14 yaş fark var aramızda 36 yaşında ben 22 yaşındayım abartıldığı gibi 20 küsür yaş yok. Evet hayal ettim yani her kız yapmaz mı bunu? Çok beğeniyordum ve hayal ettim evlilik hayal etmekte mi saygısızca bir tutum? Hayal ettiğim ayıp bişey değil sadece herkesin yaptığı bir evlilik yapmanın hayali ve evet ilgi de duydum okulda tek ilgi duyan ben değilim adama onu da biliyorum sarhoşken bir hata yaptım ve büyük bir utanç duyuyorum ceza olarak daha öğrenciyken bile güzel para kazandığım bir işten oldum; hocanın gözünde değerim düştü soruşturmadan son anda kurtuldum daha ne yapsınlar assınlar mı beni okulun ortasında? Burda çok üstüme gelindi hoca bile dalga geçmedi benimle yada burda bazı yazanlar gibi ağır kelimeler kullanmadı... Üzgünüm ve utanıyorum cezasını da aldım daha ne yapabilirim Pişmanım
14 yaş da az değil ki. Evet bir 20 yaş kadar kuşak farkı var demem ama her yiğidin harcı değil derim
Bir de kuşak farkının eğitimle alakası yok, sadece onun sana uyum sagladigini degil, senin de ona uyumunu dusun :)
Her kizin ne hayal ettiğini boşver.
Ben hayal etmezdim evlilik falan, ama sen edebilirsin
Kimse de bir şey demez.
Insanların burada takıldığı ısrar ediyor görünüyor olmak:)
Basına bin türlü iş açmışsın,hala sizden olur mu bunun derdindesin.
Büyük cesaret adama Işe geri dönebilir miyim demek mesela.
Yüzsüz görünüyor, kırılma lutfen böyle dedim diye.
Utandın çekildin bir kenara değil, hala Olurunu savunuyorsun:)
Insanları da bu irrite ediyor.
Gerçekten çok gençsin. Ben eminim bir kac seneye gulerek hatirlayacaksin bugunleri.
Evet facia Bir yanlış ama olmus artik.

Bunun da hayranlık olduğunu o zaman anlarsın
Karşına etkilendiğin başka insanlar çıktıkça ne aradigini daha iyi anlarsin.
Hocanın dalga geçmemesi normal.
Burada gülüp geçtiğimiz şey inanki adamın acısından baktığında hic hic hoş değil.
Bir kac seneye sen de güleceksin ama, o adam hala gülmeyecek. Basına iş açılır.
Biri duysa etse, bak kızı bu yüzden şirketine aldı der. Seni adam işte okulda biliyor, bilemez iftira atıp atmayacak biri olduğunu.
Sonucları çok kötü olur onun için.
Ben seni affetmesine çok sevindim
Ama sen de lütfen bunun altında bir şey arama.