- 24 Ağustos 2010
- 3.595
- 3.270
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hicbiri yeterli degil yukseklisans ogrencisi muhtemel. Gidin dava edin. Yazik.Hepsi yeni mezun 23 maksimum 24 yasındalar, size göre değil hocalara göre takvim uyguluycaz diyorlar bir de
Kesinlikle çok doğru okulda her şey para olmuş, yemekhanesinde kırtasiyeye kadar,rezalet gerçekten rezalet. hele sorunlarınızı anlatınca kaçan bölüm başkanı daha da fena. siz oraya alakasız derslere, baştan savma ders anlatan hocalar için para vermiyorsunuz. mutlaka değiştirin o okulu, birkaç kişi birleşip şikayet edin gerekli yerlere. staj yaptırırlarsa para vermenizi isteyebilirler cidden ticarethane mantığıyla yürütülüyor çünkü.
Çoğu kişi yanaşmıyor, bi kaç arkadaş anlastık biz hakkımızı arıyacagız, aynen dediğimiz gibi bakkal olmuş coguSınıfça toplaşıp rektörle görüşün hatta veliler de katılsın. Mahkemeye vereceğinizi söyleyin durumun ciddiyetini anlasınlar.
Her özel üni de böyle değil ayrıca. Ama günümüzde her mahalleye bakkal gibi üni açıyolar malesef kalite de düşüyor haliyle.
Yüksek lisans yapıyorlar zaten o kadar iyi de değillerhicbiri yeterli degil yukseklisans ogrencisi muhtemel. Gidin dava edin. Yazik.
Yok istanbuldaStaj yapacak hastane yoksa kesin kibristir :)))))
Aynen öyle düşünüyorum, yatay geçişin olsun direk dava acacagımŞimdiki üniversiteler dershaneden beter, şu rezilliğe bak. Yatay geçiş yapabilirse yatay geçiş yapsın. Okulu topluca dava edebilirlerse etsinler ama icraate gelince yan çizen çok olur. Kendi başına dava açabilirse açsın tabi, ben olsam açardım. Az buz para gitmiyordur bence yaz da geliyorken başka okullara yatay geçiş yapmayı denesin.
Aynen öyle düşünüyorum, yatay geçişin olsun direk dava acacagım
Ben değilim arkadaşım yazıyordu, şimdi ayrıldık,Ay arkadaşım adına yazıyorum deyince, siz miydiniz mağdur? Bir an önce kurtulursunuz umarım, dava açıp paranızı da çatır çatır geri alın.