Okuma Günlükleri

Gülseren Budayicioglunun kitabını aldım bir tane denemek için. Henüz başlamadım. Başlayınca spoiler vermeden fikir beyan ederim
Merhaba bende bugün 3 tane kitabını sipariş verdim
Kral kaybederse
Günahın üç rengi
Madalyonun öteki yüzü

Siz hangi kitabını aldınız merak ettim :)

El_Em kaptanımmmm mesajımı gördün mü

Ay okumamamışım sağol kuzum
Bende koç burcu olduğum için mi polisiye seviyorum acaba :))
Gerçi yeni yeni biraz uzaklaşmakta istiyorum biraz kafamı boşaltacak bana huzur verecek kitaplara yönelmem lazım polisiye tam tersi :))
Agatha kitapları çok güzeldir kitapları ince ince zaten başka bir kitabı okurken bile başlayıp bitirebilirsin

Bende bir çöküşün hikayesiyle ayışığı sokağı nınpek sevemedim. Dediğin gibi satranç la başlayınca bizim beklenti yükselmişte olabilir tabi. Yüzüklerin efendisi ve hobbit hiç sıkılmadan defalarca izlediğim filmlerden

İskender Pala yı gördüm en sevdiğim yazar,bir çok kitabını okudum.En son İtiraf'ı okudum.
Gelmişken yazayım bende:)
Yabancı olarak Tess Gerritsen ve John Verdon favorim,çoğu kitaplarını okudum.

İskender Pala yı gördüm en sevdiğim yazar,bir çok kitabını okudum.En son İtiraf'ı okudum.
Hoşgeldin Nego :)
Bir ben okuyamadım İskender pala sanırım ağır gelirse sıkılırım alışmışım polisiye gerilim bu da kötü yanı galiba
Tess gerritsen bende çok severim John verdon hiç okumadım sanırım o da mı gerilim ?

Aynen canim sen de koc burcu olunca aklima geldi
Kafa bosaltacak kitaplar arada lazim cidden ya yogun hayatlarimiz var zaten
Agatha en sevdigin hangisi canim hangisinden baslayim bi tane ekliyim alma listeme

Hosgeldiniz İskender Pala sevenler masallah çok
Tess Geritsen ve John Verdin hic duymamistim ne tarz yaziyorlar?

Ay bende de var onlar sen oyle diyince okuma istegim gitti Yuzuklerin Efendisi ve Hobbit lisede okuyup kitaplarına ve filmlerine asik olduğum seriler Tolkien'in kalemi efsane

Seni burda gördüğüme nasıl da mutlu oldum ve İskender Pala gibi muhteşem bi yazarın kitaplarında buluşmak en güzeli

Yo bitti sukur. Yan etkisi oyle kaldi

Tess gerritsen den kan gölü var ama okumadım henüz.
John verdon u çok sevdim 3 kitabını okudum 1 tane de okunacak var elimde
Son 2 kitabını almam lazım seriyi tamamlamak için
Ay bende de var onlar sen oyle diyince okuma istegim gitti Yuzuklerin Efendisi ve Hobbit lisede okuyup kitaplarına ve filmlerine asik olduğum seriler Tolkien'in kalemi efsane
Belki sen seversin canım bana satranç tan sonra biraz basit gibi geldi. Şimdi 10 yaşındaki kızım harry Potter a başladı bunlar bitsin sırada Tolkien kitapları var

Harry Potter ben de istiyorum da serinuzun gozum yemiyo canim ama kizin begenir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…