🎀 Okuyorum, okuyorsun, okuyoruz. 📚 🎀

merve

consume obey die
Pro Üye
13 Ocak 2020
44.610
168.160
33
Kitap okuma alışkanlığı zaman içinde ivme kaybetmiş, son 1 yılda yeniden tırmanışa geçmiş biriyim.

Kitap okumak mutluluk veren, mutluluk verirken derinden etkileyen bir şey benim için.

Okuduğum kitapları ve bir kaç cümle ile değerlendirmelerini yapmayı düşünüyorum.

Günde kaç sayfa okuduğumu her gün buraya yazacağım.

Umarım faydalı paylaşımlarda bulunuruz. 💐

Son düzenleme:
Kolera Günlerinde Aşk- GABRIEL GARCIE MARQUEZ
Şu an okuduğum kitap bu. Elimde can yayınlarına ait bir baskısı var. Henüz 20 sayfa okudum başlangıcı yaptım. :KK23:Bu saatte elime aldığım için bu kadar az. Yarın daha çok okuyacağım. :KK28:

En sevdiğim konulardan biri ben de beyeoğlunun en güzel abisini okuyorum 100 sayfadan fazla okudum sırlı bir cinayeti çözümlemeye çalışıyoruz 😂
Kitaplarımız bitince güzeldi çirkindi gibi kisa yorumlarda bulunacağız tabi bu kadar kısa değil. Günlük ne kadar okuduğumuzu nasil gittiğini de yazarız. Müsait zamanlarımızda daha önce okuduklarımızdan da bahsederiz. 🥰

Bende polisiye ,gerilim ,bilim kurgu ,korku kitapları severim kızlar. Şu anda stephen king 'in it kitabını okuyorum yaklaşık olarak 600 kusur sayfa ve yarisina geldim. Uzun olmasına rağmen akıcı bir kitap beni fazlasıyla etkiledi rüyama kadar girdi diyebilirim.

Bu
Kitap okuma alışkanlığı zaman içinde ivme kaybetmiş, son 1 yılda yeniden tırmanışa geçmiş biriyim.

Kitap okumak mutluluk veren, mutluluk verirken derinden etkileyen bir şey benim için.

Okuduğum kitapları ve bir kaç cümle ile değerlendirmelerini yapmayı düşünüyorum.

Umarım faydalı paylaşımlarda bulunuruz. 💐
Canım burada günlük kitap okuma gurubu mu . eğer öyle ise beni de ekler misin lütfen 🙏

Bende polisiye ,gerilim ,bilim kurgu ,korku kitapları severim kızlar. Şu anda stephen king 'in it kitabını okuyorum yaklaşık olarak 600 kusur sayfa ve yarisina geldim. Uzun olmasına rağmen akıcı bir kitap beni fazlasıyla etkiledi rüyama kadar girdi diyebilirim.
Kitapta sayfa sayisi cok olunca ruyaya da giriyor. Ben de o türü universitede çok okurdum. Jean christophe grange bayilirdim. Ama son uc kitabini okuyasim gelmedi. Su an klasiklere yonelis donemindeyim. Zamaninda okumamistim cunku. Mesela suc ve ceza filan hala okunmayi bekler. :olamaz:

Kitapta sayfa sayisi cok olunca ruyaya da giriyor. Ben de o türü universitede çok okurdum. Jean christophe grange bayilirdim. Ama son uc kitabini okuyasim gelmedi. Su an klasiklere yonelis donemindeyim. Zamaninda okumamistim cunku. Mesela suc ve ceza filan hala okunmayi bekler. :olamaz:
Suç ve ceza ilk romanimdi benim o zaman daha küçüktüm fazla anlamamıştım daha sonra yine okudum hala evimde durur canım sıkılınca okurum. Klasiklerden beni en çok bir bu kitap birde sefiller etkilemişti onun dışında diğerleriyle pek uyuşamadım maalesef. Tess gerritsen favori yazarımdır:)

Liste oluşturmayacağim canım. Kitaplarla ilgili her türlü sohbeti yapalım istiyorum. Sen de istediğin şeylerden bahsedebilirsin.
Hmm anladım canım çok iyi imiş o halde ☺️🌿🌹 teşekürler
Bende uzun zamandır kitap hiç okumuyorum çok kötü hissediyorum kendimi çok boş insan hissediyorum yaaa😓
Aslında boş vaktimde hobi olarak kıyafet tasarlayıp dikiyorum ama kitap her zmaan olmalı yaa ☺️🌹

Hmm anladım canım çok iyi imiş o halde ☺🌿🌹 teşekürler
Bende uzun zamandır kitap hiç okumuyorum çok kötü hissediyorum kendimi çok boş insan hissediyorum yaaa😓
Aslında boş vaktimde hobi olarak kıyafet tasarlayıp dikiyorum ama kitap her zmaan olmalı yaa ☺🌹
Kitabın yeri ayrı başka hobilerimiz,marifetlerimiz olsa bile hep devam etmeli okumak işi. Sen de başla bize katıl. 🥰

Suç ve ceza ilk romanimdi benim o zaman daha küçüktüm fazla anlamamıştım daha sonra yine okudum hala evimde durur canım sıkılınca okurum. Klasiklerden beni en çok bir bu kitap birde sefiller etkilemişti onun dışında diğerleriyle pek uyuşamadım maalesef. Tess gerritsen favori yazarımdır:)
O zaman suç ve cezayı yakında okuyacaklarım arasına yazıyorum. :kahve:

Kitaplarımız bitince güzeldi çirkindi gibi kisa yorumlarda bulunacağız tabi bu kadar kısa değil. Günlük ne kadar okuduğumuzu nasil gittiğini de yazarız. Müsait zamanlarımızda daha önce okuduklarımızdan da bahsederiz. 🥰
Evet evet kesinlikle bahsedelim Kitaplar üzerine konuşmayı gerçekten çok severim anlatıcam biraz daha ilerleyince❤️

X