Gebeliğe Hazırlık Olabilir mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bifincankahve

Hoayyy Maşallah 😌
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
2.953
4.782
133
Merhaba kızlar,
Benim bat 19 eylüldü ve halen adet olmadım. Aslında çok düzenli bir adet döngüm vardır ortalama 28 gün sürer bugün 31. gün aceba hamilelik olabilir mi ? Sizce bugün idrar testi yapmalımıyım ? Tuhaf olan ise forumda okuduklarım gibi bir belirti yok sadece biraz akıntı o da hamilelik olmasada olabileceği için umutlanmak istemiyorum. Yerimde olsanız ne yaparsınız ?

Merhaba kızlar,
Benim bat 19 eylüldü ve halen adet olmadım. Aslında çok düzenli bir adet döngüm vardır ortalama 28 gün sürer bugün 31. gün aceba hamilelik olabilir mi ? Sizce bugün idrar testi yapmalımıyım ? Tuhaf olan ise forumda okuduklarım gibi bir belirti yok sadece biraz akıntı o da hamilelik olmasada olabileceği için umutlanmak istemiyorum. Yerimde olsanız ne yaparsınız ?
Yerinde olsam test yapmıştım bile.

Merhaba kızlar,
Ben hiç belirti yaşamadım adet öncesi. Yaşayan kadar yaşamayan da var. Bence test yapmalısın adet belirtin yoksa.

ayy hadi hayırlısı bnmde adet 21günde geliyor bugün 22.günüm gelmedi , 4 gün önce normal test yaptım ama bişey çıkmadı , akşam yaptım o yüzden mi bilmiyorummm ... İnşallah ikimizinde vardır bebişleri :anneadayı::anneadayı:

Kızlar bu sabah test yaptım ve sonuç negatif artık cidden korkmaya başladım dün gün içerisinde mide bulantılarım oldu ve hala kirmizi kartı görmzdim.. Galiba vücüdum bana oyunlar oynuyor..

Back