• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları okyanus koleji mi? doğa mı?

YesimRose

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2008
191
9
116
İstanbul
arkadaşlar doğaya giden bir oğlum var ilkokul hazırlık okuyor . açıkçası okuldan pek de memnun değilim . saçma sapan partileri moralimi bozdu.birde çok kısa açık giyiniyor çalışanları . ama oğlum okulunu seviyor ve mutlu.
evimize yakın ama doğa kolejine kıyasla daha uzak bir okul var okyanus koleji. okul geçen yıl açılmış gittim baktım yeni bina olduğu için güzeldi pırıl pırıldı her yer . bu kolej hakkında bilgi sahibi olan var mı sizce hangisini tercih etmeliyim ilkokulda . veya ata şehir de tavsiye edebileceğiniz bir okul var mı?

Son düzenleme:
benim büyük kızım anaokulunda ataşehir dogaya gitti memnun kalmadık pek.şimdi 1.sınıfta tekden kolejinde burası daha iyi gibi..:32:

merhaba,
bu yıl kızım ilkokula başlayacak. ataşehirdeki okyanus koleji ile görüşmeye gideceğim. bu kolejle görüşen var mı? çocuğu burada okuyan var mı? fiyatları diğer kolejlere göre makul görünüyor. kafam çok karışık

merhaba,
bu yıl kızım ilkokula başlayacak. ataşehirdeki okyanus koleji ile görüşmeye gideceğim. bu kolejle görüşen var mı? çocuğu burada okuyan var mı? fiyatları diğer kolejlere göre makul görünüyor. kafam çok karışık

Ben o koleje gittim gorustum okul yeni yapilmis. Begendim. Fiyati doga ile hemen hemen ayni . Okul onunde bekleyip oraya giden bir kac ogrenci velisinin görüşlerini bile aldim . Memnunlarmis. Buyuk olasilik dogadan alip oraya vericem 14.500 gibi fiyat verdiler . Sizde gidip ne kadar düştüklerini yazarsaniz memnun olurum.

Ben o koleje gittim gorustum okul yeni yapilmis. Begendim. Fiyati doga ile hemen hemen ayni . Okul onunde bekleyip oraya giden bir kac ogrenci velisinin görüşlerini bile aldim . Memnunlarmis. Buyuk olasilik dogadan alip oraya vericem 14.500 gibi fiyat verdiler . Sizde gidip ne kadar düştüklerini yazarsaniz memnun olurum.

biraz olsun içim rahatladı bende h.sonuna kadar görüşeceğim. mutlaka bilgilendiririm. sadece bahçesi olmaması kötü. öğretmenleri nasıl acaba?

biraz olsun içim rahatladı bende h.sonuna kadar görüşeceğim. mutlaka bilgilendiririm. sadece bahçesi olmaması kötü. öğretmenleri nasıl acaba?
nisanda yine zam yapacaklar sanırım bence yarın falan görüşün . hafta sonu eşim şehir dışından gelecek bizde o zaman kayıt yaptıracagız sanırım . bahçe konusuna bende takıldım aslında . gerci park yerinin önündeki araziye bir şeyler yapacaklarını falan söylediler ama kimbilir ne zaman yaparlar. benim oğlan şu an doğada ilkokul hazırlık okuyor. ama pek sevemedim orayı nedense .

merhaba,

ben çocuğu ataşehir okyanusa kayıt ettirdim ilkokul 1. sınıf için .umarım doğru tercih de bulunmuşumdur. sizde ilkokul 1. sınıf için oraya verdiyseniz aynı sınıfta olabilirler çocuklar. ;))

bende kızımı kaydettirdim.:) inşallah doğru karar vermişimdir tabii. bahçe okullar açılana kadar yapılacakmış.

ben çocuğu ataşehir okyanusa kayıt ettirdim ilkokul 1. sınıf için .umarım doğru tercih de bulunmuşumdur. sizde ilkokul 1. sınıf için oraya verdiyseniz aynı sınıfta olabilirler çocuklar. ;))

merhaba özel mesaj yazmaya yetkim yok maalesef. kızım kasım 2007 doğumlu. aynı sınıfta olurlar herhalde.

ingilizce özel ders verdiğim bir öğrencim var.. Ata kolejine gidiyor.. beşiktaşta.. Gayet iyi bir okul kanımca.. tabiki çocuğun kapasitesiyle alakalı bir durum olsada şu anda 11 yaşında ve lise düzeyinde ingilizce ve giriş seviyesi 2 düzeyinde fransızca biliyor..

çocuklarım gitmiyor ama okyanus kolejine arkadaşımın çocuğu gidiyor pek memnunlar. Ben oğlum için üstün zekalılar sınıfı için görüşmeye gittim Ataşehir Okyanus kolejine. güzel bir yere benziyor müdürü yetkilileri çok güleryüzlü, bir de öğretmenleri sınavla aldıklarını ve bir sene hazırladıklarını forum sitelerinden okudum. seneye için 4 mayısta bursluluk sınavına çocuklarımı sokacağım. kızım %30 burs kazanmıştı biraz yükseltirse seneye vermeyi düşünüyorum. oğlumu da Allah kerim...:)

çocuklarım gitmiyor ama okyanus kolejine arkadaşımın çocuğu gidiyor pek memnunlar. Ben oğlum için üstün zekalılar sınıfı için görüşmeye gittim Ataşehir Okyanus kolejine. güzel bir yere benziyor müdürü yetkilileri çok güleryüzlü, bir de öğretmenleri sınavla aldıklarını ve bir sene hazırladıklarını forum sitelerinden okudum. seneye için 4 mayısta bursluluk sınavına çocuklarımı sokacağım. kızım %30 burs kazanmıştı biraz yükseltirse seneye vermeyi düşünüyorum. oğlumu da Allah kerim...:)

çocugun üstün zekalı olup olmadığını nasıl anladılar? benim oğlan içinde öyle şeyler söyledi rehber ögretmeni tekrar görüşmeye çağıracaktı. belirtileri var test falan yapalım demişti. üstün zekalıların ücreti çok daha yüksek dimi sormamıştım o gün

çocugun üstün zekalı olup olmadığını nasıl anladılar? benim oğlan içinde öyle şeyler söyledi rehber ögretmeni tekrar görüşmeye çağıracaktı. belirtileri var test falan yapalım demişti. üstün zekalıların ücreti çok daha yüksek dimi sormamıştım o gün

Çocuğun üstün zekalı olup olmadığı Wisc-r denilen bir test uygulayarak belirliyorlar. Evet üstün zekalılar okulunun ücreti verilen eğitimin farklılık göstermesi sebebiyle biraz daha farklı.

Back