Okuldan nefret edenler

bıraktım bıraktığıma da o kadar çok sevindim ki nefret etmekte cidden haklıymışım işine gelince herkes canım cicimmiş 2 yıldır yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen insan bile kaç gün geçti ne aradı ne sordu yalan gerçekten bir başlıkta arkadaşlarını bırakamayan arkadaşım hiç düşünme onları üniversite ilişkiler çıkar üzerine kurulu sadece bölümünü sevmiyorsan hergün sana işkence gibi geliyorsa arkana bile bakma

Kızlar ne yazık ki benımde boyle bır sorunum var.. Yatay geçiş mi düşünmedim, yeniden hazrlanmayı mı.. ama yenıden bır ortamada alışmak zor işte.. birkaç sevdiğim yakın arkadaşım dışında benı okula baglayan hıc bırsey yok! Cok bunalıyorm. Insanların tek derdı sevgili bulalım,gezelim, tozalım,takılalım. Böyle insanların barındıgı bır okulda ben nasıl yer edınebılırım kı (
Ben asosyal degılım gezmeyıde bılırım eglenmeyıde ama bolumumude fazlasıyla onemsıyorm bosa okumuyorum ya sonucta o okuldan bırseyler almak zorundayım.. ama hocaya saygısızlıgın yapıldıgı bı okulda ben ne ogrenebılırım kı of of bıktım..

erkek kardeşimde istanbulda çokiyi bi üniversitenin hep hayalini kuruyordu. sonunda kazandı. dünyalar onun oldu. sevinçle gittik kaydını yaptırdı. ama sonrası hiçte hayal ettiği gibi olmadı. hep çıkarcı insanlar, gerçek arkadaşlıktan eser yok. ya gezip tozma peşinde insanlar yada çıkarı kimdesye o tarafa giden kişiliksiz kişiler... her haftasonu eve gelirdi. bu sene bitirdi ve kurtuldu. istanbuldan soğudu ,hayalini kurduğu okuldan aman bitse artık diye diye bitirdi. yatay geçiş yapmayı düşündü ama o da olmadı.... şimdi bende istanbula gelmeyi düşünüyorum ve korkmuyor değilim... :S
marmara üniversitesinde güzel sanatlarda okuyan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…