-
- Konu Sahibi Germanteacher
Ben söyleyeyim zaten ne maske ne mesafe kolluyorlardı yine öyle devam edecekler. Aynen dedikleri gibi de zaten sokakta mahallede hep dip dibeler. Sınıfta öğretmen zoruyla takmak zorunda kalacaklar ama eminim gün içinde bir yerlerde maskeleri düşecek, kaybolacak, arkadaşları şaka yapacak filan.ilkokul cocukları nasıl yapacak bilemiyorum, cok endiselendim..
Saglik sektorunde herkes patir patir istifa ediyoMevzu bir yerlerin daha tehlikeli olmasi vs degil oyle olsa saglik sektorunde kimse kalmazdi. Mevzu insanlarin kurallara uymayıp , olayi onemsememesi, gerekli onlemi almamasi ve karsidaki kisininde stresle basa cikma ,ise devam etme ısrarı ve korkusunu kontrol etme ve iş isteği
Calisanda var hic istifa etmeyi dusunmeyende var. Ne alaka simdi? Bende bunu dedim istifa edenlr gibi etmeyenler var.Saglik sektorunde herkes patir patir istifa ediyo
Paran varsa gider özelde yaptirirsin, yoksa kimse suratina bakmaza dönücek bu hastalik sonundabenim pilates hocam da bir okulda pe öğretmeni kadın corona oldu 15 gun gelme dediler diğer öğretmenler okulda ve iki kisi daha agır grip geciriyormus kac kere aradılar aile hekimini konu hakkında ama ne gelip test yapıldı ne de onlar hastanaye gittiklerinde yapıldı, temaslı olmalarına ragmen, ilgilenen yok kendi haline bırakıldı herkes hicbir yetkili kurumdan aramıyorlar ya da ilgilenmiyorlar yani
Şu an en küçük grup olarak 8. Sınıflar var okulumuzda büyük bi sınıfta mesafeli oturtuyoruz ve maskeleri taktiriyoruz camlar açık fakat beş dakika sonra çıkartıyorlar. Hocam çok zorlanıyorum diyolar zaten tenefüste ic içeler her gördüğümüzde uyarıyoruz fakat yine devam ediyolar. Bu çocuklar içinde maalesef ki çok zod bi süreçBen söyleyeyim zaten ne maske ne mesafe kolluyorlardı yine öyle devam edecekler. Aynen dedikleri gibi de zaten sokakta mahallede hep dip dibeler. Sınıfta öğretmen zoruyla takmak zorunda kalacaklar ama eminim gün içinde bir yerlerde maskeleri düşecek, kaybolacak, arkadaşları şaka yapacak filan.
Kesinlikle aslında belirtmek istediğim şey tamda buydu. Çok zor günler geçirdik geçiyoruz ekranlarda da devamlı daha kötü olucak haberleri geliyor. Psikolojik olarakta sağlıklı kalmak gerekiyor. Sanırım ben o noktada endişelerim giderek artıyorMevzu bir yerlerin daha tehlikeli olmasi vs degil oyle olsa saglik sektorunde kimse kalmazdi. Mevzu insanlarin kurallara uymayıp , olayi onemsememesi, gerekli onlemi almamasi ve karsidaki kisininde stresle basa cikma ,ise devam etme ısrarı ve korkusunu kontrol etme ve iş isteği
Haklısınız hijyen konusunda okul yetersiz aslında. Ben kendimce dezenfektanlı ıslak mendille silip heryeri peçeteler seriyorum. Kapıyı orayı burayı peçeteyle açıyorum zaten. Herkes her olayı aynı tepkiyi veremeyebiliyor. Sanırım ben endişe seviyemi kontrol altına alamıyorum. Haberler duyduklarımız beni bu noktada çok sarstı. Psikolojik olarakta zor zamanlar herkes için. Ve dikkat etmeyen insanları gördükçe daha da endişeleniyorum. Umarım bu zor zamanlar bi an önce geçerMesela tuvalet temizliğinden şikayetçisiniz de tuvaletler neden pis
Sonuçta öğretmen tuvaleti, orayı sadece öğretmenler kullanıyor yani hepsi yetişkin temiz kullanılmalı ki temiz olsun
Zaten her ders temizlenmiyor mu bu tuvalet, ekstrası nasıl olur
Herkes etrafı ellemez tuvaleti de temiz kullanırsa tuvalet temiz kalır lakin elim kirlenmesin diye sifonu çekmez kapıyı tekme ile açarsa kirlenir
Lakin ortak bilgisayardan vs bu kadar çekiniyorsunuz da yemek için evden sandviç mi götürüyorsunuz
İki hafta sonra 20 kişi olacak sınıflarda bu nedenle endişelerinizi dizginleyip şahsi tedbirlere devam etmek dışında tavsiye veremiyoruz
Temassız giriş kartı uygulaması olacak dediler bizim okulda mesela
Ama bence oraya parmağın değmesi değil sorun zaten yıkarsın elini binaya girince de öndeki ve arkadaki arasındaki mesafeyi korumak