• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okuldaki Doçent’ten çok hoşlanıyordum şimdi çok utanıyorum işten de çıkardı napacam ??

Bakın siz görmeden bile etkileniyorsunuz böyle bir adam işte benim de bir kadın olarak hem de öğrencisi ve çalışanı olarak hergün gördüğüm bu adama ilgi duymam çok garip değil elbet son yaptığım davranış çok ayıptı ve pişmanım karşılığını da gördüm zaten....
Aklıma İstanbullu Gelin de Faruk a kafayı takan özgür geldi nedense😀
 
Bebeğim her güzel konuşana aşık olunmaz. Kimilerini örnek almak gerekir. Bence sen de öyle yap. İlgi duymak ve taciz etmek ayrı şeyler. Sen sapık konumundasın. Üzgünüm.
Keşke sadece güzel konuşsa; kendisi de güzel olmasa neyse bu konu kapandı zaten neden etkilendiğimi açıklamayamayacağım geçti bitti ama bakın ne yazmışım “elbet son yaptığım davranış çok ayıptı ve pişmanım karşılığını da gördüm zaten...”

Sapık olarak nitelendirdiğiniz davranışımla çok ayıp ettiğimin farkındayım ve bütüm gün ölü gibiydim kafamda kırk tane düşünce vardı hayatta hiç bu kadar utanmamıştım ama hoca bile buradakilerden daha anlayışlı yaklaştı daha güzel konuştu benimle en azından utandırmadı beni burda ise çok üstüme geldiler. Pişman oldum özür diledim ağladım adam bile kapattı konuyu. Üstelik cezası olarak henüz öğrenciyken bile iyi para kazandığım bir işten oldum; sadece para da değil ilerde CV’mi dolduracak bir tecrübe yarım kaldı hocanın gözünde değersizleştirme bana eskiden değer verirdi artık daha farklı davranıyor yanımıza kadın ar. gör. bile çağırdı yalnız kalmamak için benimle ne kadar kötü hissettim kendimi o an düşünemezsiniz soruşturmanın kıyısından döndüm daha ne olabilir okulun ortasında assalar mıydı beni? Çektim cezamı işte yeter üstüme gelmeyin lütfen.
 
gece yarısı patronum bana donunu çekip yollasa cinsel tacizden dava açardım. kadın sutyenli foto atınca normal mi oluyor? biz de kendimizi kaybettik ama kimseye öyle foto atmadık.
(konu gerçekse :d)
ahlaksızlık yaptığın daha önce de yazılmış bildiğin taciz, umarım adam gerekli şikayette de bulunur. iç çamaşırlı foto atmak nedir ya çok "ucuz" bir hareket.
yok sarhoşmuş da bilmem ne.
bunu bir erkek yapsa bir kadına çok daha farklı yorumlar gelirdi ama geyiğe vurulmuş. her türlü tacize karşıyım.
Üniversitede 3 dönem haftada 3 saat ders verdim.
O öğretmen babacanligi anacliginin nasıl güzel kullanıldığını da gördüm, özellikle erkek öğretim görevlilerinin ne kadar zor durumda kaldığını da.
Burada ne diyoruz? Kadının beyanı esastır..
Neden? Cünkü kadına pozitif ayrımcılık vs.
Konu sahibi yapar diye demiyorum, ama adam kendini ve itibarını korumak zorunda.
Böyle hassas bir olayda yüz göz olmayacak kadar çok demekki kaybedecekleri.

Öte yandan konuyu soyle düşünün,

Sevgilim öğretim görevlisi, aynı zamanda iş yerinde de çalışan kız öğrencisi iç çamaşırı ile fotoğraf göndermiş,
Inkar ediyor, alakam yok diyor,
Kız da sarhoşmuş.
Ne yapmalıyım?

Yorumların yüzde 99u adamın ne iğrenç bir yalancı olduğu, kıza yüz vermese bunlarla karşılaşmayacak olduğu, suçun onda olduğu, hatta kızı kandırdığı, kiza dansarhos diye iftira attigi, hatta 20 yasi farkını da dusunursek sübyancılığı olmayacak mı?

Biraz fazla toz pembe bakıyorsunuz.
O kadar haklısınız ki hepiniz. Burda herkes boşver unut gitsin, geçmiş olsun falan demişte bunu yapan erkek olsa 100 yorumun 100 ü de şikayet et o sapığı olurdu
 
14 yaş fark var aramızda 36 yaşında ben 22 yaşındayım abartıldığı gibi 20 küsür yaş yok. Evet hayal ettim yani her kız yapmaz mı bunu? Çok beğeniyordum ve hayal ettim evlilik hayal etmekte mi saygısızca bir tutum? Hayal ettiğim ayıp bişey değil sadece herkesin yaptığı bir evlilik yapmanın hayali ve evet ilgi de duydum okulda tek ilgi duyan ben değilim adama onu da biliyorum sarhoşken bir hata yaptım ve büyük bir utanç duyuyorum ceza olarak daha öğrenciyken bile güzel para kazandığım bir işten oldum; hocanın gözünde değerim düştü soruşturmadan son anda kurtuldum daha ne yapsınlar assınlar mı beni okulun ortasında? Burda çok üstüme gelindi hoca bile dalga geçmedi benimle yada burda bazı yazanlar gibi ağır kelimeler kullanmadı... Üzgünüm ve utanıyorum cezasını da aldım daha ne yapabilirim Pişmanım

14 yaş da az değil ki. Evet bir 20 yaş kadar kuşak farkı var demem ama her yiğidin harcı değil derim
Bir de kuşak farkının eğitimle alakası yok, sadece onun sana uyum sagladigini degil, senin de ona uyumunu dusun :)
Her kizin ne hayal ettiğini boşver.
Ben hayal etmezdim evlilik falan, ama sen edebilirsin
Kimse de bir şey demez.
Insanların burada takıldığı ısrar ediyor görünüyor olmak:)
Basına bin türlü iş açmışsın,hala sizden olur mu bunun derdindesin.
Büyük cesaret adama Işe geri dönebilir miyim demek mesela.
Yüzsüz görünüyor, kırılma lutfen böyle dedim diye.
Utandın çekildin bir kenara değil, hala Olurunu savunuyorsun:)
Insanları da bu irrite ediyor.
Gerçekten çok gençsin. Ben eminim bir kac seneye gulerek hatirlayacaksin bugunleri.
Evet facia Bir yanlış ama olmus artik.🤷🏻‍♀️
Bunun da hayranlık olduğunu o zaman anlarsın
Karşına etkilendiğin başka insanlar çıktıkça ne aradigini daha iyi anlarsin.

Hocanın dalga geçmemesi normal.
Burada gülüp geçtiğimiz şey inanki adamın acısından baktığında hic hic hoş değil.
Bir kac seneye sen de güleceksin ama, o adam hala gülmeyecek. Basına iş açılır.
Biri duysa etse, bak kızı bu yüzden şirketine aldı der. Seni adam işte okulda biliyor, bilemez iftira atıp atmayacak biri olduğunu.
Sonucları çok kötü olur onun için.
Ben seni affetmesine çok sevindim
Ama sen de lütfen bunun altında bir şey arama.
 
Yalnız her şeyi geçtim de, bu kadar rezillikten sonra tek derdin iş olması ile adamda zaten olmayan iyi düşünceleri bile dibe çekmiştir. Hani diyorsun ya tüm suç alkollüydüm kendimde depildim diye o öyle değil tatlım. Alkol sadece aklındaki düşünceleri yapma cesareti vermiş o kadar. Yani sen koskoca doçent olmuş, eğitimin çoğunu İngiltere gibi serbest ilişkilerin yaşadığı memlekette yapmış, senin değiminle okulda bir sürü peşinden koşanı olan zengin , yakışıklı, kariyerli adamı südyenli pozla tavlamaya çalışmışsın ya onu bir düşün istersen. Valla ben bu yeni nesli anlamıyorum, geçen bir bayan avukat arkadaşta anlatmıştı, yeni aldıkları stajyer avukat , güya patronu tavlayacak ya adamın peşinden koşup duruyor, odasında dikkat çekmek için abuk sabuk hallere giriyormuş, adam önce anlasın diye tepki vermemiş uzak durmuş en son baktı kız bunu anlayacak mantığa sahip değil çıkış vermiş. Bak arkadaşım böyle adamlar, senin baldırna bacağına tav olmazlar. Önce erkekleri böyle etkileyerek en fazla yatağına gireceğini anla, çoğu adam dediğin ona bile tenezzül etmez ama neyse. Ayrıca evli ya da nişanlı olmaması adamın hayatında biri olmadığını göstermez. Birde buna çok masum yaklaşan arkadaşlara soruyorum. Erkek arkadaşınız akademisyen olsa gecenin bir yarısı erkek arkadaşınıza böyle mesajlar gelse o kız ve erkek arkadaşınıa hakkında ne düşünüp ne yaparlardınız, çok merak ediyorum.
 
Burda abartıldığı gibi 40 küsür değil 36 yaşında bir adam aramızda 14 yaş var tamam çok ama yazılan gibi 20 küsür yaş falan yok. İngiltere yüksek lisans ve doktoralı olduğu için bütünleşik programı 5 yılda bitirmiş 29’da Doktor; 34’te Doçent olmuş böyle 45 yaşında bir adam değil yani çok üstüme geliyorlar burda tamam konu kapandı hoca da affetti zaten...

Adam baya baya iyiymiş yalnız nerde bulacağız bu adamı senin iş olmamış zaten bari başkasına vesile ol :D
 
Resim atmasaydınız toparlardınız da olan olmuş artık. Insanlar her hâle girebiliyor, bende böyle vahim duruma düştüm gibisinden mesaj atin. Özür dileyip bana büyük ders oldu hocam deyin bari.
 
Keşke sadece güzel konuşsa; kendisi de güzel olmasa neyse bu konu kapandı zaten neden etkilendiğimi açıklamayamayacağım geçti bitti ama bakın ne yazmışım “elbet son yaptığım davranış çok ayıptı ve pişmanım karşılığını da gördüm zaten...”

Sapık olarak nitelendirdiğiniz davranışımla çok ayıp ettiğimin farkındayım ve bütüm gün ölü gibiydim kafamda kırk tane düşünce vardı hayatta hiç bu kadar utanmamıştım ama hoca bile buradakilerden daha anlayışlı yaklaştı daha güzel konuştu benimle en azından utandırmadı beni burda ise çok üstüme geldiler. Pişman oldum özür diledim ağladım adam bile kapattı konuyu. Üstelik cezası olarak henüz öğrenciyken bile iyi para kazandığım bir işten oldum; sadece para da değil ilerde CV’mi dolduracak bir tecrübe yarım kaldı hocanın gözünde değersizleştirme bana eskiden değer verirdi artık daha farklı davranıyor yanımıza kadın ar. gör. bile çağırdı yalnız kalmamak için benimle ne kadar kötü hissettim kendimi o an düşünemezsiniz soruşturmanın kıyısından döndüm daha ne olabilir okulun ortasında assalar mıydı beni? Çektim cezamı işte yeter üstüme gelmeyin lütfen.

Hala "bizden olmaz" ve "iş" dediğiniz için akıllandığınızı düşünmüyorum. Hayatta başarılar (sanmıyorum ama)... 🙄
 
Back
X