ayrıldık!küçük bi sebeptendi.dönüşü yok dedi.ilgisizdi son günlerde.bitirdik.fakat istemedim ayrılmayı.dön dedim.ilggisizliğine de razıyım.fakat başka şeyler varmış.dönüşü yok sildim dediğinde tüm suç benim dedim.meğer gerçek başkaymış.benden önceki kız arkadaşıyla ilişkiye girmişler.kız ailesine anlatmış.hatta çocuk bekliyomuş.bütün soğukluk ondanmış.herşey güzelken birden kendini çekmesi bundanmış.buluştuğumuz günün ertesi günü seni seviyorum dememek için yaptığımız tartışma da bundanmış demek.oysa buluştuğumuz gün herşey ne kadar da güzeldi.ertesi gün de buluşacaktık fakat telefonu kaparken seni seviyorum demedi.soğuk davrandı.birde neden böyle yapıyosun diyince kızdı bağırdı.üstüne akşam buluşacaktık,kaza yaptı.dediğine göre kaza da bundanmış.dalgınmış,kötüymüş.meğer o gün öğrenmiş herşeyi.beni sevdim dediği kızların hepsinden fazla sevmiş.hala da seviyormuş.ama çocuğunun annesini de seviyormuş.hatta kızı olursa ismini benim ismim koyacakmış.
şuan üzgünmüş.beni hiç unutmayacakmış.senin için neler düşündüm,nasıl sevdim dediğimde ben düşünmedim mi sevmedim mi hala seviyorum diyor.bak sen sevgiye.kader diyor.kader diyorum.kader bu kadar mı acımasız.yoksa insanlar mı acımasız olan.2 dklık zevk için neler oluyor.yada benden kurtulmak için bir bahane mi bu.oysa nasıl da seviyordu.(dediğine göre) kimseye güvenemeyecekmiymişim.bilmiyorum ne yapmalıyım.delirmek üzereyim.onu başkasıyla düşünmek bile istemiyorum.evet unutmam lazım.unutacağım da.ama şimdi perişanım.uyuyamıyorum kızlar.kabuslarla uyanıyorum.gözlertimi açıp ağlamaya başlıyorum.bitecek bu da.ama o bitene kadar ben bitmem inşallah!!!senağlamasenağlamasenağlama