• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okumakta Olduğunuz Kitap?

kızlar ben kitap okumayı hiç sevmiyorumm..ne olur beni derinden etkileyeck ve kitap okuma alışkanlığı kanadıracak kitap isimleri verinn..özeldende yazabilirsiniz

Hımmm KK kitap kurtlarının. kesinlikle çok sürükleyici, akıcı ve etkileici bir kaç kitap
tavsiyesiyle sana yardımcı olacağına inanıyorum canım.
Okuma alışkanlığı edinirken beklentiler fazla olduğundan daha seçici olunuyor gerçekten.
Başlangıç olarak bunları tavsiye edebilirim :77:

Piraye . . Canan Tan

Leyla . . Alexandra Cavelius

Miralayın Kızı Süreyya . . Naşide Gökbudak

Kadının Adı Yok . . Duygu Asena

Okuma alışkanlığı edindikten sonra ise yayınlanmış her kitabı okuma arzusu, doymak bilmez
bir açlığa dönüşüyor. :68:

Mevlananın Kızı Kimya ile ilgili bir kitap bitirdim. çok etkilendim. Kimya'nın hayat hikayesini mutlaka okumalısınız derim

kızlar ben kitap okumayı hiç sevmiyorumm..ne olur beni derinden etkileyeck ve kitap okuma alışkanlığı kanadıracak kitap isimleri verinn..özeldende yazabilirsiniz
kullitanın kitap önerilerine ek olarak;

her kadın aşk sever, kitapta aşk başlangıcıyla olursa devamıda mutlak olru...

Canan Tan- Yüreğim seni çok sevdi / En son yürekler ölür

Elif Şafak - Aşk

Dostoveski - Suç ve ceza

Turgut Özakman - Cumhuriyet ( mutlaka okumalısın )

Uçurtma Avcısı - Khaled Hosseini

İpek Çalışlar - Latife Hanım

Başlangıç için güzle kitaplar .....

latife hanım'ın kağıtları-fatih bayhan
yazarın daha önce fikriye hanım'la ilgili kitabını okumuştum ve çok ilginç bilgilere denk gelmiştim.belgelerle hatıratlarla aktarımı kitabı çok enteresan ve düşündürücü kılmıştı.yanlız fikriye hanım'ın üzerine aldığım latife hanım'ın kağıtları kitabında,yazarın kendisinle çeliştiğini görüyorum.her iki kitap da belgelerle kanıtlarla ilerlese de,iki kitabı karşılaştırdığınızda ciddi ikilemler çıkıyor ortaya...bu da fatih bayhan hakkında şüpheler doğurmaya neden oluyor.yine de her iki kitap çok akıcı bir dille yazılmış,sıkılmadan ilgiyle okunabilir.
benim gibi Atatürk'ün savaş ve siyasi hayatı hariç,özel ve kişisel yönünü araştırmayı da seven arkadaşlar için tavsiye edebilirim.

halil ersin avcıya ait ''ÇANAKKALE RUHU'' isimli kitabı okuyorum okudukçada ağlıyorum
:14::14::14:

Back