• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olabilir mi acil

elifdediki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2024
12
1
1
23
Kızlar 15 şubat dün hasta olmam gerekiyordu ama ben 11 inde bir damla 12 ve 13 aynı şekil acaba yerleşmemi dedim 13 ü akşamı adet oldum bildiğin ama dün akşam bitti 2 gün sürdü ve sabah buzdolabını açınca böğürmeye başladım Miğdem bulanır gibi oldu ve bel ağrım çok var yaşayan var mı böyle olupta hamile olan

Kızlar 15 şubat dün hasta olmam gerekiyordu ama ben 11 inde bir damla 12 ve 13 aynı şekil acaba yerleşmemi dedim 13 ü akşamı adet oldum bildiğin ama dün akşam bitti 2 gün sürdü ve sabah buzdolabını açınca böğürmeye başladım Miğdem bulanır gibi oldu ve bel ağrım çok var yaşayan var mı böyle olupta hamile olan
Olabilir kuzum benim geçen ay öyle olmuştu dün test yaptım çift çizgi ama geceden beri adetim geliyor gece baya gelmişti şimdi azaldı. Yarın tekrar gidicem doktora. Dünkü resmim

Bunun tek cevabı kan testi vermek git ve öğren😀

Benide haberdar eder misiniz adetten iki gün önce 2.60 çıktı değerim. Adet tarihimde adet oldum bi anda söküldüm 2 gün sürdü 3. Hün kahve geldi ve bitti bugün hiç bişey gelmedi. Normalde 5-6 gün sürer bende iş çıkışı test yapsam mı diyorum yoksa kendi kendime kuruntu mu ediyorum bilmiyorum

Canım benim de öyle oldu.Zaten o yiyecek ve koku hassasiyetin üstüne de bulantın eklendiyse kesin test yap.Kan testinde kesin sonuç alırsın beta hcg baktır.Evde de yap ona göre gidersin bişe yapmadıkça daha stresli geçiyor

Canım benim de öyle oldu.Zaten o yiyecek ve koku hassasiyetin üstüne de bulantın eklendiyse kesin test yap.Kan testinde kesin sonuç alırsın beta hcg baktır.Evde de yap ona göre gidersin bişe yapmadıkça daha stresli geçiyor
Benim normalde 4 gün sürerdi kasim ayında kimyasal gebelik yaşadım 3 gün lekelenme peçeteye bir iki damla 3. Günün akşamı regl oldum 2 gün bildiğin adet şimdi yine peçeteye bir iki damla 6 gün oldu lekelenmelerle şüphelendim doğrusu

Back
X