Okuluma yardm edebilir misiniz?

bende göndermek isterim.banada adres, hangi kargo,postane bilgilerini verirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler

hunter7 sana çok teşekkür ediyoruz yardımların için gönderdiğin oyuncak ve kitaplarla çocukların resimlerini gönderiyorum. biraz geciktik resimleri yayınlamakla kusura bakma. öğrencilerim adına tekrar sana teşekkür ediyoruz. çok sağol. herşey gönlünce olsun
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

85846451.jpg

31383870.jpg

83948943.jpg

43705423.jpg

42399057.jpg

18944663.jpg

13877951.jpg

canım, çok sevindim.umarım, çorbada tuzum olmuştur.

en çok hoşuma giden şeyde çocukların gözlerindeki o ışık hepsi cin gibiler maşallah.
eminim ileride iyi yerlere gelip,sizin gurur kaynağınız olacaklardır.

ayrıca 2010 yılında da çocuklara ve sizlere sağlık ve mutluluk diliyorum..
hepisini tek tek öpüyorum ve sizin gibi bir öğretmenleri olduğu için çok şanslı olduklarını düşünüyorum..

canım, çok sevindim.umarım, çorbada tuzum olmuştur.

en çok hoşuma giden şeyde çocukların gözlerindeki o ışık hepsi cin gibiler maşallah.
eminim ileride iyi yerlere gelip,sizin gurur kaynağınız olacaklardır.

ayrıca 2010 yılında da çocuklara ve sizlere sağlık ve mutluluk diliyorum..
hepisini tek tek öpüyorum ve sizin gibi bir öğretmenleri olduğu için çok şanslı olduklarını düşünüyorum..

çok teşekkürler canım, 2010 da sana ve sevdiklerine sağlık, mutluluk ve esenlik getirsin kaydirigubbakcemile3

okulu ve kargoyu buraya yazsan sakıncası olur mu?

bir sakıncası olmaz heralde :roflol:

adres;
tuzluca mahallesi ilköğretim okulu
çat/erzurum

kargoda sorunumuz oluyor ulaşmıyor bazen elimize, yardımlar ptt ile gönderilirse seviniriz.
çok teşekkür ederim.

bir sakıncası olmaz heralde :roflol:

adres;
tuzluca mahallesi ilköğretim okulu
çat/erzurum

kargoda sorunumuz oluyor ulaşmıyor bazen elimize, yardımlar ptt ile gönderilirse seviniriz.
çok teşekkür ederim.

tamam canım neler yapabiliriz bir bakalım...sengözlerimebaksanab

ay bu resimler beni ne kadar duygulandırdı anlatamamm
benimde kızım okul önlügü ve anasınıfı önlügü çok temiz duruyor
aslında baya da kıyafetleri var küçük gelen ( istersen tabi)
yardımcı olmak istiyorum
cvp bekliyorum senden

arkadaşım öncelikle memleketimizdeki çocuklar için yaptığın fedakarlıktan dolayı sana teşekkür ediyorum vereliniortak öğrencilerinin resimlerini görünce nekadar çok duygulandığımı anlatamam iyki senin gibi fedakar öğretmenler var senağlama öğretmenliğin nekadar kutsal bir meslek olduğunu bir kez daha anladım kendini hiç bir zaman yanlız hissetme canım birbirimize uzak olsakta biz senin yanındayız

Ben de ansiklopedi seti yollayabilirim size...özelden msn adresimi yazıcam ekleyin beni olur mu

X