Okumakta Olduğunuz Kitap?

Daha dün başladım kitaba yorum yapmak için erken ama şunu söyleyebilirim ilgi çekici ve akıcı bir kitap. Bitirince tekrar yorum yazarım

Daha dün başladım kitaba yorum yapmak için erken ama şunu söyleyebilirim ilgi çekici ve akıcı bir kitap. Bitirince tekrar yorum yazarım

merhaba.şu anda buket uzuner - kumral ada mavi tuna'yı okuyorum. bundan önce elif şafak - iskender'i okudum.başka bir arkadaştan yorum istenmiş ama bir şeyler yazmak istedim.çok sıkı bir elif şafak hayranıyım tüm kitaplarını okudum.araf ve baba ve piç benim için en özel kitapları.bunların üstüne çıkamamış iskenderde.diğer kitaplarındaki geçmiş kurgusu daha iyiydi.bu kitapta eksik birşeyler var elif şafak'ın tarzıyla ilgili. bir de kitabın sonu biraz havada kalmış. ama ne olursa olsun elif şafak'ın üstüne türk yazarı yok benim için.her kitaptan sonra diğerini heyecanla bekliyorum.........

yorum ıstemememın nedenı de buydu :) yorumlar hıkayenın yarım kaldıgı yonunde. Bende Elif Şafak ı yazar olarak cok begenirim ve yenı kıtabını okumadan once okuyanların fıkrını almak ıstedım.

kızlar ya şu ara beni saran kitap bulamıyorum

bir sayı tut diye bir kitap aldım sıkıldım kaldı devam ediyorum ama öyle elimden bırakamayacağım kadar değil

ejderha dövmeli kıza başladım ama daha yeni ve pek olay gelişmedi daha

başka kitaplarda var..ya konusu sarmıyor ya dili çok basit ya olaylar kağnı gibi ilerliyor

dili çok basit olmayıp ağırda olmayan.insana birşeyler katan

konusuda ilgi çekici olan hangi kitapları önerirsiniz ?

tarihi bir romanda olabilir
(ayşe kulinin veda serisini ve nefes nefesesini okudum )

Tarihi roman dediğin için sana son zamanlarda büyük zevkle okuduğum Kurt Seyt& Shura (Yazarı Nermin Bezmen ) yı tavsiye ederim. Elimden bırakamadım. Nermin Bezmen`i de ilk defa okudum. Devamı olan Kurt Seyt& Murka yeni geçti elime. İnşallah o da sürükleyicidir.

teşekkür ederim :)

nermin bezmeni hiç okumadım dili konusunda tedirginim nasıl bir dili var ?

teşekkür ederim :)

nermin bezmeni hiç okumadım dili konusunda tedirginim nasıl bir dili var ?

Mesajını yeni gördüm.
Ben de Nermin Bezmen`i ilk defa okudum. Kitapçı tavsiye etmişti. Tedirginliğimden dolayı devamı olan Kurt Seyt&Murka`yı almamıştım.
Yazarın akıcı bir dili var. Hemen anlatılan öykünün içine giriyorsun. Olaylar gerçek olunca da acaba sonrasında ne oldu diye merak ediyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…