2.sınıftayım.
en başından beri istediğim buydu ama annem hep engel oldu ilk sene hazırlanmadığın halde bile bile tercih yaptıysan çekeceksin diyip durdu. Ama artık psikolojim ciddi anlamda bozuldu sinir hastası olmama az kaldığını hissediyorum herkesin ama herkesin tavırları davranışları gözüme batıyor artık. Kararları bana bırakır gibi yapıp hep onlar aldı aslında bu sene ygs ye benden habersiz kayıt yaptırmış babam ben eve gidince öğrendim yarıyılda girmiş olmak için girdim ve kötü olmayan bir sonuc aldım ki üstünden 2 yıl gecmiş olmasına rağmen. oturdum ağladım annemle tartıştım senin sözünü dinlemeyip bırakıp hazırlansaydım bu sene hayalim olanı elde edebilme şansım olacaktı hayallerimi hep yıktın diye atarlanınca razı geldi pişman olduğunu söyledi
(bağırdığım için sonradan çok pişman oldum ama o an kendimi tutamadım çünkü gerçekten hayallerim yıkılmıştı)) onların rızası olsun diye yine de vize ve finallerimi vericem bu dönem sonra bir daha uğramayacağım bu şehre öyle umuyorum en azından.. tekrar hazırlanıcam umarım bu seneki şansı seneye elde edebilirim