Okumakta Olduğunuz Kitap?

Piruze; Şam'da bir Türk gelin - Sinan Akyüz

Vladımır Bartol - Fedailerin Kalesi Alamut

merhaba , kıtap nasıl gıdıyor akıcı mı ? bende aldım henuz okunmayı beklıyor
Çok akıcı bir kitap okunması kolay. tavsiye ederim gerçekten inanç neler yaptırıyor insana şaşırarak okuyacaksınız

Çok akıcı bir kitap okunması kolay. tavsiye ederim gerçekten inanç neler yaptırıyor insana şaşırarak okuyacaksınız
suan da Ahmet UMIT Sıs ve gece yı okuyorum bugun bıtırmeyı dusunuyorum 200 sayfam fln var sonra da bu kıtabı dusunebılırım

Alamut bitti. şimdi GEORGE ORWELL - HAYVAN ÇİFTLİĞİ

Daniel PAlmer - Akıl oyunları
3 haftadır elimde çok sevemedim ama yarım bırakmak istemiyorum

Iskender pala babil de olum istanbul da ask

Iskender pala nin cok methini duydum ama elim degip bi kitabini alip okuyamadim

Bikac gun once birinden siddetli bi tavsiye aldim bu kitap hakkinda alisverise ciktugimda da kacirmadim islerin yogunlugu sebebiyle daha baslayamadim ama aslinda cok heyecanliyim

Ben o kitabı lisede okumuştum. edebiyat hocamız ödev olarak vermişti. beni çok etkilemişti. farklı bir dili var alışmak zaman alıyor ama okuduğum en iyi kitaplardan biri

Ben o kitabı lisede okumuştum. edebiyat hocamız ödev olarak vermişti. beni çok etkilemişti. farklı bir dili var alışmak zaman alıyor ama okuduğum en iyi kitaplardan biri

Bi medih daha
Daha cok meraklandim simdi
Farkli dili olan kitaplara aliskinim en azindan bu turkce :)

cok guzel bı kıtap katre ı matem , sah ve sultan ıda tavsıye ederım ben tekrar okumayı dsunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…