- 8 Aralık 2009
- 1.396
- 107
- 163
- Konu Sahibi persiangirl
arkadaslar okurken formasyon alanınız varmı yada bi tanıdıgınız falan?haftada kaç saat ders görülüyor staj nasıl oluyor devam zorunlulugu nasıldır lütfen bir bilen varsa yardımcı olun kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geçen yıl formasyonumu inonu üniversitesi fen edebiyat fakültesinde aldım, benimle birlikte 1.sınıflar hariç fakültedeki tüm öğrenciler aldı(en çok okulu uzatanlara yaradı tabi biride bendim :) ) bu yıl 2.5 ortalama zorunluluğu geldi, çok rahat aldık staj rahattı.
ay nihayet biri çıktı:)canım gecen sene 4 tün değilmi?haftada kaç gün aldınız eğitim derlerini?staj kaç gündü?devam zorunlulugu katımıydı?çok soru sordum canım ama benim için cok önemli.iki ders bıraktım devam zorunlulugum yok sadece sınavlarına gircm formasyonun devam zorunluluguna göre gidip gitmeyecegi belli olacak.okullarda daha yayınlamadı çatlayacaktım meraktan canım ya.a.s.
canım ben geçen yıl 5 tim, uzatmıştım okulu, haftada 3 gün eğitim dersi alıyoduk ilk dönem staj yapmadık ikinci dönem staj yaptık, staj okula göre değişiyor arkdaşalrım bir yada iki kez staja giitti ben haftada bazen 4 saat bazen 2 saat gittm, gittiğin okulda hocalar bazen gelmeyebilirsiniz diyolar, stajdayken bir kere ders anlattım ünv deki hocada lisedeki dersin sorumlusu hocada dinledi zor olan hiçbir tarafı yok yani ayarlıyolar hatta üniv dende bazen hocalar devamı takmıyolardı ben gidyodum ama okula gelmeyende vardıı
tesekkr ederim canım bende bes olcam bu sene ve iyi oldu formasyondan yararlanıcam bu vesileyle.insallah bizdede takmazlar devama canım ya
ins. takmazlar canım senin ünv hangisi?
benim fırat canım bizede bu yıl vereceklermiş ama 2.50 ortalamasını gecen herkese vereceklermi yoksa bi kontenjan sınırlandırması getirceklermi bilmiyorum.umarım hayırlısı olur çok gerdi bu konu beni
anladım canım ins. kolay yoldan alıp hayrını görürsün
tesekkür ederim canım insallah öyle olur.senin brans neydi canım kpss nasıl gecti senin?elazığda kaldıgım süre içinde çok geldim malatyaya güzel bi sehir begenmiştim orayı[/QUOTE ]
canım bransım matematik, kpss ye geçen yıl pek hazırlanamdım öğretmenlik puanım 75,7 bu yıl tekrar kpss kursuna yazıldım sıkı bi şekilde hazırlancam bende ins. faydasını görür ve atanırım, bu 75 puan da 61 netle geldi kpss1 puanım yüksekti ondan yoksa eğitimden hazırlanamdım hiç
bu arad malatya bi tanendir yaa hele hele elazığdan kat kat güzeldir:sm_cool:
senin brans ne canım...
tesekkür ederim canım insallah öyle olur.senin brans neydi canım kpss nasıl gecti senin?elazığda kaldıgım süre içinde çok geldim malatyaya güzel bi sehir begenmiştim orayı[/QUOTE ]
canım bransım matematik, kpss ye geçen yıl pek hazırlanamdım öğretmenlik puanım 75,7 bu yıl tekrar kpss kursuna yazıldım sıkı bi şekilde hazırlancam bende ins. faydasını görür ve atanırım, bu 75 puan da 61 netle geldi kpss1 puanım yüksekti ondan yoksa eğitimden hazırlanamdım hiç
bu arad malatya bi tanendir yaa hele hele elazığdan kat kat güzeldir:sm_cool:
senin brans ne canım...
haklısın canım ya elazığa alısamadım gitti zaten.benim tarih canım önümüzde açılmaya baslamısken formasyonuda alıp atanmaya calısayım diyorum insallah herkesin gönlüne göre olur.senin bransın matematik benimse en büyük sorunum diyebilirim ve nasıl halledecegmi bilemiyorum.kpss matematiği kolaydır diyorlar ama bilmşyorum nerden baslasam nasıl yapsam.bi tavsiyen varmı yada kitap kaynak önerin?
haklısın canım ya elazığa alısamadım gitti zaten.benim tarih canım önümüzde açılmaya baslamısken formasyonuda alıp atanmaya calısayım diyorum insallah herkesin gönlüne göre olur.senin bransın matematik benimse en büyük sorunum diyebilirim ve nasıl halledecegmi bilemiyorum.kpss matematiği kolaydır diyorlar ama bilmşyorum nerden baslasam nasıl yapsam.bi tavsiyen varmı yada kitap kaynak önerin?
canım bana ales,kpss,lys,ygs hepsinin kolaylığı aynı geliyor, kpss bu yıl acayip kolaydı çok kısa sürede full çeken çok.ben en çok ihtiyacı beğeniyorum ama yediiklim, uzman kariyer, data,irem, teorem bunlarda güzel, yargı biraz zorluyo özellikle matematiğini yeni başlıyorsan kesinlikle tavsiye etmem...