Okuma Günlükleri

Namaria yeni kitaplarım görmek istemiştin sanırım Eki Görüntüle 2733920
Ooo canim muhtesem görünüyorlar
Ucurtma avcisi ve suskunlar i okumustum ve bugun de Martin Eden bitti.
Nihal Atsız da cok merak ettigim bir yazar babam ismimi onun kitabindan koymus hatta Bozkurtlarin Ölümünde Almıla diye bi karakterden
Hangisinden baslayacaksin canim yorumlarini bekliyorum heyecanla

Martin edene başlıcam canım ne güzel ya isminin veriliş sebebi

Çok sagol canim babam ideolojik siyasi fikir vs olarak da çok sever Nihal Atsizi zaten cok etkilenmis demek ki ama ben daha okuyamadim iste hayirsiz okuyucuyum ve Nihal Atsiza isim vefa borcum var aslinda
Martin Eden bakalim nasil bulacaksin canim merak ediyorum ben ana karakter ve birkac yan karakteri cok sevdim

Çok sagol canim babam ideolojik siyasi fikir vs olarak da çok sever Nihal Atsizi zaten cok etkilenmis demek ki ama ben daha okuyamadim iste hayirsiz okuyucuyum ve Nihal Atsiza isim vefa borcum var aslinda
Martin Eden bakalim nasil bulacaksin canim merak ediyorum ben ana karakter ve birkac yan karakteri cok sevdim

Yazarım canım fikirlerimi inşallah

İlk defa gördüm bu kitabı okuyunca fikrini merak ediyorum
Namaria yeni kitaplarım görmek istemiştin sanırım Eki Görüntüle 2733920
Keyifle oku canım.
Suskunlar ve mücella benim de kitaplığı da okumayı bekliyorlar inşallah sıra gelecek

Bugun 80 sayfa civari okudum Mantıku't Tayr i
Cok duygulandigim hikayeler var icinde..
Az daha okuyup yatarim insallah iyi geceler

Benim kişisel gelişim kitabı sonunda bitti
Yeni kitaplarıma başladım "madalyonun içi" ilk elime almada 70 sayfa bitti bile üstelik tepemde çocuk ile kitap akıp gidiyor çok sevdim psikiyatr ın birebir hasta notlarından derleme aslında sadece masumlar apartmanı hikayesini bekliyordum ama karşıma "kırmızı oda " çıktı ordaki isimlerle masumlar apartmanı karışık gidiyor demekki 1 kitaptan 2 dizi çıkarmışlar biraz daha okuyunca dogduğun ev kaderindir i görürsem şaşırmayacağım

Masallah canim supersin kadin turkiyenin dizi ihtiyacini kitaplariyla karsiliyor
ben bugun elime alamadim simdi spor bitti dus alip okurum biraz insallah

Mantıkul Tayr son 60 sayfam elime alırken 200-300 sayfa sanıyordum 400 sayfaymiş :) bugun 100 küsür sayfa okudum
manevi yolculuk mertebelerindeyim şu an anlaması zor tasavvufi terimler olsa da genel olarak çok akıcı ve ilham verici bir kitap o yüzden hiç sıkılmadım

Mantıku't Tayr bitirdim cok sukur
Manevi mertebeler makamlar dili cok zengin bir kitapti baska bir baskidan ilerde bir daha okumak isterim

Günaydın canım hangi yayınevinden okudun bende listeme ekleyeceğim de Bi bakayım
Merhaba canim seni bu sayfada gormek cok guzel özlemiştik
Canim ravza yayinevinden okudum ama herf kelime hatalari cok fazlaydı bence baska bir yayinevinden okumak daha iyi olacaktir mutlaka

Ayy evet valla ben de sizleri kendime çok yakın buldum ve çok sevdim.
Merhaba canim seni bu sayfada gormek cok guzel özlemiştik
Canim ravza yayinevinden okudum ama herf kelime hatalari cok fazlaydı bence baska bir yayinevinden okumak daha iyi olacaktir mutlaka
O zaman Sufi yayından alayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…