• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

okumaya deger arkadaşlar!

suheyla20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2008
37
0
86
Almanya
:1no2::1no2::1no2:21 yasinda bir bayanim, türkcem iyi olmazada yazmaya calisiyorum, degidimgibi 21 yasindayim basima gelmeyen kalmadi bundan birbucuk seneder evliydim ´, dünyalar tatlisi kiz cocugum oldu, ama sevincem gün kocamdan ayrildik. bilmiyorum inanki anliyamiyorum keske sevmeseydim o insani keske evlenmeseydim diyorum... iki aileler yüzünden biz ayrildik olan bize oldu BANA VE COCUGUMA OLDU.seviyorudum cok sevmistim ben o insani.NIYE BIZE SAYIP CIKMADI KIZIM 8 AYLIK BIRGUN ARAYIP SORMADI... VARMI BÖYLE VICDANSIZLIK DAHA??? DUYUYORUM HAFTA SONLARI O DISCO BU BAR BENIM DIYOR GEZIYOR GÜNÜNÜ GÜN EDIYOR, BENSE YANIYORUM..... BENI COK SEVIYORDU HATINDEN COK BANA DÜSKÜNDÜ ANNESI KISANIRDI BUNU FARKEDERDIM. SIMDI SORACAKSINIZ BANA NEDEN AYRILDINIZ DIYE --SÖYLÜYORUM BENIM VE ONUN AILESI ANLACAMIYORLARDI BIZIM EVLILIGIMIZ COK ZOR OLDU .. BEN ONU COK SEVDIGIM ICIN AILEMI KENARA ATMISTIM ONA GITMISTIM AMA BISEY ANLADIMKI--- AILEM BENIM GERCEK AILEMIS BENI BIRAKMADILAR SAHIPLENDILER; BUNU BANA YAPAMAYAN KOCAM:( NEYSE COCUGUMUN DÜNYAYA GELIDIGI GÜN ANNEM KARDESIM VE ENISTEM VARDI YANIMDA; KOCAM CALISYORDU TELEFONU KAPALIYDI HABERVEREMEMISTIK. EN SONUNDA ULASABILDIK KOCAMA VE AILESINE ONLARDA KOCUP GELDILER; AMA NEYE YARARDI BEN YATARKEN ACILAR ICINDE ONLAR DISARDA KAVGA YAPYIYORLARMIS.kaydirigubbakcemile NEDENIDE BU ENISTEM BENI HASTANEYE BASVURURKEN KARTIMI DEYITIRMEMISTIK MEYERSE COCUGUMUZUN SOY ISMI BENIM BABATARAFIN SOY ISMI DIYE YAZILDI; BUNLARDA ONU GÖRÜNCE KAVGA YAPMISLAR KARDESIMIN ÜSTÜNE YÜRÜMÜS KOCAM; KARDESIM TEPKI KOYMUS SOYISIM DEYISTIRILIR DIYE GELINIZE BAKIN ONU DÜSÜNÜN DAHA CIKMADI AMELIYATAN DIYE. ISTE BÖYLE BASLADI KAVGALAR HASTANEDE. BENI ALMAYA BILE GELMEDI.. SIMDI NE ARIYOR NE SORUYOR:(:1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::a015::a015::a015:

canım ya allah yardımcın olsun.çocuğunu allah bağışlasın.senin için hayırlı olan buymuş demekki canım.çocuğun için ayakta durmaya çalış olur mu?bebeğin ne kadarlık oldu.çalışıyor musun canım.

yalnız mı yaşyorsun.ailenle mi kalıyorsun.ağlama canım ya.hayat bu bebeğin için ayakta kalmak zorundasın.onun sana ihtiyacı var.babası da zamanla anlar arar evladını merak etme .

Allah sabır versin, işte anne olmakla baba olmak arasındaki fark, bir anne çocuğunu görmeden bırak 8 ay 1 gün bile yaşayabilir misenağlama
Bence senin en büyük şansın mesleğinin olmasıa.s eşine gelince senden bu kadar çabuk vazgeçtiyse ve hemen kendini toplayıp alemlere daldıysa sende aynısını yapmalısın sana yazık değil mi, o keyfindeyken sen kendini yıpratıyorsun, demekki değmezmiş de ve çocuğunun hatrına kendini toparla Allah kolaylık versin:Saruboceq:

hayat o kadar kısa ki,o minicik yavrun için ayakta ol canım.ne güzel mesleğin var eyrı oturuyorsun bebişin var.üzme canını.babası da zamanla özleyip arar evladını sen hiç merak etme.rabbm sana sabır versin.

haklisiniz arkadaslar, böyle deseneizde icimizdeki bi taraf bunu anliyamaz...oysa okadar hakilisinizki ama birgün karsima cikmasi icin neler yapmam...bikere gözlerimin icine bakmasi icin , ´biliyorum ben ona ayna olacagim o onda...bana bakip yaptiklarini hatirlayacak...ama suan bisey hatirliyamiyor...iste o gün´ü iplerle cekiyorum...belki anlarsiniz =(

kendinede onada biraz zaman ver canım. ikinizinde büyümesi gerekiyor. gençlik hatası dedikleri bu işte. ama yıpratma kendini. o şuan hiçbir şeyin farkında değil. belki farkeder belki etmez. ama sen hep farkında olmak zorundasın. çünkü sana bağlı bir hayat var. zaman senin yaralarınıda iyileştiricek. bu dönemde karşına çıkanlara hemen inanma. erkekler yağ gibidir. her yere sızabilir. dikkatli ol. herşeyin daha iyi olması dileğiyle sevgiler güzelim...

bunu yapabilen bir adam için üzülme..

biliyorum ki elinde değil.. bir başına bırakıldın ki bunu yapan çocuğunun öz babası insan inanamıyor. durumları düşününce kaldırması çok zor.

ama öyle bir aile ve adam için değmez.

sende eğlen gez çocuğunu dilediğin gibi büyüt.

umarım bir gün karşına tüm bu acıları unutturacak biri çıkar.

insallah dediginiz gibibir insan cikar karsima...ama bazen bende icimde öyle ümitlerle yasiya biliyorum...karsima bir gün dogrusu cikar diye...ama o zamana kadar icim icimi yiyior, nede olsa insanlik hali...bide özbabasi gibi bes para etmez ailesi icin ve o serfsiz icin üzülmeye degmez tabiki ama cocugumun babasi sonucta ve kalbimin tek sahibi ´, o unutsada bu uzun zamanda ben daha hic birseyi silip atamadim bir kenera, dedigim gibi...kendimi ah bi anlasam, gelip kapimda yalvarsa beni GÖRMESEDE ...icim rahatlamaz, icim onun gözlerine bakarsa rahatliyaca, ve biliyorumki o zaman elbet birgün gelcek,,ama az kaldi ;)

:( off işte kadınlar böyle seviyor. böyle cıkarsız.böyle nedensiz. oysa erkekler en ufak bişey için bile akasına bakmadan cekip gidiyor:(

canımm herşeyin en güzeli senin olsun...içimi cızlattın ya.bi anda kendimi yerine koydum da

vay be yaşıtız ama ne kadar farklı şeyler yaşıyoruz. allah yardımcın olsun arkadaşım.

süheylacım allah sana we bebeğine sağlık wersin onun dısında elbet hersey bir gün düzelir...yeni bi hayat kurarsın mutlu mesut yaşarsın.şimdi acını bebeğine olan sewginle dindirmeye çalış zaten zaman herseyin ilacı olur merak etme...

Back