• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okumayı Sevdiren Kitaplar

philippa gregory nin serileri bence okumayı sevdirir insana
polisiye tarzı olarakta tess gerritsen öneririm
elinizde bırakamazsınız

ve çatı serisinden dolorengers dı galıba ailesini mutlaka ama mutlaka okuyun kıtap 4 seri halınde bır annenın catıda sakladıgı cocuklarına uyguladıgı ezıyet anlatılıyor fılmıde cekılmıs ama kıtapları daha surukleyıcı tavsıye ederım arkadaslar.
çatı serisiyle kafayı bozmuştum ben günaşırı okuduğumu verip sonrakini almaya kitapçıya koşarken kitapçının merdivenlerinden yuvarlanınca kitapları saplantı haline getirdiğimi fark edip bırakmıştım okumayı (:
ama ben çocuk kalbiyle başladım kitap okumayı sevmeye öyle güzeldi ki

Jean Chripstophe Grange romanlarını mutlaka okumalısınız!Uyumadan soluksuz bitirmek isteyeceksiniz.Taş Meclisi, Siyah Kan, Kızıl Nehirler, Leyleklerin Uçuşu, Ölü Ruhlar Ormanı.. Gerilim, polisiye severlere duyurulur :3:

seviyorum ben bu adamı!
en son çıkan kitabını rafta görünce heyecandan kitap parasının bilmem kaç katını kitapçının eline tutuşturmuştum.
kitap okuma konusunda daha sakin olmalıyım sanırım...

Kafa dağıtmak ve hiçbirşey düşünmek istemiyorsan sadece etrafından ve olaylardan kaçmak istiyorsan Nora Roberts, Julia Garwood Judith McNaught,Julia Quinn vb romantik aşk kitaplarını okumanızı tavsiye ederim...

Back