Okumakta Olduğunuz Kitap?

Limon Ağacı nı sorduğum herkes yarıda bırakmış canım yaa emin ol sorun sende değil. O yüzden ben başlamadım bile....

Aaaa... bu iyi haber işte... Gerçekten sorunun bende olduğunu düşünüyordum canım.
İlk 20 sayfası ilginç iyi bir kurguyla başlamıştı. Kahramanların geçmişine giden yolculuk bitmek
bilmiyor. Bu güne döneriz umuduyla kitabı yarıladım ama hala ufukta bir ışık görünmüyor.
Üstelik cümleler birbirine akmıyor.
Biliyorsun tatlım 10 yıl da geçse başladığım kitabı bitirme gayretim devam eder.
En kısa zamanda finali paylaşmak umuduyla, yoğunluğunda kolaylıklar dilerim.

şu anda prenses gelini okuyorum onun yanında da stephen kingin "o" romanını aldım ama çok korktum ben kızlar bu kitabı okuyan başkası var mı?

Ve Bütün Çirkinler Öldürülecek - Boris Vian
Yeni başladım ama yazarın "Günlerin Köpüğü" ve "Mezarlarınıza Tüküreceğim" adlı iki kitabını çok beğendiğim için bu kitaptan da umutluyum. Okuyalım bakalım.

Aşkın Gözyaşları II Mevlana - Sinan Yağmur

cemre beklentisi--- M. Fettullah Gülen

sonsuznur 2 - m.fethullah gülen

Kalb İbresi . . M. Fethullah Gülen Okumaya başlamıştım arkadaşlar ama
dili çok ağır geldi ve okumayı bıraktım. Arapça kelimelerle bezenmiş kitabı, karşımda net sözlükle
okumaya çalıştım lakin bilmediğim kelime öyle çok ki, anlaşılır akıcı bir okuma sağlayamadım.
Başladığım kitabı bitirmeden bırakmayı ve arkadaşıma iade etmeyi hiç sevmediğim halde,
ne yazık ki iade edeceğim.Sizin okuduklarınızın dili anlaşılır mı yoksa arapça kelime dağarcığınız
çok mu geniş? Sanırım sorun bende... :26:

Arkadaşlar kitap sitelerini dolaşırken ucuz kitap dünyası.com gördüm ve inceledim.
Kitaplar çok ucuz ve PTT kargo ile kapıda ödeme seçeneği var. Bu fiatlar geçici mi,
sürekli mi bilmiyorum. 2. el güncel kitaplar da var.
Sanırım kitap kurtlarının ilgisini çekecektir.

Tatlım paylaştığın için sağol, hemen inceleyeceğim...
Kapıda ödeme varsa tam benlik demektir...

Aşkın Gözyaşları / Tebrizli Şems . . . Sinan Yağmur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…