Okuyun ve görün Allah nelere kadir...

allahım sağlıcakla versin kucağına bebeğini...nasıl duygulandım okurken...

Allah tüm hamileler gibi seninde yavrunu kucagina almayi nasip etsin,

Allah dilerse daldan bir yaprak düsmez,
Allahimin büyüklügü bu iste.

konu başlığını yeni gördüm benim de frambuaza benzer bir hikayem var ben 2 yıllık hamileyim ilk bebeğimi erken doğumla (26 hafta 3 günlük) dünyaya getirdim ve malesef 3 gün yaşayabildi. Geçen sene ağustos ayında doğum yaptıktan sonra doktor 6 ay korunmamı istedi daha sonra korunmayı bıraktm yaklaşık 6 ay hamile kalamadım ama gittikçe psikolojim bozuluyordu her adet tarihimde ağlama nöbetleri geçiriyordum. En son işte ramazanın başıydı sanırım gece duaların daha makbul olduğunu bildiğim için ağlaya ağlaya dua ettim Allhım sen ki isteyin vereyim dua edin icabet edeyim buyuruyorsun işte kapına geldim işte senden istiyorum ellerimi boş çevirme sen ki erhamürrahiminsin ne kadar istediğimi de ancak sen bilirsin dedim ve istedim adet tarihimden 2 gün önce kan testi yaptırdım sonuç 49,30 yani pozitif... İnanamadım doktora gittim hamilesin dedi folik asit verdi..
Sonra anladım ki aslında çok istediğimizi sandığımız şeyleri istemeyi bilmiyormuşuz...
Dualarımda bebek sahini olmak isteyen bütün arkadaşlara yer var... Allah hepinize nasip etsin bu arada bu bebeğimi sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmem için lütfen siz de bana dua edin...

arkadaşlar benımde bir arkadaşım var ve onunda eşinden kaynaklı bebişi olamıyo
tüp bebek denediler onuda düşürdü
ne olursunuz hamile anneler hamile kalmak isteyenler ona dua edelim bende onun için selat-ı tefriciye okumaya başlayacağım sizlerde dualarınızı eksik etmeyin
rabbim yar ve yardımcımız olsun

:Saruboceq::Saruboceq: Allah tum isteyenlere versin insallah..
Herkesin sinavi farkli sekilde oluyor ama Allah a siginanda bos cevrilmiyor. Arkadasima kesinlikle okutturucam sizin hikayelerinizi.. Oda cok istiyo.. o kadar cok istiyor ki her ay her ay uzulmesin artik Allahim insallah onada ve tum isteyenlere verir bi bebis.

hayirlisiyla kucaginizada alirsiniz insallah:CüvCüv:

Gönülden edilen duaların hiçbiri geri çevrilmezmiş canım. Sen de Allah'a sığınarak, yanlız ondan medet umarak dua ettiğin için Rabbim kabul etmiş. İnşallah tamamına da erdirsin...
Dualarımız isteyip de bebek sahibi olamayan bütün arkadaşlarımız için..

Doğru diyosun canım. Hayatta herkes bir şekilde sınavdan geçiyor. Allah, isyan mı ediyoruz yoksa ona mı sığınıyoruz bunu deniyor.
İnşallah arkadaşının da hayırlı haberlerini alırız.
Rabbim bu mübarek günlerde el açıp dua eden sıkıntılı kim varsa dualarını kabul etsin inşallah..

inan senin adina cok sevindim frambuazim Rabbim herseye kadir o herseyin en iyisini en hayirlisini verir yeterki inancimizi hic kaybetmeyelim umutla bekleyelim birgun en hayirli zamanimizda bizi mukafatlandirir.canim bebegini insallah sag saglim alirsin kucagina rabbim yavrularimizi korusun onlari bize saglikli bir sekilde bagizlasin cumlamizinki Allahim Amin...

ayyyyyyy ağlattın kuzuumm beniiii çok gözünüzz aydınn darısı bütün isteyenlere içinde bana

tebrik ederim canım.senin adına çok çok sevindim.Allah hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin.

hayırlı olsun, hayırlı bir evlat olsun inşallah. çok etkilendim. allah herkese böyle mutluluklar nasip etsin.

ayyy çok etkilendimm yaaa Allah sağlıklı bi şekilde kucağna almayı nasip etsin darısı başımıza canımm

allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin arkadaşım

okurken gözlerim doldu.sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah.darısı isteyen herkese.allahım dualarımızı kabul eder inşallah.

yaptigin bu direnis umutlarinin bitmemesi ve
inatla dua etmen iste bunlarin karsiligi
insallah rabbim yavrunu kucagina almayida nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…