• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları okyanus koleji beylikduzu subesi hakkinda bilgi

alinna

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2006
183
2
641
İzmir
Merhaba,

Kizim ilk okul ikide, sube degisikli yapmak istiyoruz. Beylikduzu okyanusta cocugu, tanidigi olan varsa bilgi almak istiyorum.. .Sanirim Mukkades adinda bir sinif ogretmeni varmis, herkes cok memnunmus... Ozellikle sinif ogretmenleri konusunda bilgi verebilecek olanlar varsa cok sevinirim... simdiden tesekkurler

Merhaba,

Kizim ilk okul ikide, sube degisikli yapmak istiyoruz. Beylikduzu okyanusta cocugu, tanidigi olan varsa bilgi almak istiyorum.. .Sanirim Mukkades adinda bir sinif ogretmeni varmis, herkes cok memnunmus... Ozellikle sinif ogretmenleri konusunda bilgi verebilecek olanlar varsa cok sevinirim... simdiden tesekkurler
Beylikdüzü şubesi hakkında pek bilgim yok ama. Geçen sene fatih şubesindeydim ve okul öncesindeydim. Okul öncesi öğretmenleri muhteşemler. Hepsi birbirinden ilgili. Ama ecem hocayı özellikle tavsiye ederim okul öncesi için :-)

Merhaba,

merhaba ,zeytinburnunda oturuyoruz.kizim 2009 dogumlu suan anasifinda...ilkokul icin kolej arastiriyorum.evimizin tam yani avrupa koleji ama aklimin bir kosesi de okyanus kolejinde fiyatlar hemen hemen ayni....okyanus koleji icin herhangi bir memnuniyetsizlik yasayan var mi? cocugum okuluna severek gitsin istiyorum...en buyuk beklentim bu ...mental aritemetik ogretiliyor mu gercekten?
havvagursoy_1981@hotmail.com adresinden bana ulasip detay verebilen olursa cok sevinirim. nihayetinde hepimiz cocuklarimiz icin en iyisini istiyoruz....

Back