• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

olamazzzzzzzz

AMİN CANIM ALLAH ILK ONCE ISTEYENLERE NASIP ETSIN BANA DUNYA TATLISI BI EVLAT NASIP ETTI ZATEN ALLAH OLMAYANLARA VERSIN

canim hamile oldugunu zannetmiyorum eger bebegini emziriyorsan dogal olarak korunuyorsundur zaten ama emin olmak icin bence hemen test yap dedigim gibi eger bebegini emziriyorsan sütün iyi olmaz bebegine zarar verir. Hemen test yapta bizede sonucu söyle.

adabasar ben test yaptım zaten sonuc negatif ve cok memnunum allaha sukur once oglumu saglıkla hayırlı bı evlat olucak sekılde buyutıyımde dıyerıne daha var inşallahh

valla canım ben rahatladım ohh beee Allah olmayanlara versin o anki hislerini düşüncelerini anlayabiliyorum..

ben de rahatladım diyordum bu kızcağız ne yapacak iki tane
arka arkaya geçmiş olsun

çok sağol canım valla odum koptu yasadıgım stres o bıcımdı yani erkenden cokerdım herhalde
sagolasın

çok sağol canım valla odum koptu yasadıgım stres o bıcımdı yani erkenden cokerdım herhalde
sagolasın

canim iyikide bize son durumunu yazdin merak ediyodum.ay diyorumki kendi kendime bu kiz ne yapicakya benim oglum uc bucuk kizim uc aylikkenb ben zorlaniyorum ay canim gozun aydin bizlerde cok sevindik inan

bende cok fecı sevındım aysımacım hayatımda bırgun test yapıpta negatıf cıktıgına bu kadar sevınecegım aklımın ucundan bıle gecmezdı hayat ıste nelere kadir:D

bende cok fecı sevındım aysımacım hayatımda bırgun test yapıpta negatıf cıktıgına bu kadar sevınecegım aklımın ucundan bıle gecmezdı hayat ıste nelere kadir:D

AYY BEN BİLE SEVİNDİM CANIM YA VALLA ÇOK ZOR OLURDU SENİN İÇİN DİKKAT ET BUNDAN SONRA BARİ HADE GÖZÜN
AYDIN ALLAH BEBİŞİNE SAĞLIK SIHAT VERSİNŞeniz

AYY BEN BİLE SEVİNDİM CANIM YA VALLA ÇOK ZOR OLURDU SENİN İÇİN DİKKAT ET BUNDAN SONRA BARİ HADE GÖZÜN
AYDIN ALLAH BEBİŞİNE SAĞLIK SIHAT VERSİNŞeniz

TESEKKUR EDERIM CANIM VALLA BENDE COK KORKTUM AMA BUNDAN SONRA COK DIKKAT EDICEM ALLAH ANSIP EDERSE
ALLAH ABSTA OGLUMA SAGLIK SIHAT VERSIN

Kıs yasemin boşuna herkesi telaşlandırmışsın bacım:))) bence gecikmen de strestendi zaten relaxxx :))) yinede gözün aydın canımmmm..

Back