Okunup Cevap Verilmeyen mesajlar

Sende oralı olmadı üstüne düştükçe kendilerini birşey zannediyor erkek milleti hatta o yazdığında sen gör sende yazma nasıl bir duygu anlasin benim ninsnlimda öyle idi deli ederdi beni aramaz sormadı çok kavgalirimiz oldu evlenince geçiyor o ayrı tabi

Yeni üyeyim öncelikle herkese merhaba , iyi geceler dilerim.

Nişanlım az evvel whatsapptan attığım mesajlarımı okuduktan sonra cevap vermedi.. müsait değildir diye düşündüm. 5 dk sonra online oldu ama yine cevap vermedi. Biraz durup çıktı. 21.00 dan bu yana Mesaj atmasını bekliyorum. Daha önce aynı şeyler olduğunda ona Mesajı okuyupta girip girip çıkıyorsun madem , sonra yazarım de ,bişey yaz demiştim . Yani bu ilk defa olmuyor. Daha önce bu yüzden kavga dahi ettik. Arkadaşları ileymiş. Fırsat bulamamış. Anlamıyorum ki çok zor mu bir kelime yazmak ... Az evvelde sorduğum soru "ne yapıyorsun " idi ?
Bana değer vermediğini hissediyorum ; yanlış mı düşünüyorum ? Ne yapmalıyım, nasıl davranmalıyım?Şu an sadece mesaj bekliyorum. Arkadaşlarımla idim derse çıldırabilirim galiba. Abartıyor muyum. Yol gösterin istedim.

olumlu olumsuz tüm eleştirilerinize inanın ihtiyacım var. çok teşekkür ederim.
Aynen dusundugunuz gibi. Evlendiginizde dahada beterleri olacak hazir olun.

Nişanlım az evvel whatsapptan attığım mesajlarımı okuduktan sonra cevap vermedi.. müsait değildir diye düşündüm. 5 dk sonra online oldu ama yine cevap vermedi. Biraz durup çıktı. 21.00 dan bu yana Mesaj atmasını bekliyorum. Daha önce aynı şeyler olduğunda ona Mesajı okuyupta girip girip çıkıyorsun madem , sonra yazarım de ,bişey yaz demiştim . Yani bu ilk defa olmuyor. Daha önce bu yüzden kavga dahi ettik. Arkadaşları ileymiş. Fırsat bulamamış. Anlamıyorum ki çok zor mu bir kelime yazmak ... Az evvelde sorduğum soru "ne yapıyorsun " idi ?
Bana değer vermediğini hissediyorum ; yanlış mı düşünüyorum ? Ne yapmalıyım, nasıl davranmalıyım?Şu an sadece mesaj bekliyorum. Arkadaşlarımla idim derse çıldırabilirim galiba. Abartıyor muyum. Yol gösterin istedim.

Önemli bir şeyse haklısınız diyecektim ama ne yapıyorsun yazmışsınız. E arkadaşlarıyla olduğunu biliyorsunuz. Arkadaşlarıyla buluşunca telefondan bik bik mesaj yazmak istememesi gayet normal. Bana hatta diğer türlüsü anormal geliyor. Ben aynı anda iki şeyi yapabilen bir insanım. Birisi arkadaşlarımla sohbet ederken mesaj atsa sohbete devam edip kısa cevap gönderebilirim. Ama sevgilim benim tam tersim. Bana bir mesaj yazsa sohbeti komple kaçırıp kötü hisseden bir insan. Ki erkeklerin çoğunda aynı anda birden çok iş yapabilme olmuyor.
Hani mesajı komple görmemiş olsa aa başına bir şey mi geldi filan dersin de açıp bakmış ama cevap yazmamış sadece. Ben abarttığınızı düşünüyorum. Hem oturup birinin mesaj yazmasını beklemek sağlıklı bir davranış değil. Nerede ne yaptığını biliyorsunuz başka işlerle uğraşın. Korktuğunuz endişelendiğiniz durum nedir? Size cevap yazmayıp sizi aldatıyor olması mı?

Abartmiyorsun ,bazen yalan soylemek icin o an nerede kimle oldugunu yazmiyor olabilir ,
Gecistiriyordur sonra arkadaslarlayim diye ,
Sevgiliykende boylemiydi,
Nisanlaninca mi oldu ?

Arkadaşlarıyla olup hiç telefona bakmasa, muhabbete dalsa okey ama gayet telefonla ilgileniyor başka mesajlara cevap verirken bana vermezse ben de sinirlenirdim.

Benim abim de nisanlili. Oda çok rahat biri mesela bazen telde oyun oynuyo bilerek msjna geç cvp veriyo ama dışarı gidince asla bunu yapmaz. Hani evdeyken neyse canım insan yazamayabiliyo görüp te bende de oluyo arkadaslarima görüyorum meşgul oluyorum yazamıyorum.
Nisanliniz gezmeye gitmiş yani bi yerdeyim falan der bi musait değilim der garip geldi yani .
Çok üstüne düşme canım inan bana çok sevsende belli etmiycen hayattan bunu öğrendim

Arkadaşlarıyla olup hiç telefona bakmasa, muhabbete dalsa okey ama gayet telefonla ilgileniyor başka mesajlara cevap verirken bana vermezse ben de sinirlenirdim.
Doğru. Adam konu sahibinin mesajını görüyor, ona cevap yazmıyor ama telefonda o uygulamaya ki muhtemelen whatsapp, neyse oraya giriyor yani telefonda o uygulamaya girerek başka birşeyle ilgileniyor ama sevgilisine/nişanlısına cevap atmıyor. Hoş değil.

Bakın özellikle whatsapp'ta, bir insan uygulamaya anlık olarak girdiği zaman "çevrimiçi" görünür. Birine yazarken de ötekilere "çevrimiçi" görünür. Bu uygulama böyle. Birisi bu uygulamaya sık sık giriyorsa yani sıkça çevrimiçi oluyorsa bilin ki bu uygulamada birisiyle yazışıyor. Anlatabildim mi? Yani kimse bu uygulamaya eski mesajları okumaya girmiyor. Bir insanın son görülme zamanı sürekli güncelleniyorsa birileriyle yazışıyor, olay bu. Çünkü bu uygulamada 30 saniye falan hiçbir şey yapmadığınız zaman "son görülme: xx xx saat" yazısı çıkıveriyor. Muhtemelen whatsapp bu da ama diğer mesajlaşma uygulamaları da aşağı yukarı böyledir.

Normalde didik didik "Nirdisin kimlisin konum at foto at" yapanları hoş karşılamamakla beraber ben sizi haklı buldum abarttığınızı düşünmüyorum. 9da yazmışsınız kaç saattir müsait değil bu adam? Yani çok hararetli bir arkadaş muhabbetinde olduğunu sanmıyorum en azından 5 dakikasını size ayırabilir. Erkek arkadaşıma ben de yazardım arkadaşlarıylayken bazen. Söylerdi PES oynuyoruz şuradayız buradayız diye tamam iyi eğlenceler der bitirirdim muhabbeti. Hatta o da bana yazardı arkadaşlarımlayken nerede oturduğumuzu falan sorar selam söylememi ister kapatırdı. Kısaca bilgilendirmek normal bence. Sürekli başına ekşiyen bir tip de değilsiniz anladığım kadarıyla. Daha önce rahatsızlığınızı belirttiğiniz halde devam ediyorsa kısasa kısas yapmanız belki anlamasını sağlayabilir. Siz de onun mesajlarına geç dönün, aramalarına hemen cevap vermeyin. Nedenini sorarsa söylersiniz.

yani şuan yazamıyorum sonra arıcam yazmak zor olmasa gerek, bi kaç saniyesini alır ama sanırım bazı erkekler için zor... ya da arkadaşlarının yanında ağır abi modunu bozmak istememiş olabilir
eğer diğer zamanlardaki davranışlarında da ilgisizse sen bu evliliği tekrar düşün, nişanlıyken ilgisiz olan evlenince daha da kötü olur bence

Ayrılın çok büyük bi hata etmiş . Bide şunu düşün ya uyuyup kaldıysa my gosh olamaz böyle bişey hemen ayrıl

Ben bunu karsimdakine yapmiyorsam o da bana yapmayacak saygisizlik bu dupeduz birde sevgili fln da degilsiniz ki evlilik yolundasiniz herkes farkli bakiyor olaya ama benim icin buyuk olay bu acil bi durum olsa eyvallah ustelik whatsappa girip cikiyor yani bal gibi musait

sizin yanınızdayken arkadaşlarıyla yazışıyo mu?
Eskiden yapıyordu. Hatta düşünün, kafeye gitmişiz.. Eline telefonu alınca resmen ortamdan soyutlanırdı. Facebook. Haber siteleri, maç skorları Vs Vs hepsine bakardı. Ben bön bön bakardım. Bunu çok şükür aşmıştık. Artık beraber iken telefonu eline almıyor. bu yüzden inanın çok uğraştım. Sevdiğim için uğraştım. Artık arada eline telefonu alırsa, bakışım farklılaşıyor galiba hemen bırakıyor. Pardon diyor.

Yorumların hepsini okudum. Herkese teşekkür ederim.

Bu arada konuştuk, hatalı olmadığını düşünüyor. Okuduğumun farkında değilim. Sonra haber baktım, evde Uzanıyordum dedi. Mesajı okumuş ama unutmuş. Sonra WhatsAppa girmiş ama benim mesajımı görmemiş.
Sinir olsam da yorumlarınıza uyarak belli etmiyorum. Ama patlamak üzereyim. Onu hayal kırıklığına uğrattığımı söyledi. Normal bir durum olduğunu düşünüyor. Cevap vermedim

eşim sevgiliyken de yapardı, nişanlandık yine yaptı, şu an evliyiz hala yapıyor. bir sebebi yok, olkuyor ve çok önemli değilse cevap vermiyor beyefendi, bazen veriyor, artık ona yazıyorum ve yazdıgım şeyi unutuyorum nasılsa cevap gelmeyecek die :işsiz: belki sizin nişanlınız da yapısı gereği öyledir, bilemedim, ben böyle kabullendim, darısı size :confused:

Siz kendinizi belli etmediğiniz halde " kızgın gibisin " dediğine göre yaptığının farkında demek. Burada nişanlıyken böyleyse evliyken nasıl olur diyenler olmuş, haklılar bence. Bir öngösterim gibi düşünün. Büyük ihtimalle uzun saatler boyunca aralıksız onunla ilgili olan bu konuyu düşündünüz ki gelip konu bile açmışsınız. O ise bu saatler boyunca gezdi, eğlendi, tv izledi ve bunları yaparken bir an bile -mesajınızı okuduğunu unutmuş olsa bile- aklına gelmediniz. Bunu yapıya bağlamakta mümkün tabi ki ama yine de şahsi kanaatim aranızda çözülmesi gereken büyük bir problem olduğu yönünde. Arkadaşların tavsiye ettiği gibi aynısını ona yapmayı planlıyorsanız bile bence bunu sıcağı sıcağına yapmayın. Bilinçli olarak nazire yaptığınızı düşünmesi sadece gerginliğe neden olur diye düşünüyorum. Kesin bir çözüm arıyorsanız karşınızdaki insana verdiğiniz değeri onun size verdiği değeri tartıp değerlendirmekte fayda var.

Ben bosandiktan sonra tanistigim insanlarla konusurken msjlarina hep gec cevap verdim hatta girip mesajlari okumadan arkadaslarimla yazisiyordum gercekten cok ise yariyormus ama bunu taktik diye yapmadim cunku hicbirinden tam anlamiyla etkilenmedim sevgili olmadim.Karsidaki kisiler niye yazmysn neden cvp vermiyorsun diye yazdilar sonra hala cvp vermiyorsam aramalar basliyor yani hepsinde ayni oldu.Yani gercekten gizem insani meraklandiriyor ve cekiyor.Hep erkekler mi yapcak siz de oyle olun ama taktik diye degil yoksa saatlerce sinir olsun beni merak etsin diye beklersin teli odana at baska seylerle ilgilen bunu aliskanlik haline getir.

sen de aynı şekilde davran
ama kesinlikle trip atma ve sen böyle yaptığın için yapıyorum deme
aaa o ara müsait değildim anc abakabildim zaten cok da muhim biş yazmamışssın falan de
bakalım kendisi nasıl hissedicek

Kesinllikle yazarsa anında görüldü yapıp yarım saat 45 dk sonra dön bakalım nasıl oluyormuş.

X