- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
- Konu Sahibi Bifincankahve
-
Yerinde olsam test yapmıştım bile.Merhaba kızlar,
Benim bat 19 eylüldü ve halen adet olmadım. Aslında çok düzenli bir adet döngüm vardır ortalama 28 gün sürer bugün 31. gün aceba hamilelik olabilir mi ? Sizce bugün idrar testi yapmalımıyım ? Tuhaf olan ise forumda okuduklarım gibi bir belirti yok sadece biraz akıntı o da hamilelik olmasada olabileceği için umutlanmak istemiyorum. Yerimde olsanız ne yaparsınız ?
Ben hiç belirti yaşamadım adet öncesi. Yaşayan kadar yaşamayan da var. Bence test yapmalısın adet belirtin yoksa.Merhaba kızlar,
Benim bat 19 eylüldü ve halen adet olmadım. Aslında çok düzenli bir adet döngüm vardır ortalama 28 gün sürer bugün 31. gün aceba hamilelik olabilir mi ? Sizce bugün idrar testi yapmalımıyım ? Tuhaf olan ise forumda okuduklarım gibi bir belirti yok sadece biraz akıntı o da hamilelik olmasada olabileceği için umutlanmak istemiyorum. Yerimde olsanız ne yaparsınız ?
Yap tabii.. illa belirti arama, çoğu da psikolojik oluyor çünkü... Hayırlı haberler al inşallah
Ben hiç belirti yaşamadım adet öncesi. Yaşayan kadar yaşamayan da var. Bence test yapmalısın adet belirtin yoksa.
Yerinde olsam test yapmıştım bile.
Ara ara adet ağrısı oluyor gibi ama gelen giden yok.
hadi test yap güzel haberler ver bize
Idrar testini bugun yapsam cikar mi yoksa yarin sabah mi yapmaliyiminşallah hayırlısı bakalım
Hadi bize güzel haberler ver bekliyoruz :)Bir iki defa erken gebelik testi yapmıştım geçen aylarda umutsuzluğa sürüklemekten başka birşey yapmıyor diye takip etmeyi bıraktım açıkcası, nasılsa yokturdur diye bu ay hiç yapmadım belirti de yaşamayınca..
Hadi bize güzel haberler ver bekliyoruz :)
Gecikmeden öğrendim ben. 4 gün kalaAdetin gecikince idrar testiyle mi öğrendin canim sen ?
Gecikmeden öğrendim ben. 4 gün kala
Amin inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsinNe güzel Allah sağlıcakla gelmesini nasip etsin inşallah, hayırlı evlat olsun
ayy hadi hayırlısı bnmde adet 21günde geliyor bugün 22.günüm gelmedi , 4 gün önce normal test yaptım ama bişey çıkmadı , akşam yaptım o yüzden mi bilmiyorummm ... İnşallah ikimizinde vardır bebişleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?