Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İskender-Elif Şafak
merhaba.şu anda buket uzuner - kumral ada mavi tuna'yı okuyorum. bundan önce elif şafak - iskender'i okudum.başka bir arkadaştan yorum istenmiş ama bir şeyler yazmak istedim.çok sıkı bir elif şafak hayranıyım tüm kitaplarını okudum.araf ve baba ve piç benim için en özel kitapları.bunların üstüne çıkamamış iskenderde.diğer kitaplarındaki geçmiş kurgusu daha iyiydi.bu kitapta eksik birşeyler var elif şafak'ın tarzıyla ilgili. bir de kitabın sonu biraz havada kalmış. ama ne olursa olsun elif şafak'ın üstüne türk yazarı yok benim için.her kitaptan sonra diğerini heyecanla bekliyorum.........
kızlar ya şu ara beni saran kitap bulamıyorum
bir sayı tut diye bir kitap aldım sıkıldım kaldı devam ediyorum ama öyle elimden bırakamayacağım kadar değil
ejderha dövmeli kıza başladım ama daha yeni ve pek olay gelişmedi daha
başka kitaplarda var..ya konusu sarmıyor ya dili çok basit ya olaylar kağnı gibi ilerliyor
dili çok basit olmayıp ağırda olmayan.insana birşeyler katan
konusuda ilgi çekici olan hangi kitapları önerirsiniz ?
tarihi bir romanda olabilir (ayşe kulinin veda serisini ve nefes nefesesini okudum )
Tarihi roman dediğin için sana son zamanlarda büyük zevkle okuduğum Kurt Seyt& Shura (Yazarı Nermin Bezmen ) yı tavsiye ederim. Elimden bırakamadım. Nermin Bezmen`i de ilk defa okudum. Devamı olan Kurt Seyt& Murka yeni geçti elime. İnşallah o da sürükleyicidir.
alexandra cavelius leyla
teşekkür ederim :)
nermin bezmeni hiç okumadım dili konusunda tedirginim nasıl bir dili var ?