İlköğretim Yorum ve Soruları Okul tercihinde yardım lütfen.

Demek ki basarinin sirri bu sassy
Oglum buyuyunce aklimda olsun

İlk zamanlar zor olsa da arada sadece 1saat fark var. Kendı aracınızla olursa yolda rahat gıdıp uyuyabılır, servisle dıger ogrencılerı almak bırakmak falan daha yıpratıcı olur. Eğitimi göz önünde bulundurun derım

Hanimlar özel okul değil devlet okulu.
Proje okul.
Ümraniye’de ki okulun ismini özelden yazar mısın?
Eğer tahmin ettiğim okulsa ona göre bilgi vereceğim orda okuyan yiğenim var(orasıyla)

Ve ben şartlar ne olursa olsun daha yakını tercih ederdim, öyle de yaptım zaten.
Çocuklar yola harcadığı saati fazladan oyuna bile verseler daha enerjik daha açık oluyorlar bence. Kayıp daha fazla geliyor bana.

Katılıyorum bencede yakını seçsin derim,kışın saatler değişmediği için hava geç saatte aydınlanıyor özellikle İstanbul 'da geç aydınlanıyor,çocuk için zor olur bence.

Zaten başarılı bir öğrenci. Evinize yakın olan okul da kötü değilmiş. Yazık değil mi her gün o kadar yolu çeksin çocukcagiz. Ben olsam evimin yakınındaki okulu seçerdim. Yarım saat bile fazla uyusa benim için daha önemli. Ben çok üzülüyorum çocukların bu haline. Burda evimin yakınında bir ilkokul var saat yedi olmadan zil çalıyor inanabiliyor musunuz? Hava daha aydinlanmamis oluyor kış aylarında. Sıcacık yataktan cik yollara düş Yakın olanı seçin bence.

Yakın olan. Ve Acıbadem deki okulu yakın yaparak yapardım bunu :)
İstanbul trafiği kocaman insanları bile yoruyor. Çocuğun her gün bir kaç saatini trafiğe vermek çok acımasızca geliyor bana.
Hani biri Galatasaray lisesi diğeri düz lise gibi bir farktan bahsetmiyoruz.
Anladığım kadarıyla üç aşağı 5 yukarı aynı.
Zaten trafikle başladığı günden çoçuğun verimi %20 düşecek. :)

Naptın dıye sormak ıstedım acıkcası ,bu sene 4. sınıftan mezun olacak oglum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…