konu başlığını yeni gördüm benim de frambuaza benzer bir hikayem var ben 2 yıllık hamileyim ilk bebeğimi erken doğumla (26 hafta 3 günlük) dünyaya getirdim ve malesef 3 gün yaşayabildi. Geçen sene ağustos ayında doğum yaptıktan sonra doktor 6 ay korunmamı istedi daha sonra korunmayı bıraktm yaklaşık 6 ay hamile kalamadım ama gittikçe psikolojim bozuluyordu her adet tarihimde ağlama nöbetleri geçiriyordum. En son işte ramazanın başıydı sanırım gece duaların daha makbul olduğunu bildiğim için ağlaya ağlaya dua ettim Allhım sen ki isteyin vereyim dua edin icabet edeyim buyuruyorsun işte kapına geldim işte senden istiyorum ellerimi boş çevirme sen ki erhamürrahiminsin ne kadar istediğimi de ancak sen bilirsin dedim ve istedim adet tarihimden 2 gün önce kan testi yaptırdım sonuç 49,30 yani pozitif... İnanamadım doktora gittim hamilesin dedi folik asit verdi..
Sonra anladım ki aslında çok istediğimizi sandığımız şeyleri istemeyi bilmiyormuşuz...
Dualarımda bebek sahini olmak isteyen bütün arkadaşlara yer var... Allah hepinize nasip etsin bu arada bu bebeğimi sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmem için lütfen siz de bana dua edin...
:Saruboceq::Saruboceq: Allah tum isteyenlere versin insallah..
Herkesin sinavi farkli sekilde oluyor ama Allah a siginanda bos cevrilmiyor. Arkadasima kesinlikle okutturucam sizin hikayelerinizi.. Oda cok istiyo.. o kadar cok istiyor ki her ay her ay uzulmesin artik Allahim insallah onada ve tum isteyenlere verir bi bebis.
hayirlisiyla kucaginizada alirsiniz insallah:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?