olamazzzzzzzz

yaseminsen

rabbım sen evladımı koruu
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2007
1.488
12
116
38
İstanbul
kızlar ayın 10 da addet gormem gerekıyordu ve hala olmadım dogum yapalı daha 3 ay oldu napcamı sasırdım sankı adet olocakmısımda olamıyormusum gıbı oluyor ogluma hamıle kaldıgımdada bole olmustu offf ıcım daralıyo naparım ben bole bısey olursa sezeryanla dogum yaptım dha 3,5 ay oldu allahım kızlar akıl verım bana test yapmaya korkuyorumm :tatlicadiarzutatlicadiarzu

canım bişicik olmaz merak etme.daha düzene girmedi adetin
bende doğum yaptığımda 4 ay adet görmedim sonra gördüm
2 ay düzenliydi.sonra adet olmadım tam 46 gün bende şüphelendim acaba mı diye ama sonra tekrar düzene girdi.1,5 oldu doğum yapalı hala arada düzensişleşir

Hii...kafamçokkarıştı

Valla ne diyim. Bu şekilde hamile kalan çok var..

Anaaaa:1shok:

off kızlar korkuyorum ben test yapmaya ya ıkı cızgı cıkarsa mahvoluruzz ıcım sıkılıyo zaten esıme soledım bıde kızımız olur dıyo ona gore hava hos tabııı ben bı tane daha doguramam o masaya bıdaha yatamamm offffffff yardım edın bana yaaaaaaaaa bıde kasık agrım mıde bulantım fılan da var o testte ıkı cızgı gormekten cok korkuyorum dua edn bana ne olurr

zor bir durum ama cesaretini toplayıp biran evvel test yap bulantıların psikolojik olabilir bence...

ayyyyyyyyyy canım ya korma degılsındır sımdılerde duzensız oluyor galıba ben daha ılıskıye gırmedım fakat 40 cıktıgın adet gordum arada 10-15 gun gectı tekrar oldum korma ama yıne tes yap ınsallah degılsındır ....benım garantım var cunku ılıskıye gırmedım ama duzensız adet donemlerı degılsındır

olursa olur allah sbir versin saglikli versin insan oglu nelerle karsilasiyor benim bacim dogumyaptiginda ilki 10 aylik bir arada büyüdü gittiler hemde ikiside sezeryan simdi 5 ve 4 yasindalar

bende daha hiç adet olmadım!!! kızım 3,5 aylık doktorum bana 1 sene adet olmayabilirsin süt korumasından dolayı demişti.. doğumdan sonra 42 gün sürdü hafif hafif kanamalar. onun dışında hiç kanama olmadı. Geçenlerde 2 gün koyu sıvı geldi ama kan değil.. Bence kendini sıkma üzme sana ihtiyacı olan bir çocuğun var sütün azalmasın. hamile olduysanda aldıracak değilsin ya. Sonuçta Allah kaldıramayacağı yükü kuluna vermezmiş. nasip böyleymiş dersin artık neyse için rahat etmesi için test yap biran önce vede ona göre durumunu belirle canım

canım bence deılsındır ,canını sıkma süt veriyorsun bebisine moral cok etkılıyor sütü,gıdıp bı test yap rahatlamıs olursun

bende,oğlum 8 aylıkken hamile kaldım sezaryandı şimdi 4 aylık kızım var çalışıyordum şimdi doğum iznindeyim.bende geçen ay 10 günlük bir gecikme oldu dr.aradım böyle gecikmelerin olabileceğini söyledi.
test yaptırdım negatif çıktı.üzülme inşallah öyle birşey yoktur.birazda psikolojik oluyor.

kızlar bugun sabah sıyah bı lkelenme gordum acaba adetım gelıyormu ama sabaqhtan berı baska yok off allahım sabır ver bana

kızlar bugun sabah sıyah bı lkelenme gordum acaba adetım gelıyormu ama sabaqhtan berı baska yok off allahım sabır ver bana

canim merak etme olucaksin sanirim benim kizimda uc aylik sezeryanla dogum yaptim kirkim ciktindan sonra hemen oldum bide iki hafta once bir kac gun kahverengiye donuk noktalar geldi .ucuncu gun ay halim geldi guzelim benimde henuz duzeni girmedi ama ben esimle hale beraber olmadigim icin bu konuda endiselenmedim.canim sende ogrenince bizede haber ver oldumu.guzelim ilk hamileliklerde boyle korkular cok normal benim uc bucuk yasinda oglumu dogurduktan sonra senin gibi hop oturup hop kalkiyodum oldummu oluyomuyum falan acilarimizi unutmadan yeniden boyle bisey cok korkutuyor insani.ama zamanla vucudun eski haline girecek hormonlarinda tabi bu arada psikolojinde guzelim.

ah o süpheler yokmu bacim merak etme ben 4bucuk ay adet görmedim hamilelikten sonraa.. simdi bile hala düzensiz bi gecikiyorum bazen bir ayda iki kere adet görüyorum.. Bunlar cok normal düsünsene 9ay adet görmedin sasirdi vücut tabiki... hehehehehe bide dogumdan sonra 40gün onuda say... 3ay olmaman normal......

walla çok doğru, hormonlar daha kendine gelemedi. eeee tabii onlarda şaşırdılar. umarım hamile değilsindir. ben de şu an düşünemiyorum sana dua edicem

canım degılsındır yaa bu kadar telas yapıp sıtres yapma etrafımdakıler soluyo dogumdan sonra tam anlamıyla adetın duzene gırmesı seneyı buluyomus bazı kısılerde ıns degılsındır gene zor bı durum esler ıcın kolay dogru onlar bakmıyo nede olsa :)

valla bende çok korkuyorum ben daha hiç adet olmadım kısacası gecikip gecikmediğinide anlamıyorum inşallah yoktur canım

canım sıkıntı yapma ben doğumdan 11 ay sonra adet oldum,hormonlar hamilelikte değiştiğinden biraz zaman lazım eskiye dönüş için :)
herşey gönlünce olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…