Okuma Günlükleri

merhaba arkadaşlar Fareler ve İnsanlar dün bitti çok etkileyiciydi çok geç okuduğum için üzüldüm :/
şimdi dini kitap kategorimden Kehf Suresindeki madde ve mana ilişkisi kitabına başlayacağım

Selamlar kitap dostları
2020 nin son kitap alışverişini yaptım. Seneye kütüphanemizi daha zenginleştiririz inşallah.

Eklentiler

• IMG_20201224_151030.jpg
    124,8 KB · Görüntüleme: 76
Selamlar kitap dostları
2020 nin son kitap alışverişini yaptım. Seneye kütüphanemizi daha zenginleştiririz inşallah.
Canim cok guzel 3 kitap bende de var kirmizi pazartesi ve yeraltindan notlar okunmayi bekliyor, birhan keskin de cok severim okudum o siir kitabini yer acilsin diye kaldırdım

mutlu pazarlar arkadaşlar regl oldugum için Kehf suresinde madde ve mana mücadelesi kitabına ara vermek zorunda kaldım ayetler olduğu için içinde. Şimdi spor yapıp yeni bir kitaba başlayacağım

Çok güzel bir kitaptı. Bitirmeden uyuyamamıştım.

Selaaam, ee burayı da unutmamak lazım.
Almilam ben şeker portakalıni bitireli hayli oldu, bu arkadaşa başladım ve nerdeyse yariladim. Cok beğendim yüzyüze muhabbet ediyormussun gibi klasik kişisel gelişim kitapları gibi değil tavsiye ederim Bı yandn da kpss çalışmaktayım çildiringg

Askkusum yeni gordum mesajini ah sayfayi orumcekler bagladi ben de is yogunlugundan annem vardi falan okuyamaz oldum
Ya ismi supermis canim kafaya takmama konusunda uzman oldum nerdeyse iki yildir ama onemsedigim insanlari takarim ciddi ciddi okumak lazim
Kpss de calisiyosun cocuklar diyet kafa zibilyondur ama isleyen demir isildar canim en guzeli insanin bazen sinirlarini zorlamasi kendi icin iyi oluyor

Gerçekten öyle kuzum TV den uzaklaştım tamamen kendime yöneldim böylelikle mecburi çocuklarla eve kapanmak kâr a dönüşüyor ama zorluyor tabi Bu kitap ciddi derece de karşılıklı muhabbet hissettiriyo ve sokak ağızlı, bu yuzden su gibi akıyor iyi geldi kafaya takmamak gerçekten bir yetenek ben basaramiyorum her zaman

Merhabalar sayfa gene toz tuttu ben de yogunluktan okumadim hic
Mehfam cigimin onerisiyle on kucuk zenciyi aldim gül ün gülleri onlari okucam insallah
Bugun gene kehf suresi ile alakali Magaradan arsa kitabina basladim 40 sayfa falan okudum çok güzel

İnşallah çok seversin canım. Keyifli okumalar

Uzun zaman olmus buraya yazmayali
Bu ara okumalara devam ama ramazan dolayisyla içeriklerim degisti. Riyazus Salihin okumaya devam ediyorum 3 cilt olunca yavas gidiyor.
Son bitenleri de yazayim arşiv olsun

Magaradan Arşa 7/10
Mutlu Prens 9/10
İftiralarin Odağındaki Sahabe Ebu Hureyre (R.a) 9/10
Sırr-ul Esrar 7/10 ( tasavvuf kitabiydi anlamadığım noktalar vardi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…