Okumanın yaşı olurmu sizce

Umutdum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2020
121
102
23 yaşında evli bir çoçugum var lise bitirince evlilik yaptım suan üniversite okumayı düşünüyorum hayalim hep hemşire olmaktı bu sene annem sınava gir dedi tabi ben evli oldugum için yaşadım şehirden başka şehre gitme imkanım yok özel üniverte okumayı düşünüyorum 4 yıllık sizce çokmu geç kaldım

Evet çok geç kalmışsınız 23 cok geç bir yaş içiniz geçmiştir sizin bastonla yürürken nasıl hemşirelik yapacaksınız

Ne geçi daha 23 yaşındasın. 33 yaşındayım 2 kızım var çalışıyorum sosyoloji bitirdim şimdi çocuk gelişimi okuyorum açıktan tabi. Yaşadığımız sürece hayal ettiğimiz hiç bir şey için geç değildir.

Alemsiniz ya google a okumanın yaşı olmaz yazın bakın ne başarı öyküleri çıkacak karşınıza. Şu hayata bir kere geliyoruz neden denemeyesiniz 53 yaşında da olsanız 23 yaşında da olsanız hiçbir şey için geç değildir eğer gerçekten istiyorsanız deneyin. Hayat boyu içinizde ukte kalacağına en azından denedim dersiniz

28 yasındayım 21 yasında evlendim o zamandan beri okuyorum acıktan
Evet çok geç kalmışsınız 23 cok geç bir yaş içiniz geçmiştir sizin bastonla yürürken nasıl hemşirelik yapacaksınız
Benim içim geçmiş geçmemiş sen beni ne kadar tanıyorsun herkesi kendiniz gibi sanmayın hahaha şimdi komik oldun

Benim içim geçmiş geçmemiş sen beni ne kadar tanıyorsun herkesi kendiniz gibi sanmayın hahaha şimdi komik oldun
Sen beni ne kadar tanıyorsun da kendiniz gibi sanmayın diyorsun ne farkın kaldı şimdi benden. Ayrıca yazılan ironiyi devamında yapılan asıl destek verici konuşmayı hiç anlamadın mı gerçekten yoksa tamamen art niyetli olduğundan mı işine gelen gibi algılayıp aklınca bana laf sokmaya çalıştın fırsat kollayıp

Ne yazdığınız zor anlaşılıyor bu bir. Yaşadığınız şehirde devlet üniversitesi yok mu onu anlamadım bu da iki

Neyseki beni anlayanlar da olmuş gerçekten çok sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…