yıllarca hep hayalini kurduğum şeylerden biri de bana ait bir mini kütüphanem ve okuma köşemin olmasıydı... okuma meraklısı birinin gerçekten hayalidir bu, okumayanlara saçma gelse de...
eşime hep ısrarcı oldum bu konuda ama nedense bi hayata geçiremedik... önceki evlerim de oda sayısı azdı, çalışma ve okuma için bi oda yapamadık.. nasipse büyük bir eve çıkınca yapalım dedik, şükür büyük eve taşındık.. şimdi odamın biri boş, orayı yapmayı planlıyordum ama oğlum okula başladı ve şimdiden söylüyor anne nezaman benim odam olacak diye
o boş odayı da çocuk odası yapmaya karar kıldık.. benim hayal suya düştü tabi
aslında sizin mantığınız çok güzel olmuş köşe olarak ayarlamanız... ama ben düşünüyorum taşınıyorum benim evimde böyle okumaya uygun bir köşe yok
çok hayal ettiğim kitaplığı bile alamadım evde yer olmadığı için.. ve evlenirken aldığımız gümüşlükleri kitaplık olarak kullanıyorum artık... belki saçma gelebilir ama bence gümüşlük diye bir eşyanın alınıp kullanılması, içine bardak çanak yerleştirip bir köşede tozlanmaktan başka bir işe yaramaması bence en saçma olanı... atıl hale getirip ziyan etmektense bende kitaplık olarak kullanayım dedim ve yaptım... ama salonda duruyor malum, ve köşe yine yok bana