• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okumakta Olduğunuz Kitap?

boleyn mirası

serinin devamını merak ediyorum

Eklentiler

• $98692.jpg
    $98692.jpg
    88,6 KB · Görüntüleme: 45
dün akşam bitirdim bu kitabı ama ne yalan söyleyim pek beğenmedim.sanki Türk filmi izlemişim gibi oldum.Ama yinede kolay okunuyor.

başlayalı bi kaç gün oldu ama ilk sayfalar çok yalın geldiği için kendimi kaptırıp okuyamadım, şuan piruzenin evlendiği sayfalardayım. bakalım ilerledikçe neler olacak...

bunu bitirince aklından bir sayı tut ' u okumak istiyorum.

başlayalı bi kaç gün oldu ama ilk sayfalar çok yalın geldiği için kendimi kaptırıp okuyamadım, şuan piruzenin evlendiği sayfalardayım. bakalım ilerledikçe neler olacak...

bunu bitirince aklından bir sayı tut ' u okumak istiyorum.

İleriside ilk sayfaların tadında geldi bana, yani hep yalın.çok heyecanlandırmıyor seni ama bir şekilde okunuyor.Yinede emeğe saygısızlık etmeyeyim idare eder :) Benimde elimde aynı yazarın diğer kitabı var Aşkın gözyaşları, umuyorum ki o da bunun gibi değildir,yoksa hayal kırıklığı olur.İyi okumalar, diğer kitabın hayranları çokmuş umarım sizde beğenirsiniz.ben okumadım.

Zülfü Livaneli

Son ada

bittiğinde Bir yumak mutluluk kitabına başlıycam :)

Sabahattin Ali- Kürk Mantolu Madonna
Güzel gidiyor, çok ısındım bu kitaba, bakalım sonu nasıl olacak:31:

Leyla ile Mecnun nasıl? Çok beğeniyorum İskender Pala'yı...

canım İskender PALA'nın ilkkez bu kitabını beğenmedim, hissetirmedi o aşkı bana.eksik kaldı, tekrar başka birinden okumak istiyorum.Kardeşim Nusret ÖZCAN'ın Leyla ile Mecnun'u nu okumuş ve beğenmişti, bende ondan okuyacağım.

canım İskender PALA'nın ilkkez bu kitabını beğenmedim, hissetirmedi o aşkı bana.eksik kaldı, tekrar başka birinden okumak istiyorum.Kardeşim Nusret ÖZCAN'ın Leyla ile Mecnun'u nu okumuş ve beğenmişti, bende ondan okuyacağım.

hmm ben de çok beğenerek okuyorum İskender Pala'yı. Özellikle Katre-i Mateminde mest etmişti beni :31: teşekkür ederim değerli yorumun için... :16:

Back