İlköğretim Yorum ve Soruları okyanus koleji mi? doğa mı?

bu okyanus sinirimi bozmaya başladı bugünlerde umarım böyle devam etmezler .siz memnun musunuz? okul yönetiminden verilen derslerden ilgiden?

açıkçası şimdilik memnunum diyebiliyorum. daha çok yeniyiz. ben sadece sınıfları kalabalık buldum. sizin sıkıntılarınız neler?

açıkçası şimdilik memnunum diyebiliyorum. daha çok yeniyiz. ben sadece sınıfları kalabalık buldum. sizin sıkıntılarınız neler?

sınıfları kalabalıkmı sizin sınıf kaç kişi ki? bizim ki 19 sanırım .sıkıntılarım ise aslında çok acemi buldum okul yönetimini. sırasıyla önce oryantasyon u hafta sonu degil pazartesi yapmışlardı normalde bunu cumartesi veya pazar yapıyorlar calışan anne ve babaları düşünerek.
bir diğeri ise interaktif çok geç aktif hale geldi:)) .
şimdilik beni tek memnun eden ögretmenimizin iyi olması.

20 kişi. geçen yıl 15 i geçmiyordu sınıflar bu sene kalabalık.
oryantasyon haftası yıllık izin kullandım. kızım zaten çabuk adapte oldu. bence de hafta sonu olmadığı iyi olmuş:))

arkadaşlar ben de bir şey sormak istiyorum Okyanus koleji ile ilgili. Okulda dini eğitim nasıl? Öğretmenlerin giyimi falan..? Başörtülü öğretmen var mı mesela?

oryantasyon haftası yıllık izin kullandım. kızım zaten çabuk adapte oldu. bence de hafta sonu olmadığı iyi olmuş:))

sınıf öğretmeni dışındaki diğer öğretmenlerle görüşmeniz oldu mu? mesela ben ingilizce öğretmeniyle görüşmek istedim telefonuna ulaşamadım. cambridge sınavlarına çocukları nasıl hazırlayacaklar okul öncesi yapılan zümrede neler konuşuldu neler planlandı bunları okul yönetimine sordum malesef çok net bir cevap alamadım. ama tüm bunlara rağmen nedense çalışanlarını gecen seneki doğa kolejinden daha samimi buluyorum.

yok hayır başka bir öğretmen ile görüşmedim. ama böyle bir talebim de olmadı.

Bayram tatilinde odev vermemis bizim ogretmen . Hala e ve l halflerini tekrarlayıp duruyorlar. Gecen hafta her son ders bitiminde sinif sanki savaş alani gibiydi . Oyle bir ortamda ne dersi yapabilir ki öğrencilere sozu mu gecmiyor ogretmenin anlmadim gitti yoksa Ben mi cok pimpirikliyim. Su an ki dusuncelerim olsa okyanusa verirmiydim bilmiyorum

bizim öğretmenimiz çok ödev verdi tatilde. harfler ocak sonunda bitecek dedi yüzme dersleriniz başladı mı? bizim bu hafta başladı. benim canım bayağı sıkıldı. beden eğitimi öğretmeni güven vermemiş çok korktum bir daha yüzmeye gitmek istemiyorum diye ağlıyor. bir de kendileri soyunmuş kendileri giyinmiş çocuklar. başkasının eşortmanıyla geldi okuldan.

bizde yüzme henüz başlamadı. iyi niyetliler ama malesef çok acemiler organizasyonları falan kötü.resmen kimin ne yaptıgı belli değil. yinede benim öğretmenlik yaptıgım devlet okulundan iyidir ama o parayı vermeye değer mi işte orası soru işareti. bir ingilizce dersine bile kimin girip çıktıgı belli değl geçen hafta başkası geliyordu bu hafta başka hoca.

merhaba çocuğunuza sorar mısınız bugün (31 ekim) ikindi kahvaltısı verilmiş mi bundan önceki günlerde de verilmediği olmuş mu?

Bemim oğlumda 10 yaşında.bu yıl izmirde bir özel okula gidiyor.istanbul'a taşınacağız ve bu yüzden okyanus kolejine mayıs ayında kayıt yaptırıp eylül ayında 6.sınıfa başlayacak.okula kayıt nasıl oluyor?okula sınavlamı öğrenci alınıyor ve ortaokulu nasıl okulun?
bilgi verebilirseniz? Bir kaç ay içerisinde ataşehirde ev tutacağız.okula göre ev tutulacak yani..

benim oğlan ilkokul 1. sınıfa gidiyor .okul idare eder. öğretmeni şansımıza iyi biri çıktı. en iyi devlet okulundan iyi denileblir. en büyük avantajı sınıfların mevcudu az . arkadaş çevresi biraz daha düzgün olacak da denilebilir ama ben ortaokul için okyanusu düşünürmüyüm gönderir miyim ? açıkcası birşey diyemiyorum. tavsiyem çocuklarını okyanus ortaokula gönderen velilerle konuşmanız.okul önünde bekleyin çıkış saatınde rastgele sorabilirsiniz:)

Son düzenleme:
fen bilimleri okullarından uzak durunda...
okyanus doğadan daha iyi diye duyuyorum...öğretmen ve kampüslere göre değişiyor tabi..

merabalar oğlum bu yıl ilkokula başlıycak okyanus Ataşehir e kaydettirdim araştırdım cok aslında ama yinede acaba doğrumu yaptım diyorum.Yorumlarınızı okudum sizin bu yıl birinci sınıf bitti sanırım devam etmeyi düşünüyomusunuz ikinci sınıfta.memnunmusunuz egitimdsn ilgiden yönetimden sosyal faaliyetlerden gönlünüz rahatmı siz bir yıl tecrübe edindiniz tavsiye edermisiniz olumlu olumsuz yönleri hakkında bilgi verirmisiniz tesekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…