okuLa devam etmeLi mi?

Şimdi konumuz o değil ama benim annem azıcık gaddardır Beni evde köle gibi çalıştırır, tabi evli çocuklu biri kadar olur mu bilmem ama evin bütün yemeği bulaşığı çamaşırı temizliği nerdeyse hepsi benim üzerimde Kardeşlerimin bile okuluna dersine koşturmaya çalışırım bazen Ama bir yandan örgüne devam ederken bir yandan da açıköğretimden bir bölüm bitirdim Örgün de devam ediyor Bir iki yıllık açıköğretim daha okumayı düşünüyorum hatta örgündeki bitene kadar İsteyince oluyor yani Yaparsın çok kolay

Diplomasi yokken 600tlye hamallik yapan kuzenim diplomasını aldi asgari ücrete daha rahat bir iş buldu. O kagit parcasi o kadar önemli birşey ki. Bunun otesinde oğlum var diyorsun ilerde bu çocuğa annen ne mezunu diye sorulacak. Neden onun annesi de diplomali olmasın? Tabiki kendini yetiştirmek önemli birsey o ayri ama hayatın gerçekleri diye birşey de var...kesinlikle okula devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…