Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları okulöncesi kitap ve cdsi

H

handeyavas

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi handeyavas

arkadaşlar bu kitaplardan ve cd den elimde fazladan mevcuttur almak isteyen olursa bana ulaşırsa sevinirim

• Konu Sahibi handeyavas
kızmeslek lisesi çocuk gelişiminde okuyanlara-anaokulunda, kreşlerde çalışanlara ve öğretmenlere-okulöncesi çocuklarınıza- ilk öğretim 1.ve2. sınıfa giden çocuklarınıza çok güzel bir kaynak kitap

ayrıca bu kitaptanda elimde fazlaca mevcuttur

arkadaşalar bu kitapla 0-6 yaş çocuğunuzla ev de çok güzel ve verimli saatler geçireceğinizi düşünüyorum. ayrıca ilköğretimde çocuğunuza örnek kitap özelliği de taşıyor.
çocuğunuz el ve göz koordinasyonu gerektiren belirli hareketleri yapabilmeyi-estetik özellikler taşıyan ürünler oluşturabilmeyi-günlük yaşamda kullandığımız iletişim araçlarını tanıyabilmeyi-(( saat kavramı))--kış mevsimin yaz mevsimin özelliklerini kavrayabilmeyi-renk kavramlarını-küçük kaslarını kullanarak belirli hareketleri yapabilmeyi-geometrik şekilleri kullanarak özgün ürünler oluşturabilmeyi-başkalarıyla ilişkilerini yönetebilmeyi-ortak ürün oluşturabilmeyi- öğrenebilecektir. ve daha bir çok konuyu resmlerle bu kitapta yapım aşamasıyla birlikte bulabilirsiniz. evinizdeki artık materyallerle fon kağıtlarıyla plastik tabaklarla- iplerle kutularla çok güzel ürünler ortaya çıkarabilirisniz üstelik çocuğunuzla birlikte

tekerlemeler
bilmeceler
parmak oyunları
şiirler
ninniler
şaşırtmacalar
okulöncesinde çocuğunuzla beraber neşeli dakikalar geçirmek istiyorsanız tam siz göre bir kitap. kaçırmayın derim.
125 sayfalık bir kitabı piyasada bu fiyata bulamazsınız. aynı kitabın devamı var

4tl

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Konu Sahibi handeyavas

15tl

tamamı 182 sayfadır. yine okulöncesi çocuklarınız için güzel bir kaynak kitap. okulöncesi eğitimi alanlar, anaokulu ve kreşlerde çalışanlar için kaçırılmaması gereken bir kaynak kitaptır

• Konu Sahibi handeyavas

20tl

ben cilt1-cilt2-ve cd yi set halinde 70tl ye almıştım. bu tür yayınlara merakımı bilen ablam da aynı setten alıp göndermiş,
yani elimde bu setten 2 tane mevcut.

okulöncesi çocukları, çocuk gelişiminde okuyanlar için, anaokulu ve kreşlerde görev yapanlar için güzel bir kaynak kitap. tamamı 256 sayfa.

• Konu Sahibi handeyavas

artık materyaller cd si
arkadaşlar çocuklarınıza okulöncesi kreş, anaokulnda, ilköğretim1.ve 2.sınıfta kız meslek lisesi çocuk gelişiminde okuyanlara ve okulöncesi eğitim kurumlarında çalışanlara güzel bir kaynak. 8tl

X