• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okumayı Sevdiren Kitaplar

meralbahar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
95
1
86
İstanbul
suç ve ceza ,ezilenler,dünyanın en absürd yasaları(komik ve ilgi çekici) aşkın gözyaşları 1 ve 2 şimdilik bunlar ile başlayın derim sonra nasıl olsa devamını kendiniz getireceksiniz kitap kurdu olup çıkacaksınız .:nazar:

ve çatı serisinden dolorengers dı galıba ailesini mutlaka ama mutlaka okuyun kıtap 4 seri halınde bır annenın catıda sakladıgı cocuklarına uyguladıgı ezıyet anlatılıyor fılmıde cekılmıs ama kıtapları daha surukleyıcı tavsıye ederım arkadaslar.

ve çatı serisinden dolorengers dı galıba ailesini mutlaka ama mutlaka okuyun kıtap 4 seri halınde bır annenın catıda sakladıgı cocuklarına uyguladıgı ezıyet anlatılıyor fılmıde cekılmıs ama kıtapları daha surukleyıcı tavsıye ederım arkadaslar.

Okudum o seriyi,insanı felaket geren nadir kitaplardan.ben de tavsiye ederim.

su anda ruby var ona baslıcam aynı yazarın dıger bır serısı bıtınce yorum yazarım canım :))

İz - Canan Tan
Asi Melekler - Danielle Trussoni
Olasılıksız - Adam Faver
Empati - Adam Faver
Takıntılı Aşklar - Psikolog Zehra Erol
Umutlar Beyaz Olur - Ufuk Onursal
Neşter Müziği - David Carnoy
Sadece Bir Gecelik - E.Nihan Durukan
Yalancı Tanıklar Kahvesi - Vedat Türkali
Beynine Bir Kez Hava Değmeye Görsün - Dr.Frank Versotick

Son dönemde okuduklarım bunlar. Özellikle ''Beynine Bir Kez Hava Değmeye Görsün'' muhteşem bir kitap. Daha önce okumuştum bir kere daha gözden geçirdim. Kitaplığım kocaman daha aklıma geldikçe yazarım.

evet suzanne collıns cok begendıgım bır yazar aclık oyunları ,ateşi yakalamak ve alaycı kuş tavsiye niteliğinde hariha kitaplar devamı gelecek bu şaheserlerin.

harikulade bir yazar daha maalesef suan aramızda degıl 50 yasında vefat etmıs bır gazetecı yazar kendısı yasasaydı daha ne saheserlere ımza atardı kım bılır cok kıymetlı yapıtları EJDERHA DOVMELI KIZ okuyan herkes bırparca kendınden bırseyler bulacaktır bu kıtapta ATEŞLE OYNAYAN KIZ VE ARI KOVANINA ÇOMAK SOKAN KIZ bu 3 kitap milenyum serisidir.yazarımız ıse stieg larsson iyi okumalar kitap kurtları.

açlık oyunları diyen arkadaşlara aynen katılıyorum. bir haftada 3 kitabı birden okudum. ben biraz geç keşfettim bu seriyi.

ben de ahmet ümiti tavsiye ederim romanları oldukça sürükleyici... ve inci aral... özellikle sadakat. zaten sadaki okuduktan sonra inci aral ın tüm kitaplarını okumak isteyeceksiniz.. bana öyle oldu en azından :)

Elif şafak - Aşk ilk çıktığı zamanda kardeşim almıştı bana hala okuyamadım. Tam elime alıyorum okuyayım diye başlayamıyorum. Geçen yine aldım birkaç gün dolandı elimde sonra bırakıp başka kitaba başladım. Kitapla aramızda bir itme kuvveti var ama nedendir bilmiyorum. :1:

Jean Chripstophe Grange romanlarını mutlaka okumalısınız!Uyumadan soluksuz bitirmek isteyeceksiniz.Taş Meclisi, Siyah Kan, Kızıl Nehirler, Leyleklerin Uçuşu, Ölü Ruhlar Ormanı.. Gerilim, polisiye severlere duyurulur :3:

Ayrıca İngiliz tarihine ilgisi olanlara da Phillippa Gregory romanlarını tavsiye ederim. Boleyn Kızları, Bakire Kraliçe, Kraliçenin Soytarısı vs vs..

Jean Chripstophe Grange romanlarını mutlaka okumalısınız!Uyumadan soluksuz bitirmek isteyeceksiniz.Taş Meclisi, Siyah Kan, Kızıl Nehirler, Leyleklerin Uçuşu, Ölü Ruhlar Ormanı.. Gerilim, polisiye severlere duyurulur :3:

Günay Gafur'un Kuklacı adlı romanı da polisiye gerilim yazan Türk romancılara karşı önyargılarımın kırılmasını sağladı. En az Grange kadar iddialı ve başarılı bulduğumu belirtmeliyim.

Elif şafak - Aşk ilk çıktığı zamanda kardeşim almıştı bana hala okuyamadım. Tam elime alıyorum okuyayım diye başlayamıyorum. Geçen yine aldım birkaç gün dolandı elimde sonra bırakıp başka kitaba başladım. Kitapla aramızda bir itme kuvveti var ama nedendir bilmiyorum. :1:

Bence içgüdülerinde yanılmıyorsun :1: Elif Şafak okumamak BANA GÖRE hiçbirşey kaybettirmez,geçmişinde edebi bir eser bırakmak adına YAZAN bir yazar.
Sevmedim,sevemiyorum..samimiyetsiz işte :ssz:

Konuya dönersek Jack London'la başlamıştım ben kitap okumaya,okumayı sevdiren de bu yazar oldu..

elif şaka-aşk
vahşetin çağrısı
amin maalouf kitapları
agatha christie kitapları

tabii herkesin zevki farklıdır. bende açlık oyunlarında takılmıştım bazı yerler çok sıkmıştı ama genel olarak iyiydi.

Back