren varmi
Kendini ezdirme kimseye
Bu insanoğlu niye boyle düşene bi tekmede ben vurayim diyor
Allah yardımcın olsun
İnşallah herşey düzelir

Allah razı olsun. bu ev için kredi çektik ve yaptırdık eşimde askeri ücretle çalışıyor ve durumumuz yok olsa bende çıkıcam diyor

Ah canim ya, keske zamaninda baska bi eve bakinsaydiniz. Neyse.
Su an is sadece uzak durabilmeye bagli.
En aza indirin gorusmelerinizi.
Gezin tozun disariya cikin evde kalmayin.
Sizi evde bulamadikca yukari cikmayi azaltir bi ihtimal.

Ah canim ya, keske zamaninda baska bi eve bakinsaydiniz. Neyse.
Su an is sadece uzak durabilmeye bagli.
En aza indirin gorusmelerinizi.
Gezin tozun disariya cikin evde kalmayin.
Sizi evde bulamadikca yukari cikmayi azaltir bi ihtimal.
şu sıralar bunu yapamıyorum kimseyi görmek istemiyorumda. evime kim gelse baş sağlığına kv de geliyor sormak yok hiç. ne yapıcam bilmiyorum

Başınız sağ olsun. Allah size sabır versin.
Benim anlamadığım kk kadınları niye kendini ezdiriyor, kv ye karşı sesini çıkartmıyor.
Kv size laf söylediğinde kaldırıp cevabını verin. Niye ezilecekmiş gibi hissediyorsunuz.
Eşiniz sizin arkanızdaysa sadece onlar kırılmasın diye ses çıkartmıyorsa siz kırın madem. Sizin kırılmanızdan önemli değil hemde acılı günlerinizde.
Eşinize de güzelce söyleyin. Ben kendi acımla mı uğraşayım senin annenlerle mi lütfen biraz tepki göster üstüme gelmesinler dayanamıyorum falan deyin.

sağolun. eşim ben demeden kendisi söyler zaten böyle şeyleri söyledi de. ama ne olursa olsun annesine ve babasına bir şey diyemiyor. zaten bana yapılanlarda eşimin yanındayken yapılmıyor hep o yokken
çok acımasız insanlar.. ama yapılan hiçbir şey yanlarına kalmaz.. siz eşinizle avunun..

Basin sagolsun allah rahmet eylesin cnm babacigina üzulme onlar yaptığı terbitesizlikle kalsinlar.düsmez kalkmaz bir allah rabbim sorar elbet sen sabir dile ve de dua et ins eline düsmezler rabbim eline düsurmesin onlari bu kadar vicdansiz insanlara bakmakta zor olur .sen esinle arani iyi tut ins kv dende bigun yola gelir iyi olur araniz :110:

Allah rahmet eylesin..başınız saolsun....insanın iyisi kötüsü böyle kötü günde belli olurmuş...umarım eşin kv yaptıklarının farkındadır..sana nasıl davranııyorsa öyle davran..kendini onlara karşı gülmek için zorlama..

Basin sagolsun canim cok uZucu bi durum tabiki ben bu okuduklarima bazen inanamiyorum ama malesef gercekleR bunlar tasinamayacagin icin pek bi kurtulus seciminde kalmiyor surat assan anlicak kapasited yok sanirim Allah yardimcin olsun sende hep dua et bu inaanlar biraz uslansin biraz yureklerine acima duygusu vicdan yerlessin

zaten kocan ve ailesi bu acının üstüne daha çok üstüne gelirlerse boşanmak isteyeceksin.eşin neden seni kaybetmekten korkmuyor bilmiyorum.eğer adamlara kadın bitmediyse dünyada.kadınlara da adam bitmedi.onların fenalıklarının gizli kaydını tut bir kenarda sakla derim tamamen dayanamayacak bir zaman içinde tamamen gözün ne kocanı ne ailesini görmek istemezse maddi manevi tazminatta lazım olur.söz uçar yazı kalır dicem ama zamanımızda kamera ve ses kayıt cihazları da revaçta.

Tüm bunlar olurken eşin nerede?
Eşin dur demediği sürece kv daha çok tepene çıkar.

Bu arada başın sağolsun.
Baba çok ayrı bir şey, Allah mekanını cennet etsin inşallah.

Başınız sağolsun, babanızın mekanı cennet olsun. Bende babamı 9 yıl önce kaybettim, acını çok iyi anlıyorum. Ama bundan sonra çok daha güçlü olabilirsin, çünkü o arkanı yasladığın dağ çökünce insan ister istemez daha bir güçlü olmak zorunda hissediyor kendini. Eğer sen kendini ezdirmezsen kimse seni ezemez merak etme. Ben çok daha güçlüyüm artık eskiden alttan alırdım bazı şeyleri ya da üzülsemde belli etmemeye çalışırdım ama şimdi eski halimden eser yok, kim tarafından üzülüyorsam anında söylüyorum konuşuyorum gerekirse tartışıyorumda.

Başınız sağ olsun. Allah size sabır versin.
Benim anlamadığım kk kadınları niye kendini ezdiriyor, kv ye karşı sesini çıkartmıyor.
Kv size laf söylediğinde kaldırıp cevabını verin. Niye ezilecekmiş gibi hissediyorsunuz.
Eşiniz sizin arkanızdaysa sadece onlar kırılmasın diye ses çıkartmıyorsa siz kırın madem. Sizin kırılmanızdan önemli değil hemde acılı günlerinizde.
Eşinize de güzelce söyleyin. Ben kendi acımla mı uğraşayım senin annenlerle mi lütfen biraz tepki göster üstüme gelmesinler dayanamıyorum falan deyin.
sağolun. son dediklerinizi söyledim eşime haklısın diyor bende laf söyleyemiyorum işte benim kv herkese iyi görünen sadece bana kötü olan biri. bu yüzden kötü ben olurum diye susuyorum. birde küçücük bir şey olduğunda ağlıyor..

zaten kocan ve ailesi bu acının üstüne daha çok üstüne gelirlerse boşanmak isteyeceksin.eşin neden seni kaybetmekten korkmuyor bilmiyorum.eğer adamlara kadın bitmediyse dünyada.kadınlara da adam bitmedi.onların fenalıklarının gizli kaydını tut bir kenarda sakla derim tamamen dayanamayacak bir zaman içinde tamamen gözün ne kocanı ne ailesini görmek istemezse maddi manevi tazminatta lazım olur.söz uçar yazı kalır dicem ama zamanımızda kamera ve ses kayıt cihazları da revaçta.
çok teşekkür ederim önerileriniz için durum neyi gösterir bilmiyorum eşim artık dikkatli olacağını söyledi bakalım

X