• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OKURKEN EVLENMEK FİKRİ

ruyeasiman123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
68
15
3
Merhabalar ben 20 yaşında üniversite birinci sınıf öğrencisiyim.Bir yıl hazırlık okudum.Hayatımda kimse yok hukuk öğrencisiyim ve birini bulup hem okuyup hem evlenmek istiyorum.Beraberyürütemezsin diyenleriniz olacak ama çalışınca da aynı hesaba gelmiyor mu sonuçta ? Hem bölümümde devamsızlık problemide yok.Doğru düzgün gitmem bile okula.Şöyle bir kaç yaş büyük iş güç sahibi biri bulsam bir yıl tanıma nişan olsa üçüncü dördüncü sınıfı evli geçirsemm diyorumm sizler ne düşünüyorsunuzz fikirleriniz neler Genç yaşta evlenip yuvamı kurmak istiyorum çok mu şey istiyorum :/ Evlilik ve yeni bir hayat bana iyi gelir belki..

Canına mi susadin? Gez toz hayatını yaşa. Banyodan tuvaletten adam kılı toplamak, donlarını ütülemek, arkadaşların gezerken sen kocanın karnını doyurmak istiyorsan da sen bilirsin.

Her zaman böyle geçişler oluyor. Geçecek eline mesleğini almadan bir yerlere gelmeden yapma herşeyi doyasıya yaşa gez dolaş. Bunları eşimle de yapabilirim diyeceksin ama birgün o insan ben okuttum da böyle oldun diye bilir ağrına gider. Herşey vaktine esirdir.

Ya okurken evleneyim fikri ile sevdigim adamla daha fazla ayri kalmayalim okurken de birbirimize destek olup evlenebiliriz fikri birbirinden farkli seyler.

Doğru insani okurken de bulabilirsiniz okul bittikten sonra da hatta cok daha sonrasinda da...

yanii pek böyle hayal etmiyorum açıkçası ben :KK70:
zaten öyle akşam çıkıp gezen biri değilim okuldan genelde dört beş gibi çıkıyorum ki zaten devamsızlık problemim yok sosyal hayatımı pek etkilemez diye düşünüyorum gündüz gezer takılırım arkadaşlarımla şimdi de bekar olup ailemle yaşıyorum okuldan eve gelince bir takım işler yapıyorum anneme yardımcı oluyorum tek değişiklik anne baba yerine eşim olcak yani :D

Her zaman böyle geçişler oluyor. Geçecek eline mesleğini almadan bir yerlere gelmeden yapma herşeyi doyasıya yaşa gez dolaş. Bunları eşimle de yapabilirim diyeceksin ama birgün o insan ben okuttum da böyle oldun diye bilir ağrına gider. Herşey vaktine esirdir.
hayırlısı diyelim o zaman teşekkürler :)

hayırlısı diyelim o zaman teşekkürler :)

zaten öyle akşam çıkıp gezen biri değilim okuldan genelde dört beş gibi çıkıyorum ki zaten devamsızlık problemim yok sosyal hayatımı pek etkilemez diye düşünüyorum gündüz gezer takılırım arkadaşlarımla şimdi de bekar olup ailemle yaşıyorum okuldan eve gelince bir takım işler yapıyorum anneme yardımcı oluyorum tek değişiklik anne baba yerine eşim olcak yani :KK70:
O işler öyle olmuyor malesef

Ya okurken evleneyim fikri ile sevdigim adamla daha fazla ayri kalmayalim okurken de birbirimize destek olup evlenebiliriz fikri birbirinden farkli seyler.

Doğru insani okurken de bulabilirsiniz okul bittikten sonra da hatta cok daha sonrasinda da...
Bence evleneceğim kişiyle alakalı ya o zaman çalışırkende evlenmeyim ? aynı düzen sonuçta ki çalışma hayatı çok daha yoğun olucak

Bence evleneceğim kişiyle alakalı ya o zaman çalışırkende evlenmeyim ? aynı düzen sonuçta ki çalışma hayatı çok daha yoğun olucak

Sen bilirsin. Ben tecrubelerimi buraya yazarım, isteyen alır kullanır istemeyen umursamaz. Çalışırken de evet hemen evlenme bence. Hayattaki tek pismanligim ise başlamadan önce evlenmektir. Keşke kendi paramla, istediğim gibi gezip tozsaydim biraz.

Evlilik planlanabilen bir sey degil. Nasibinizdeki kisi kimse zamani gelince evlenirsiniz de okurken evlenecegim benden su kadar yas büyük olsun vs gibi planlara gelmez bu isler.
Okurken evlenen cok arkadasim oldu bir çoğu iyi ki diyor oisman olanlarda var elbette. Ama hic biri üniversiteye basladigimizda okurken evlenecegim diye baslamadi yola

Senin yaşında ve konumundayken 'hadi ben birini bulayım da evleneyim' mantığıyla evlenilmez ki. Birini sever sevgili olur, okulunuz bitince bileğinizin hakkıyla evinizi kurar evlenirsiniz. Ne bu acele? Aşk yok meşk yok. Flört yok. Gençler ne zaman böyle materyalist, buz gibi akıl taşır oldu?

Senin yaşında ve konumundayken 'hadi ben birini bulayım da evleneyim' mantığıyla evlenilmez ki. Birini sever sevgili olur, okulunuz bitince bileğinizin hakkıyla evinizi kurar evlenirsiniz. Ne bu acele? Aşk yok meşk yok. Flört yok. Gençler ne zaman böyle materyalist, buz gibi akıl taşır oldu?
Buz gibi akıl? Üzerime alınmıyorum ben fikir almak istemiştim üslubunuz hiç hoşuma gitmedi her neyse teşekkürler :)

daha hayatında biri bile yok 3.sınıfta evli olayım diyorsun komik bir durum belki de karşına biri çıkmayacak
hayatımda biri yok dedim dikkat edersen bu aday yok düşünebileceğim kimse yok anlamına gelmiyor belkide saydığım koşullarda biri karşıma çıktı ve kafamı karıştırdı ? anlatabildim sanırım :)

Evlilik planlanabilen bir sey degil. Nasibinizdeki kisi kimse zamani gelince evlenirsiniz de okurken evlenecegim benden su kadar yas büyük olsun vs gibi planlara gelmez bu isler.
Okurken evlenen cok arkadasim oldu bir çoğu iyi ki diyor oisman olanlarda var elbette. Ama hic biri üniversiteye basladigimizda okurken evlenecegim diye baslamadi yola
yani evett aslında bu koşullarda kafamı kurcalayan bir talip var diyebilirim

zaten öyle akşam çıkıp gezen biri değilim okuldan genelde dört beş gibi çıkıyorum ki zaten devamsızlık problemim yok sosyal hayatımı pek etkilemez diye düşünüyorum gündüz gezer takılırım arkadaşlarımla şimdi de bekar olup ailemle yaşıyorum okuldan eve gelince bir takım işler yapıyorum anneme yardımcı oluyorum tek değişiklik anne baba yerine eşim olcak yani :KK70:

o işler okadar kolay değil canım ,

buradakı konuları bir incele bakalım evlendıkten sonra neler geliyor insanın başına

Back