bu okyanus sinirimi bozmaya başladı bugünlerde umarım böyle devam etmezler .siz memnun musunuz? okul yönetiminden verilen derslerden ilgiden?
açıkçası şimdilik memnunum diyebiliyorum. daha çok yeniyiz. ben sadece sınıfları kalabalık buldum. sizin sıkıntılarınız neler?
sınıfları kalabalıkmı sizin sınıf kaç kişi ki? bizim ki 19 sanırım .sıkıntılarım ise aslında çok acemi buldum okul yönetimini. sırasıyla önce oryantasyon u hafta sonu degil pazartesi yapmışlardı normalde bunu cumartesi veya pazar yapıyorlar calışan anne ve babaları düşünerek.
bir diğeri ise interaktif çok geç aktif hale geldi:)) .
şimdilik beni tek memnun eden ögretmenimizin iyi olması.
20 kişi. geçen yıl 15 i geçmiyordu sınıflar bu sene kalabalık.
oryantasyon haftası yıllık izin kullandım. kızım zaten çabuk adapte oldu. bence de hafta sonu olmadığı iyi olmuş:))
arkadaşlar ben de bir şey sormak istiyorum Okyanus koleji ile ilgili. Okulda dini eğitim nasıl? Öğretmenlerin giyimi falan..? Başörtülü öğretmen var mı mesela?
sınıf öğretmeni dışındaki diğer öğretmenlerle görüşmeniz oldu mu? mesela ben ingilizce öğretmeniyle görüşmek istedim telefonuna ulaşamadım. cambridge sınavlarına çocukları nasıl hazırlayacaklar okul öncesi yapılan zümrede neler konuşuldu neler planlandı bunları okul yönetimine sordum malesef çok net bir cevap alamadım. ama tüm bunlara rağmen nedense çalışanlarını gecen seneki doğa kolejinden daha samimi buluyorum.
emin degilim sanırım başörtülü öğretmen var ama mini etekli giyinen de var.
Bayram tatilinde odev vermemis bizim ogretmen . Hala e ve l halflerini tekrarlayıp duruyorlar. Gecen hafta her son ders bitiminde sinif sanki savaş alani gibiydi . Oyle bir ortamda ne dersi yapabilir ki öğrencilere sozu mu gecmiyor ogretmenin anlmadim gitti yoksa Ben mi cok pimpirikliyim. Su an ki dusuncelerim olsa okyanusa verirmiydim bilmiyorum
bizim öğretmenimiz çok ödev verdi tatilde. harfler ocak sonunda bitecek dedi yüzme dersleriniz başladı mı? bizim bu hafta başladı. benim canım bayağı sıkıldı. beden eğitimi öğretmeni güven vermemiş çok korktum bir daha yüzmeye gitmek istemiyorum diye ağlıyor. bir de kendileri soyunmuş kendileri giyinmiş çocuklar. başkasının eşortmanıyla geldi okuldan.
bizim öğretmenimiz çok ödev verdi tatilde. harfler ocak sonunda bitecek dedi yüzme dersleriniz başladı mı? bizim bu hafta başladı. benim canım bayağı sıkıldı. beden eğitimi öğretmeni güven vermemiş çok korktum bir daha yüzmeye gitmek istemiyorum diye ağlıyor. bir de kendileri soyunmuş kendileri giyinmiş çocuklar. başkasının eşortmanıyla geldi okuldan.
Bemim oğlumda 10 yaşında.bu yıl izmirde bir özel okula gidiyor.istanbul'a taşınacağız ve bu yüzden okyanus kolejine mayıs ayında kayıt yaptırıp eylül ayında 6.sınıfa başlayacak.okula kayıt nasıl oluyor?okula sınavlamı öğrenci alınıyor ve ortaokulu nasıl okulun?
bilgi verebilirseniz? Bir kaç ay içerisinde ataşehirde ev tutacağız.okula göre ev tutulacak yani..
20 kişi. geçen yıl 15 i geçmiyordu sınıflar bu sene kalabalık.
oryantasyon haftası yıllık izin kullandım. kızım zaten çabuk adapte oldu. bence de hafta sonu olmadığı iyi olmuş:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?