28 yasındayım 21 yasında evlendim o zamandan beri okuyorum acıktan
Evet çok geç kalmışsınız 23 cok geç bir yaş içiniz geçmiştir sizin bastonla yürürken nasıl hemşirelik yapacaksınız
Benim içim geçmiş geçmemiş sen beni ne kadar tanıyorsun herkesi kendiniz gibi sanmayın hahaha şimdi komik oldunEvet çok geç kalmışsınız 23 cok geç bir yaş içiniz geçmiştir sizin bastonla yürürken nasıl hemşirelik yapacaksınız
Sen beni ne kadar tanıyorsun da kendiniz gibi sanmayın diyorsun ne farkın kaldı şimdi benden. Ayrıca yazılan ironiyi devamında yapılan asıl destek verici konuşmayı hiç anlamadın mı gerçekten yoksa tamamen art niyetli olduğundan mı işine gelen gibi algılayıp aklınca bana laf sokmaya çalıştın fırsat kollayıpBenim içim geçmiş geçmemiş sen beni ne kadar tanıyorsun herkesi kendiniz gibi sanmayın hahaha şimdi komik oldun
Aslında arkadaş size o kadar güzel şeyler yazmış ki. Üzüldüm yanlış anlamış olmanıza.Benim içim geçmiş geçmemiş sen beni ne kadar tanıyorsun herkesi kendiniz gibi sanmayın hahaha şimdi komik oldun
Ne yazdığınız zor anlaşılıyor bu bir. Yaşadığınız şehirde devlet üniversitesi yok mu onu anlamadım bu da iki23 yaşında evli bir çoçugum var lise bitirince evlilik yaptım suan üniversite okumayı düşünüyorum hayalim hep hemşire olmaktı bu sene annem sınava gir dedi tabi ben evli oldugum için yaşadım şehirden başka şehre gitme imkanım yok özel üniverte okumayı düşünüyorum 4 yıllık sizce çokmu geç kaldım
Şu cevaptan sonra sen okumasanda olur kardeşBenim içim geçmiş geçmemiş sen beni ne kadar tanıyorsun herkesi kendiniz gibi sanmayın hahaha şimdi komik oldun
Şu cevaptan sonra sen okumasanda olur kardeşİhtiyaç yok sana...