Okumakta Olduğunuz Kitap?

Zar adamın peşinde okuyorum şu anda,çok merak ettiğim bi kitaptı ilk kitabı hemen alıp okudum ama umduğum gibi çıkmadı,bunu da sırf ilkini okudum bari 2.yi de okuym die okuyorum,bu zar adam cidden psikopat

en etkilendiğim romanlardan biri bu ya, sanırım kurguydu yaşanmış değildi.ama mükemmeldi bana göre ...

ben bu kitaba başlayalı uzun zaman olmuştu ama ara vermek zorunda kaldım bir süre. vaktim yoktu. önceki gün kaldığım yerden devam edeyim dedim unutmuşum bazı yerlerini . baştan okuyorum şimdi gerçekten çok etkileyici

boleyn kızını bende okumuştum ama sıralama hakkında hiçbir bilgim yoktu. teşekkürler

niccolo machiavelli- prens

"kuvvet haktır, zorunluysa kullanılır"
"politikada ahlak yoktur, dürüstlük gerçek hayattadır"
"iktidara giden yolda herşey mübahtır"
"iki tür insan vardır; yaşayanlar ve tarih yapanlar"
gibi gibi...

merhaba kızlar bu başlığı yeni gördüm bende kendimi kitap kurdu hissediyorum :)))
Şu anda okuduğum kitap

Başka - Kahraman TAZEOĞLU

Şu sıralar elimde Danielle Steel'in Elört Oyunu adlı kitabı var.
24 yıllık evliliği süpriz şekilde biten bir kadının duyguları ve hayatına tekrar yön verişi anlatılıyor.

Bundan önce Judith Mcnauught'in aldığım her nefeste kitabını okudum bayağı romantizm kokulu bir kitaptı.tavsiye ederim.

Kış bahçesi / Kristin Hannah
Aşk Kapıyı Çalınca / Susan Elizabeth

Kış bahçesini yazarın ilk kıtabını cok begendıgım ıcın hemen arkasından almıstım cok begendım. O bıter bıtmez de Susan ın kıtabına başladım su anda onu okuyorum tam yaz kıtabı :)

bende kış bahçesini okuyorum şuan ilk kitabından çok etkilenmiştim onun için bu kitabıda aldım

Saide Kuds - Kimya Hatun (Mevlana nın Üvey Kızı)

kızlar ben kitap okumayı hiç sevmiyorumm..ne olur beni derinden etkileyeck ve kitap okuma alışkanlığı kanadıracak kitap isimleri verinn..özeldende yazabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…