• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okuldaki Doçent’ten çok hoşlanıyordum şimdi çok utanıyorum işten de çıkardı napacam ??

Konuyu ilk okuduğumda fake sandım.cunku içki nedir ve içildiğinde grcekten bu derece insanlıktan çıkıldıgını tahmin edemiyordum.arkadaslar güzel yorum yapınca demekki bu normal bir durummus diye bir şok yaşadım.bence hocaya size degil sevgilime atacaktım o mesajı demek çok saçma bir yöntem.hocanin sizin hakkındaki kötü duauncelerini daha da tetikler.hatirlamadigini söylemen veya dürüstçe içtikten sonra kendinizi kaybettiğinizi söylemeniz daha mantıklı.bana kalırsa telefon edin ve özür dileyin odasına gidecek mecalinizin olmadığını düşünüyorum.gerci acarmi onuda sanmıyorum.bu olay sizin içkiyi bırakmanız için bir adım atmanıza vesile olsun inşallah.hadiseye gülmedim ama içim acıdı.gecmis olsun.

Kendini kaybeden insan nasıl sütyenli fotoğrafı telefonda bulupta gönderebiliyor. Yanınızda kuzenleriniz de varmış. Kimse mi müdahale etmedi , herkes mi bilincini kaybedene kadar icti. Adama gidip cok ickiliydim falan diyip te daha fazla rezil etmeyin kendinizi.

Çok garipsiniz ya.
2. sınıf öğrensisin muhtemelen yaşın 21 hadi 23 olsun.

Hocan ile nasıl evlilik hayalleri kuruyosun? Adamın yaşı rahat vardır 40.
Yaşıtlarına kıran mı girdi? Yoksa parası mı çekti?
Kendini kaybediyosun ama sütyenli foto atacak kadar güzel bir kafa. (:

Gerçekten hoca adam gibi adammış da direk çıkışını verdirmiş şirketten.
Okulda ne yapacaksın merak ediyorum.

Hey gidi gençlik hey.

Arkadaşlar çok utanıyorum bugün hiç kendimde değilim öğlen ayıldım ve bunu düşünüyorum... En son yeni hesap açıp buraya yazmak istedim napacağımı bilmiyorum...

Eskiden beri çok hoşlandığım bir hocam vardı; benim kendi bölümüm hocası çok başarılı bir akademisyen çokta tarz bir adam ayrıca kendisinin büyük bir dış ticaret şirketi var. Her dönem gelen 2. Sınıf öğrencilerine sorarmış zaten dış ticarete ilgi duyan bu alanda kariyer yapmak isteyen var mı diye bize de sordu 2 kişi aldı şirketine bir kız bir erkek çalışıyorduk ve çokta iyi para alıp iş öğreniyorduk. Tabi ben bu adamdan hoşlandığım için ne yaptım ettim o bir kız bir erkekten kız olanı ben oldum geçen sene 2. Sınıftayken. Bu sabaha kadar da hem öğrencisiydim hem şirketinde çalışıyordum.

Belli ediyordum hafiften hoşlandığımı ama hoca hiç pas vermiyordu bana ama ters bir tepki de vermiyordu ama samimi de olmuyordu açıkcası.

Dün akşam kuzenlerimle çok fazla alkol aldık alırkende bu konuyu konuştuk ve ben içince kendime kaybediyorum hocaya gece 3’de nasılsınnn yazmışım öpücük koymuş göndermişim cevap gelmeyince sütyenli fotoğraf atıp soru işareti koymuşum öğlen anca ayıldım hepsi iletilmiş ama cevap yok... Akşam da şirketinin muhasebesi aradı çıkışımı yaptıklarını söyledi hatta direk gelmeyin dediler.

Hocadan hiç ses yok. Öğlenden beri napacam diye düşünüyorum sabah 11:30’da dersi var ne yapsam? Kendimi savunmam lazım ama nasıl yüzüne bakacam? Ben cidden seviyordum onu artık bakacağı varsa da hiç bakmaz yüzüme... Zaten ben nasıl bakacam yarın yüzüne? Çok utanıyorum çıkış bulamıyorum yardım edin?
Öncelikle çok geçmiş olsun, sabah sabah cümleleri okurken uykum açıldı valla, kusura bakmayın hafif bir gülümseme geldi okudukça; aslında trajikomik bir olay olmuş.

Bence yazdığınız mesaj iyi, başkasına atarken yanlışlıkla attığını söylemen iyi olmuş yani, ben olsam ne yapardım diye sorduğumda kesinlikle aynı şeyi yapardım çünkü oturup bir de üstüne ben sizden hoşlanıyordum da filan demek ekstra korkunç bir durum.

Bir sonraki adıma da gelince artık zaten çıkışınız yapılmış işten, onu unutun da okula filan bir süre gitmemek yatay geçiş vs. bence bunları yapmayın. Çok zor olabilir düşüncesi ama gidin ders çıkışında bir de yüz yüze durumu anlatın, çok özür dilediğinizi ve mahcubiyet yaşadığınızı içtenlikle söyleyin, alkollüyken işte atıyorum adı ahmet olsun adamın, abdullah'a atarken altta siz vardınız yanlışlıkla size atmışım diyin.

Ne olursa olsun bir hoca da böyle bir durum yüzünden bir öğrencisinin okulunu uzatmasını / yatay geçiş yapmasını tüm düzeninin bozulmasını vs. istemez. Yüzünüze bakamıyorum bunları düşünüyorum filan da derseniz adam anlayış gösterir, en azından göstermek zorunda kalır. Siz de artık bu dönemi bitirdikten sonra mümkün mertebe karşılaşmadan hayatınıza devam edip bitireceksiniz okulu.

Adam anlattığın gibiyse, ona böyle ilgi gösteren tek sen değilsindir. Yani adam alışıktır ve senin duygularını biliyordur diye düşünüyorum.
Sadece seni gerçekten başarılı bir öğrencisi olarak gördüğünden işe almıştır. Hocasına ilgi duyan ilk öğrenci sen değilsin son da olmazsın. Ben de bekarken bir hocama böyle eriyordum, mezun olunca anladım ki aslında sapyoseksüelim. Kişiye özgü değil, bilgili olan her adam bana çekici geliyor.
Üzülme, toparlan. Gayet dik bir biçimde onunla konuşmak için izin iste, yaptığın hata tabi ki ancak arkasında durup telafi edebilecek erdemin de olsun. Kıvırma.
Gerçekleri anlat, özrünü dile. Sana eğitim vermek zorunda tabi ki, derslerine gir notlarını yüksek tut.
Ayrıca ben sarhoş olduğumda hiç aklıma sütyenli fotoğraf gelmez, genelde salak salak şiirler yazarım, ölüyorum falan yazarım hHhaha 😊 o yüzden içmiyorum. İçsem de sarhoş olmayacak kadarını.
Boşver. Sinme, hata yapmışsın telafi et. Bir şey olmaz.

Konuyu ilk okuduğumda fake sandım.cunku içki nedir ve içildiğinde grcekten bu derece insanlıktan çıkıldıgını tahmin edemiyordum.arkadaslar güzel yorum yapınca demekki bu normal bir durummus diye bir şok yaşadım.bence hocaya size degil sevgilime atacaktım o mesajı demek çok saçma bir yöntem.hocanin sizin hakkındaki kötü duauncelerini daha da tetikler.hatirlamadigini söylemen veya dürüstçe içtikten sonra kendinizi kaybettiğinizi söylemeniz daha mantıklı.bana kalırsa telefon edin ve özür dileyin odasına gidecek mecalinizin olmadığını düşünüyorum.gerci acarmi onuda sanmıyorum.bu olay sizin içkiyi bırakmanız için bir adım atmanıza vesile olsun inşallah.hadiseye gülmedim ama içim acıdı.gecmis olsun.

içki insanın potansiyelini ortaya çıkarır. insanı olmayan biri yapmaz. bu sebeple konu sahibesinin ben böyle biri değildim vs gibi sözleri oldukça anlamsız. zaten kendisi de yazmış daha önce de iç çamaşırlı foto çektiğini.

Benim puanım 9/10
O 1 puanı “nasılsın x” yazmadığın için kırdım. 😬
Korku filmi gibi yeminle. Asla yerinde olmak istemezdim. Senin için dua ettim. Ben olsam herhalde odasına gidip başım önümde hiç yüzüne bakmadan dürüstçe ve samimiyetle hatta belki ağlayarak özür dilerdim. Çok utanıyorum, size karşı hissettiğim mahcubiyeti kelimelerle ifade edemem derdim. Battı balık yan gider mi demişlerdi :) size olan duygularımı farkettiğinize eminim içimde tutamayacağım kadar büyük çünkü birazda alkol alınca der susardım. Yaptığım şeyin ne kadar ayıp ve terbiyesiz olduğunu biliyorum. Bana yapılsa sizin kadar sakin kalamayabilirdim siz gerçekten iyi bir insansınız diye ekleyebilirdim de bilmiyorum. Biraz onu övüp onore edebilirdim. Sonra birazdan dersinize girmeme izniniz var mı diye sorardım mutlaka. Yok derse eğer aynı dersi başka hocadan alabilir miyim diye araştırırdım. Girebilirsin derse kaçmadan saklanmadan ama ezilip bükülerek bir hafta kadar sessizce otururdum. Sonra derslerde söz istemeye başlardım ama.

İyi tarafından bakalım artık adam seni asla unutmaz. Asla.

Geçmiş olsun. Böylece gelsin geçsin. Allah beterinden korusun. 🤲
Ben de aynen sizin gibi düşünüyorum, tamamen dürüst olarak açıklamalısınız. Yani koskoca adam ondan hoşlandığınızı illa ki anlamıştır çünkü belli edecek hareketler yapıyodum demişsiniz. Eğer sevgilime gönderecektim karıştırmışım gibi bir açıklama yaparsanız bu sizi daha kötü duruma sokar. Büyük ihtimalle gençliğinize verip samimi hareketlerinize sesini çıkarmamış, hayranlık olduğunu düşünmüştür. Kötü bir durum olmuş sizin için geçmiş olsun ama adam bu kadar iyiyse sizi utandıracağını, dersime girme falan diyeceğini sanmıyorum

Yok evli değil evli olsa zaten hiç aklıma bile getirmem öyle bi kız değilim bunu da nasıl yaptım bilmiyorum...
Bekar bir adam konuşurdu gençsin geleceğini yakma falan akıl verirdi. Nişanlı mı, ciddi birlikteliği mi var? Yoksa ilk hatanız değil miydi?

Bende sarhoş oldum kaç kere böyle birşey yapmadım yani
Alkol alınca da insan herseyi unutuyor vs olayına inanmıyorum ya
Sen adamı baştan çıkarmak istemişsin adam da adam gibi adammış helal olsun
Şu ülkede kim bunu yapar ya?
Bir kız sütyenli memeli foto atacak adam direk işten çıkaracak yani geldiği yerin hakkını vermiş
Çok basit bir davranış kusura bakma
Bir kadın bu kadar değerini düşürmemeli
Bence hiçbirşey yapma artık adamın peşini bırak

Arkadaşlar çok utanıyorum bugün hiç kendimde değilim öğlen ayıldım ve bunu düşünüyorum... En son yeni hesap açıp buraya yazmak istedim napacağımı bilmiyorum...

Eskiden beri çok hoşlandığım bir hocam vardı; benim kendi bölümüm hocası çok başarılı bir akademisyen çokta tarz bir adam ayrıca kendisinin büyük bir dış ticaret şirketi var. Her dönem gelen 2. Sınıf öğrencilerine sorarmış zaten dış ticarete ilgi duyan bu alanda kariyer yapmak isteyen var mı diye bize de sordu 2 kişi aldı şirketine bir kız bir erkek çalışıyorduk ve çokta iyi para alıp iş öğreniyorduk. Tabi ben bu adamdan hoşlandığım için ne yaptım ettim o bir kız bir erkekten kız olanı ben oldum geçen sene 2. Sınıftayken. Bu sabaha kadar da hem öğrencisiydim hem şirketinde çalışıyordum.

Belli ediyordum hafiften hoşlandığımı ama hoca hiç pas vermiyordu bana ama ters bir tepki de vermiyordu ama samimi de olmuyordu açıkcası.

Dün akşam kuzenlerimle çok fazla alkol aldık alırkende bu konuyu konuştuk ve ben içince kendime kaybediyorum hocaya gece 3’de nasılsınnn yazmışım öpücük koymuş göndermişim cevap gelmeyince sütyenli fotoğraf atıp soru işareti koymuşum öğlen anca ayıldım hepsi iletilmiş ama cevap yok... Akşam da şirketinin muhasebesi aradı çıkışımı yaptıklarını söyledi hatta direk gelmeyin dediler.

Hocadan hiç ses yok. Öğlenden beri napacam diye düşünüyorum sabah 11:30’da dersi var ne yapsam? Kendimi savunmam lazım ama nasıl yüzüne bakacam? Ben cidden seviyordum onu artık bakacağı varsa da hiç bakmaz yüzüme... Zaten ben nasıl bakacam yarın yüzüne? Çok utanıyorum çıkış bulamıyorum yardım edin?
Cok ayip etmissiniz. Yani ben olsam hoca ile görüsür durumu bir sekilde anlatirdim. Sonrasinda bir daha da adamin bulundugu hicbir ortama girmezdim.
Ben söyle derdim herhalde: ickili mekandaydik arkadaslarimla cok ictik sizden hoslandigimi biliyorlardi. Telefonumu ele gecirmisler. O kadar mahcubum ki. Bir daha yolunuza asla cikmam derdim.
Baska türlüsünü düsünemiyorum. Tam bir rezillik kusura bakmayin ama.

Özürü mesajla dile bence odasına gittiğinde korkup içeri almak istemeyebilir birden soyunursun memiklerinle kalırsın diye 😀

Zamanında danışman hocasının tacizine uğramış biri olarak hocana inanılmaz sempati duydum böyle karakterli adamlar da var yani,akademi dünyası için harika. Samimi bi şekilde özür dile başka yapacak bişe yok. Yaşın itibariyle hata yapabilecek bi yaştasın daha neler yaşayacaksın çok üzerinde durma bi daha da bu kadar içme kuzucum

Haa hâlâ utanma hissi varsa çok ii bence😡içip içip s*ciyorsunz

Back
X