Okurken formasyon alan?

fen edebiyat mezunları mezun olduktan sonra tezsiz yüksek lisans yapıp öğretmen olabilyorlardı, yada dersanelerde rahat çalışabilyordı, benim puanıma eğitim fakültesineden bazı öğretmenlikler geliyodu ama matematik öğretmenliği gelmiyordu bende matematiği sevdiğim için fen edebyat yazdım, şansımıza formasyon verdiler bize bizde matematik öğretmeni oldukşutarafagitti

meraktan veya bilmediğinizden sorduğunuzu sanmıyorum ama genede cevaplayacağım.şahsen ben eğitim istiyordum puanım yetmeyince fen edebiyat okuyup sonrasında formasyon almak niyetiyle girdim.bir cok insanında bu amacla girdiğini biliyorum.umarım sorunuza cevap olmustur

bı haber gıtmekte ne demek?heerralde ünv sınavna gırecek kadar bılınclı oldugumuza gore ne mezunu verdıgınıde bılyorus demektır bu bırıncısı.formasyon bı ugras degıl sadece devletın fen edebıyata verdıgı bı hak.ben erciyes bıyoloji okuyorum 4 sınıfım formasyonda alıyorum.devlet bu hakkı vermiş zaten bızım ayrıyettn ugrasmamıza gerek yok yanı...
butun fen edebıyatlı kardeslerıme selam olsun
sevgılerle....

arkadaslar okurken formasyon alanınız varmı yada bi tanıdıgınız falan?haftada kaç saat ders görülüyor staj nasıl oluyor devam zorunlulugu nasıldır lütfen bir bilen varsa yardımcı olun kızlar

ders saatlerı ve alacagın dersler unıversıteden unıversıteye gore degişir mesela bız haftada 4 gun sadece 2 saat formasyon dersı aldık.yanı 3 sınıfta.sımıd 4,sınıfta yanı ılk donemınde 2 ders alıcas ama ıkıncı donem hakında bı bılgım yok stajıda ıkıncı donem yapacagımızı bılıorum..
basarılar dılerım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…