olamazzzzzzzz

yaakızlarr cok uzgunum ama olamıyorum fecı adet agrım var ama tık yokkkkk gelmıyooo neden yaaa diyer iki adetım gunu gunune oldu bu nıye gelmıyo

yasemin adet olacaksındır korkma canım doğum sonrası neredeyse bir yıla kadar adetler anca düzene girer ondandır.canım bi daha bu sıkıntıya düşmektense adet bitimi güvenli bir doğum kontrol yöntemi kullan canım.bu kadar stres seni kimbilir ne kadar yıpratmıştır.kendine iyi bak canım..

yap testte rahatla bence böyle düşünmenın faydası yok hic degilse emin olursun hayırlısı olsun canım

evet tam ben dicektim bende cok korkmustum 4ay olmayinca tam test aldim testi yaptim iki gün gecmedi adet gördüm bosu bosuna teste para verdim hehehehe.... Ama deme yaseminsen hicdegilse icin rahatlar düsünmezsin bukadar...

doğum yaptıktan yaklaşık 9 ay sonra regly oldum. korkulacak birşey olacağını sanmıyorum.

canım benim 3 kaez test yaptım bende senin gibi korkup ama hiç bişiycikler yoktu

cnm psikolojiktir belki..çok korktuğun için olabilir..moralini bozma..sezeryanlı olunca 2yıl doğuramıyoruz cnm..beni doktorum uyarmıştı..öyle bişey varsa çaresine bak eşinizle nasıl düşşünüyorsanız tabii.çünkü emziriyosun..sütün bebeği zehirler..

bende dogumdan sonra dokuz ay adet gormedim ondan sonra gordum hamile degilsindir korkma
duzene girmesi biraz zaman alabilir normal sanirim

bende korktum bnımde 5 gun gecmıstı bende adet olucamda olamıyomusum gıbı hıssetım test yapmayadakorktum.neyse allahtankı 5.cı gunun sonunda oldum korkma hamıle degıılsındır tabıı korunduysan

kızlar ben hala adet olmadım ve test yapmaya karar verdım esım bırazdan bana test aıcak lutfen dua edın negatif cıksın kızlar hemen sıze haber verırım

KIZLAR TESTİMİ YAPTIMMMMMMM SONUÇ NEGATİFFFF:dance::dance: :sm_cool::sm_cool:
BU SONUCA Bİ GÜN BU KADAR SEVİNECEĞİM HİÇ AKLIMA GELMEMİŞTİ İYİKİ YAPMIŞIM TESTİ ACAYİP STRES YAPTIM KIZLAR HAKLI ÇIKTINIZ ÇOK SAĞOLUN YAAA AMA İNSAN ÇOK FECİ KORKUYO ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN KIZLAR HEMEN SPİRAL TAKTIRMAYI DUSUNUYORUM BAKALIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…