Okunup Cevap Verilmeyen mesajlar

Dreamer023

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2017
47
27
Yeni üyeyim öncelikle herkese merhaba , iyi geceler dilerim.

Nişanlım az evvel whatsapptan attığım mesajlarımı okuduktan sonra cevap vermedi.. müsait değildir diye düşündüm. 5 dk sonra online oldu ama yine cevap vermedi. Biraz durup çıktı. 21.00 dan bu yana Mesaj atmasını bekliyorum. Daha önce aynı şeyler olduğunda ona Mesajı okuyupta girip girip çıkıyorsun madem , sonra yazarım de ,bişey yaz demiştim . Yani bu ilk defa olmuyor. Daha önce bu yüzden kavga dahi ettik. Arkadaşları ileymiş. Fırsat bulamamış. Anlamıyorum ki çok zor mu bir kelime yazmak ... Az evvelde sorduğum soru "ne yapıyorsun " idi ?
Bana değer vermediğini hissediyorum ; yanlış mı düşünüyorum ? Ne yapmalıyım, nasıl davranmalıyım?Şu an sadece mesaj bekliyorum. Arkadaşlarımla idim derse çıldırabilirim galiba. Abartıyor muyum. Yol gösterin istedim.

olumlu olumsuz tüm eleştirilerinize inanın ihtiyacım var. çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Arkadaslariyla oldugunu biliyosun iste. Bi nefes alsin rahat birak. Oturuyorum askim yemek yiyorum askim wc ye gidiyorum askim mi yazacak her dk?
Haklısınız haber vermemesi çok problem olmamalı. Ama mesajımı okuyup , cevap vermeyip aradan zaman geçtikten sonra tekrar online olup hala cevap yazmamasına anlam veremiyorum. Açıp baktım ama cevap vermeye fırsat olmadı diyor. Sebep arkadaşları ile ama whatsappta aralıklarla online olabiliyor.

Hiç igneleyici birşey yazmayın. Yatin uyuyun nasıl olsa yazacak. Her dk kontrol ediyor gibi olmayın bunlar güzel şeyler değil.
Mesaj attı ev arkadaşıyla beraber araba ile turlamışlar. Hiç bişey olmamış gibi yazdım. Hatta onun yaptığı gibi mesajını okudum cevap yazmadım. bana kızmış gibisin diyor...

Nisanlinin niye boyle yaptigini bilmen gerekirdi. Nekadar taniyorsun ki onu?
Oyle sende yazma taktik uygula feln diyemiyecegim cunku bunlara gerek tanimaman lazim aslinda evlilik yoluna girdikten sonra boyle seyleri uygun gormuyorum ben.

Valla onlıne oluosa 2 dk cevap atsın bi zahmet...
Sizi Umursamıyor sanırım..

Yoo kızmadım deyin. Hiç tripli olmayın hatta sizde ona öyle yapın arada.

Mesaj attı ev arkadaşıyla beraber araba ile turlamışlar. Hiç bişey olmamış gibi yazdım. Hatta onun yaptığı gibi mesajını okudum cevap yazmadım. bana kızmış gibisin diyor...[/QUOTE]

Yeni üyeyim öncelikle herkese merhaba , iyi geceler dilerim.

Nişanlım az evvel whatsapptan attığım mesajlarımı okuduktan sonra cevap vermedi.. müsait değildir diye düşündüm. 5 dk sonra online oldu ama yine cevap vermedi. Biraz durup çıktı. 21.00 dan bu yana Mesaj atmasını bekliyorum. Daha önce aynı şeyler olduğunda ona Mesajı okuyupta girip girip çıkıyorsun madem , sonra yazarım de ,bişey yaz demiştim . Yani bu ilk defa olmuyor. Daha önce bu yüzden kavga dahi ettik. Arkadaşları ileymiş. Fırsat bulamamış. Anlamıyorum ki çok zor mu bir kelime yazmak ... Az evvelde sorduğum soru "ne yapıyorsun " idi ?
Bana değer vermediğini hissediyorum ; yanlış mı düşünüyorum ? Ne yapmalıyım, nasıl davranmalıyım?Şu an sadece mesaj bekliyorum. Arkadaşlarımla idim derse çıldırabilirim galiba. Abartıyor muyum. Yol gösterin istedim.

olumlu olumsuz tüm eleştirilerinize inanın ihtiyacım var. çok teşekkür ederim.
abartıyorsun. sakin ol.

Tek derdiniz bu olsun ..
Adamı bırakın nefes alsin yazmasin o yazana kadat sizde yazmayin gorusuncede tartsimadan kırgınlığınızi dile getirin

Kaçan balık büyük olur. Sen böyle yaptikca oda bu duruma devam edecek ona nie yazmiyosun demiceksin yazdigi zaman gorceksin cevap vermiceksin sabirli olcaksin sakin cevap verme aramasini bekle aradigindada isim vardi va bahane uretceksin. Nisanlinin totosu tavana degmis cnm

Yazmıyorsa gerçekten cepte gördüğü için,biraz gözünü korkut,arkadaşlarınla çık ve mesaj attığında geri dönme.
O böyle gizemli diye meraktan deliriyorsun ve kendini önemsiz hissettiriyor sana,
Aynı taktik çok işe yarıyor,tecrübe ile sabit.

Ne olur bu taktiklerinden bende istiyorum arada :)) bayılıyorum yorumlarına!

Ne olur bu taktiklerinden bende istiyorum arada :)) bayılıyorum yorumlarına!
Tatlım 1,5 yıl çok uğraştım,çok canım yandı evliliğimin ilk zamanlarında.Gerçekten emek verdim kocama.Adam dünyanın en ilgili, en moderni vs gibiyken birden köy kahvesindeki Hamza Emmiye bağladı imzayı atar atmaz.
Hepsini aştım çünkü;ben önce kendisine çok aşık bir kadınım,öz saygım had safhada ki olması gereken de bu.
Ve ben canımın yanmasından nefret ediyorum.
Herkes gibi o da anladı.
Ne zaman istersen özelden vs yazabilirsin.

Tatlım 1,5 yıl çok uğraştım,çok canım yandı evliliğimin ilk zamanlarında.Gerçekten emek verdim kocama.Adam dünyanın en ilgili, en moderni vs gibiyken birden köy kahvesindeki Hamza Emmiye bağladı imzayı atar atmaz.
Hepsini aştım çünkü;ben önce kendisine çok aşık bir kadınım,öz saygım had safhada ki olması gereken de bu.
Ve ben canımın yanmasından nefret ediyorum.
Herkes gibi o da anladı.
Ne zaman istersen özelden vs yazabilirsin.

Çok teşekkür ettim,çok öpüyorum sizi.Arada rahatsız ederim. :)

X