• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okumakta Olduğunuz Kitap?

Sol Ayağım .. Christy Brown

Henüz başlarda olmama rağmen okunması gereken bir kitap izlenimi edindim. :68:

Stieg Larsson - Ateşle Oynayan Kız
Millenium serisi bir harika. Özellikle iyi kurgulanmış polisiye kitaplardan hoşlananlar için şiddetle tavsiye edilir :)

geçen hafta bitirdim müthişş çok sürekleyici hatta her kitabın bitiminde filminide izledim ama kitabın verdiği tadı vermio tabiki...

Stieg Larsson - Ateşle Oynayan Kız
Millenium serisi bir harika. Özellikle iyi kurgulanmış polisiye kitaplardan hoşlananlar için şiddetle tavsiye edilir :)

hürremi ben de aldım aldqm gibi geri verdim.yazarn anlats tarzı hosuma gitmedi.ben gerilim seviyorum tess gerrtsen tam bana göre bütün ki:64:tapları harika

merhaba hanımlar,

kitap okumayı çok seven biri olarak tavsiye edebileceğim kitap kesinlikle "BİR TÜRK AİLESİNİN ÖYKÜSÜ" - İRFAN ORGA

OKUYANLAR VARSA DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞABİLİRLER Mİ BENİMLE???

dizisinde de kurgu diyolar bu kitaptada yazar kurgu diyo tam anlamıyla gerçeği nerde anlatılıyor çok merak ediyorum..

Erhan Afyoncu nun Muhteşem Süleyman (Kanuni Sultan Süleyman ve Hürrem Sultan) kitabını okursanız, kurgu değil, hepsi tarihsel olarak anlatılıyor. Erhan Afyoncu zaten Muhteşem Yüzyıl dizisinin de danışmanıdır. Kurgusal değil, tarih kitabı gibi anlattığı için daha gerçekçi...

"tongue fu"
yazari: Sam Horn

Bu kitap bana cok yaradi. Tercümesi: sözlü dövüs sanati.
Inanilmaz hosuma gitti.
Taktik ve konusma kabiliyeti gelistirmek isteyenlere...
Kitabin arkasinda yazilan su:
- Sözlü catismalardan, agiz kavgalarindan ve sinir patlamalarindan kacinmak
- Sözünüzü, insanlarla huzurlu bir birlikteligin araci haline getirmek istemezmisiniz?
Sözlü dövüs sanati tongue fu size bütün bunlarin yolunu gösteriyor.

Back