okuldayken çok çirkinleşiyorum

seda_341

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2008
370
0
Okuldayken evdeki kadar temiz olmadığından mıdır nedir hiç bakımlı ve güzel görünmüyorum:1closedeyes:.Cildim daha bi bozuk daha bi koyu renkli görünüyor.Çok mutsuz oluyorum nedendir sizce?Mikroplu ve tozlu bi ortam olduğundan mıdır?mirmirmirmir

aynı sorun bende de var dışarı çıktıgımda daha kotu hıssedıyorum senin gibi ten rengim koyulaşıyor gıbı geliyor. dışarı çıkmadan önce acelem yoksa kil maskesi yapıyorum. o hem cilt tonunu duzenliyor hemde daha geç yaglanmasını saglıyor . eğer ten renginden şikayetçiysen beyaz kil maskesini kesinlikle tavsıye edıyorum.

ışıkta daha çok belli olduğundanda olablr ya of çok rahatsızımmm

aktarcıdan beyaz kil al hem çok ucuz hemde faydalı cılt için. hassas bir cildin yoksa içine limon ılık su koy ve haftada 3 kez uygula cıldıne. ınan farkı goreceksin.

aktarcıdan beyaz kil al hem çok ucuz hemde faydalı cılt için. hassas bir cildin yoksa içine limon ılık su koy ve haftada 3 kez uygula cıldıne. ınan farkı goreceksin.

bu dediğin beyaz kil her cilt tipine uygunmu canım?
benim cildim yağlı ve sivilceli.. yani sivilce sorunum var.. ara ara geçiyor ama tekrar çıkıyor. onlara da iyi gelirmi acaba?

aynı sorundan bende şikayeçiyim ama sanırım bizim okuldaki aynalardan kanaklanıyor bu sorun fayanslar falan kötü bir ışık olduğu için biz öyle göruyor olabiliriz

aynı sorun bende de var dışarı çıktıgımda daha kotu hıssedıyorum senin gibi ten rengim koyulaşıyor gıbı geliyor. dışarı çıkmadan önce acelem yoksa kil maskesi yapıyorum. o hem cilt tonunu duzenliyor hemde daha geç yaglanmasını saglıyor . eğer ten renginden şikayetçiysen beyaz kil maskesini kesinlikle tavsıye edıyorum.

Ya bısey soylıyım mı ben de aynı sorun var :) ben okula gıderken kesınlıkle makyaj yapmam ama kndımı okulda kötü hıssettıgım kadar baska bıyerde hıssetmıorm :) boyle cıldım koyulasıyor ellerım bıle aynnaya baktıgımda lavoba da ıgrenıorm cıldım den:) hep tek benmı bole dusunuorm dıe duusunuodm ama deglmıs..BEYAZ KİL DENMIS BIDE LIMON FALAN BN YAPMAYI DUSUNUORM AMA CILDIM COK AMA COK HASSAS SADECE KİL MI SUREYM?BIDE BEYAZ KIL NE YAPIOR ONU IICE ACIKLARMISN CNIM?:sm_confused:

merak etmeyin yalnız değilsiniz :KK70: sadece sizin değil benimde derdim o :KK70: hatta benim yüzüm evin farklı odalarında farklı renkte görünüyor bence günün saatlerinden çok ortamın ışığı ile alakalı ve moralinizi bozmaya değmez :eek:

bu dediğin beyaz kil her cilt tipine uygunmu canım?
benim cildim yağlı ve sivilceli.. yani sivilce sorunum var.. ara ara geçiyor ama tekrar çıkıyor. onlara da iyi gelirmi acaba?

canım geç bı cvp oldu ama şimdi gördum. benımde yaglı ve ara ara buyuk sıvılcelerim çıkar. ve gerçektede ton farkı çok olurdu yuzumde. bı arkadaşım bıle demişti biz neden boyle akşama dogru koyulaşıyoruz dıye. yanı kendi husnu kuruntum değil sadece.
ben beyaz kili aktarcıdan alıyorum toz halınde oluyor ve bayagı beyaza yakın bır rengi var. yanlış kil ama çünkü çok farklı killer var. o yuzden dogru kili buluncaya kadar az az al dogru olduguna emin oldugun kilden daha sonra fazla al.
ben beyaz kilin içine aspirin limon yagı ve çok azda kayısı yagı koyuyorum. limon yagının tahrışını onlesin dıye kayısı yagı koyuyorum. sonra cildime suruyorum 1 saat sonra yıkıyorum. kesinlikle yapmalısın. bu yazdıklarımıda cildinin durumuna göre azaltır yada fazlalaştırırsın. limon yagı tahrış edici çünkü 1 2 damla yeterli en fazla.

Ya bısey soylıyım mı ben de aynı sorun var :) ben okula gıderken kesınlıkle makyaj yapmam ama kndımı okulda kötü hıssettıgım kadar baska bıyerde hıssetmıorm :) boyle cıldım koyulasıyor ellerım bıle aynnaya baktıgımda lavoba da ıgrenıorm cıldım den:) hep tek benmı bole dusunuorm dıe duusunuodm ama deglmıs..BEYAZ KİL DENMIS BIDE LIMON FALAN BN YAPMAYI DUSUNUORM AMA CILDIM COK AMA COK HASSAS SADECE KİL MI SUREYM?BIDE BEYAZ KIL NE YAPIOR ONU IICE ACIKLARMISN CNIM?:sm_confused:

canım beyaz kil ölü hucreleri alıyor cıldınden gözenekleri açıyor ve küçültüyor cilt tonunu duzenliyor kesinlikle. kan dolaşımını hızlandırıyor ciltte. cildin hassassa beyaz kile çok az kayısı yagı damlatıp oyle kullan. ve yıkadıktan sonrada ıyı bı nemlendirici kullan.

bende okuldaki tuvalette kendimi irenç görüodum ama ordaki ışıktan cilt tonu berbat gözüküodu butun kızlar ışığı kapatıoduu tuvalette:) ama allahtan bu sene okul bittii

bende tam tersi dışarda çıktım zaman güzelleşiorum kaydirigubbakcemile3

kesinlikle ortamın ışığı ile alakalı. benimde okuldayken yüzüm gayet doğal duruyor ama iş yerimdeyken spotlardan hem yaşlı hem bozuk ciltli oluyorum. zor bi durum.

evdeyken insan stresten hava kirliliginden azda olsa uzakta ve dinlenince cildede yansir tabiki bu.

Disari adim attigimiz anda hava kirliligi eksos dumani, kostur kostur yetistirmek oraya buraya dersler, bilgisayar basinda cildimizin yedigi IsInLar.. vb.vb dersken aksam olana kadar soluyor gül yüzümüz =)

haftanin iki gunu peeling iki günü de cildinize iyi gelen bir maske bide herzaman dogal bi allik bulundurmak en güzeli bence

ışıktan sanırım ya bde pis bi ortam ister istemez kirlenioruz

X