ben alman vatandaşıyım kızımda hem alman hem türk. eşimin durumu gerçekten çok ıyı. aslında maddı sıkıntımız yok. bu yeni işyeri tam düzene gırmedıgı ıcın sıkıntı yaşatıyo bize...hem eşim gıtmek ıstemıyo oraya.Bende almanyada büyüdüm....5 yasimdan beri burdayim...
Öncelikle cesaretinemi diyeyim...bir bakima cahillignemi diyeyim inanki cok sasirdim...
Nasil burda dogup büyüyen 27 yasinda bir genc bayan apar topar tamamen özgürlügünde kisitlandigi bir yere kacar..? Gercekten inanilir gibi degil...
Neyse olan olmus....degistiremezsin....
Umarim buraya dönüs icin haklarini öldürmemisindir....eger öyle ise bence ne yapip yap al cocugnu ve buraya dön arkadasim...burda düzenini kurduktan sonra esine istek yapar getirirsin...
Sürekli icindeki bu pismanlikla yasayamazsin...
ben alman vatandaşıyım kızımda hem alman hem türk. eşimin durumu gerçekten çok ıyı. aslında maddı sıkıntımız yok. bu yeni işyeri tam düzene gırmedıgı ıcın sıkıntı yaşatıyo bize...hem eşim gıtmek ıstemıyo oraya.
konyanın merkezı ıle konyanın uzak ilçeleri cok farklı. bende ılk zaman olamaz böyle şey dedım ve ınanamadım. hayat burdakınden cok farklı...
evet ya sakarya diye degıstırmeye calışıyorum ama olmuyo beceremedım bı türlü.canım bende anneyim vede bende çalışıyorum ama napalım hayat şartları bunu gerektiriyor önemli olan huzurun vede yavrunun sağlıklı bir şekilde büyümesi bebeğin konyada büyümeye devam etseydi belkide psikolojisi bozuk bir çocuk olacaktı çünkü bir kız çocuğu vede sen yazının en başında demişsin kadınlar hıc sokağa cıkmıyo. markete, sağlık ocağına, yürüyüşe, çocuk parkına vs. vs. Mesela ben bı komşuya gıdecek olsam ya eşim yada kayınbabam benı araba ıle götürüyorlardı diye nihayetinde senin bebeğinde bir kız çocuğu vede büyüdükçe sorunların çoğalıcaktı tamam şuanda işe gidiyorsun bebeğinden ayrı kalıyorsun ama buda geçecek sonuçta akşam evine gittiğinde herzamankinden daha fazla zaman ayırırsın onu koynunda uyutursun ama yeterki huzurlu vede mutlu ol iş olayına gelince şuanda hiçbiryerde işyokki inşallah düzelecek bu durumlarda sen acık daha sabırlı davran canım bvenim yavrum 7 yaşında ve bende her sabah işe gidiyorum
bide marak ettim senin şehir kısmında konya yazıyor neden sakarya diye değiştirmiyorsun canım
bide işleriniz biraz daha düzelince yavrunu alıp almanyaya git hem değişiklik olur hemde çocuğunla biraz fazla zaman geçirmiş olursun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?